Merhaba pc de instagram falan açıyorum hangi program uygundur aynı telefon tarzı kullanabilmek için? [ Android emilatörü tarzı veya android emülatörü ]
Türk Telekom Fatura Ödemesi Gecikmesi Nedeniyle İnternet Yavaşlatıldı
Şuan buraya girip yazmak için bile kendimi yırttım
türk telekom faturasını ödemediğim için yavaşlatma geldi hemde aşırı kullanılmıyor nerdeyse bu siteye 2-3dakikada girdi ve bu olay seçim gününde oluyor ben bunu ödüyemiyorum...
Discord Yaş Güncellemesi Talebi Gönderdim Cevap Bekliyorum bir şey Geldi
Agalar Discord yaş güncellemesi talebi gönderdim hesabımdaki engelin kalkması için şöyle bir şey gönderdi ne anlama geliyor?
Merhaba kodlamadan fazla anlamıyorum bir arkadaşımın attığı python dosyası hep açılıyordu pc ye format çektim yeniden açmayı çalıştığımda açamadım bu error veriliyor nedeni nedir acaba?
1684612411
cevap vericek biri yokmu
18 Yaşından küçüğüm ve discord doğrulaması yapmaya çalışıyorum hesapta çok önemli kişiler ve bilgiler var ben nasıl fake olarak doğrulayabilirim? fotoğraflı / fotoğrafsız
biri benim için doğrulama fotosu çekicekse bile razıyım lütfen yardım edin
Merhaba discordun yeni doğum gününe özel güncellemesiyle yeni bir özellik olan 2 haftalık nitro hediye etme gelmiş ama bende gözükmüyor nasıl düzeltebilirim?
Alta discordun verdiği gif i ve benim nitro kısımını attım
merhaba reisler bana anlık ss ve kayıt programı lazım arkadaşlarımda görüyorum mesela discordda seslideyiz bir kavga çıkıyor adam direkt olarak kayıt almaya başlıyor microsoft store da böyle bir yazılım mevcutmu
Abi sunucu yönetim üyelerini tanıtmak için video nasıl yapabilirim
örnek: https://cdn.discordapp.com/attachments/1084055214748868650/1087676500515500112/lv_0_20230320223248.mp4
1681653376
?