Arama sonuçları: *

1. ArxOfficials

Şu Oyunu nerden indirebilirim | scarface the world is yours

scarface the world is yours oyununu nerden indirebilirim link falan varmı virüssüz
  2. ArxOfficials

Pc'de instagram açmak için uygulama

Merhaba pc de instagram falan açıyorum hangi program uygundur aynı telefon tarzı kullanabilmek için? [ Android emilatörü tarzı veya android emülatörü ]
  3. ArxOfficials

Türk Telekom Fatura Ödemesi Gecikmesi Nedeniyle İnternet Yavaşlatıldı

Türk Telekom Fatura Ödemesi Gecikmesi Nedeniyle İnternet Yavaşlatıldı Şuan buraya girip yazmak için bile kendimi yırttım türk telekom faturasını ödemediğim için yavaşlatma geldi hemde aşırı kullanılmıyor nerdeyse bu siteye 2-3dakikada girdi ve bu olay seçim gününde oluyor ben bunu ödüyemiyorum...
  4. ArxOfficials

Hoi4 Türkçe Yama Önerisi Steam

Merhaba hoi4 yama bulamadım çalışan varsa atabilirmisiniz steam atölyesi /paradox mods içerisinden
  5. ArxOfficials

Discord Yaş Güncellemesi Talebi Gönderdim Cevap Bekliyorum bir şey Geldi

Discord Yaş Güncellemesi Talebi Gönderdim Cevap Bekliyorum bir şey Geldi Agalar Discord yaş güncellemesi talebi gönderdim hesabımdaki engelin kalkması için şöyle bir şey gönderdi ne anlama geliyor?
  6. ArxOfficials

Merhaba eskiden çalıştırdığım python dosyası çalışmıyor

Merhaba kodlamadan fazla anlamıyorum bir arkadaşımın attığı python dosyası hep açılıyordu pc ye format çektim yeniden açmayı çalıştığımda açamadım bu error veriliyor nedeni nedir acaba? 1684612411 cevap vericek biri yokmu
  7. ArxOfficials

Merhaba instagramı mobil tarzı kullanmak için program

Merhaba instagramı mobil tarzı kullanmak için blue stacks kullanıyorum ama kasma yaratıyor daha iyi bir program var mıdır?
  8. ArxOfficials

Merhaba discord yaş doğrulamasını nasıl yapabilirim

18 Yaşından küçüğüm ve discord doğrulaması yapmaya çalışıyorum hesapta çok önemli kişiler ve bilgiler var ben nasıl fake olarak doğrulayabilirim? fotoğraflı / fotoğrafsız biri benim için doğrulama fotosu çekicekse bile razıyım lütfen yardım edin
  9. ArxOfficials

Discord Nitro Bedava Yolluyamıyorum

Merhaba discordun yeni doğum gününe özel güncellemesiyle yeni bir özellik olan 2 haftalık nitro hediye etme gelmiş ama bende gözükmüyor nasıl düzeltebilirim? Alta discordun verdiği gif i ve benim nitro kısımını attım
  10. ArxOfficials

Discord Pc Bass Programı önerebilir misiniz??

Discord Pc Bass Programı önerebilir misiniz?? 1683822529 ses fln deişsemde olur
  11. ArxOfficials

Anlık SS Ve kayıt programları

merhaba reisler bana anlık ss ve kayıt programı lazım arkadaşlarımda görüyorum mesela discordda seslideyiz bir kavga çıkıyor adam direkt olarak kayıt almaya başlıyor microsoft store da böyle bir yazılım mevcutmu
  12. ArxOfficials

Discord'dan steam e bağlanmak

merhaba reisler benim steam hesabım dc hesabına bağlı steam hesabının şifresini unuttum discord'a bağlı discord üzerinden erişebilirmiyim?
  13. ArxOfficials

Discord dm deki kendi tüm mesajlarımı silme

Merhaba reisler kendi dm mesajlarımı hızlıca silmek istiyorumda nasıl gerçekleştirebilirim?
  14. ArxOfficials

5 TL 92 KR ile steamde alınabilecek en iyi şey

5 TL 92 KR ile steamde alınabilecek en iyi şey nedir acaba
  15. ArxOfficials

laptopum boşdayken çok fazla ram kullanıyor...

Merhaba laptopum boştayken fotoğrafdaki gibi 7gb ram kullanıyor (%46) bunu nasıl düzeltebilirim ve başka bir sorun görüyormusunuz? (gpu,cpu da fln)
  16. ArxOfficials

Abi Şunları Nasıl Yapıyorlar Ya

Abi sunucu yönetim üyelerini tanıtmak için video nasıl yapabilirim örnek: https://cdn.discordapp.com/attachments/1084055214748868650/1087676500515500112/lv_0_20230320223248.mp4 1681653376 ?
  17. ArxOfficials

Selamun Aleykum Gençler 7.72 TL Var Steamde Ne Alabilirim?

Selamun Aleykum Gençler 7.72 TL Var Steamde Ne Alabilirim?
  18. ArxOfficials

Gençler Discord'da Sunucuma Adam Çekmek İstiyorum Nasıl Yapabilirim?

Gençler Discordda sunucuma adam çekmek istiyorum benim olmayan bir sunucuda herkese mesaj gönderebileceğim bot fln varmı
  19. ArxOfficials

Merhaba discord ses te sesimle oynuyabileceğim programlar arıyorum

Merhaba discord ses te sesimle oynuyabileceğim programlar arıyorum
  20. ArxOfficials

Reisler Steam İçi 80 Kuruşla 0 TL Arası Kart Düşüren Oyun Biliyormusunuz?

Reisler Steam İçi 80 Kuruşla 0 TL Arası Kart Düşüren Oyun Biliyormusunuz?
Geri