Arama sonuçları: *

• Users: Sunset'
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Sunset'

Sogutucu taktıktan sonra pc açılmıyor

Video olarak cektim bir de monitörden HDMI'yi sokup takınca no signal diyor bu HDMI'yi algıladığı anlamina geliyordu yanlış hatırlamıyorsam+olarak klavyenin ışığı PC kapalıyken yanardı fakat şu anda yanmıyor videolarda sorunumu anlattım. Yardımcı olmanızı rica ederim. 1. Video 2. Video
  2. Sunset'

Çözüldü✓ Thermalright phabtom spirit 120SE ekran kartına çakışıyor bir çözümü var mı?

Ekran kartım RX 6650 XT çakışıyor takmıyorum ekran kartını uzatma kablosu ile bir alt kademeye koysam olur mu acaba? Ekran kartında performans düşüşü yaşanır mı durum ciddi rica ediyorum anlayanlar yazsın. O al diyeninde ta anasini
  3. Sunset'

120mm fan ve kule tipi soğutucu önerisi

Arkadaşlar 3tane 120mm fan alicam ve kule tipi soğutucu ryzen 5 5500 işlemci var elimde
  4. Sunset'

Yardım Cougar Gemini S Iron-G kasa soğutma önerisi

Merhaba kasa 3 yukarıda 3 önde 1 arkada 1 psu olmak üzere toplam 8 fan destekliyor, işlemcim ryzen 5 5500 dün mafia definetive edititon oynarken 67-70 dereceye gelen islemci için hem soğutma hemde kasa takviyesi düşündüm ,şu sekilde 3 tane üste fan koyacağım en arkada kalan tahliye kısmına yakın...
  5. Sunset'

Hawaii'li gömlek nereden bulunur?

Arkadaşlar ağaçlı falan pezvenk gömleği, onlardan nerede bulunur? Hoşuma gidiyor denizde giymek için falan 2 tane buldum ama beğenmedim.
  6. Sunset'

Vantilatör motorları kaç RPM'de çalışır?

Arkadaşlar ben vantilatör yapacağım fakat motor kaç W ya da V; RPM bilgisi de lazım. Evinizde varsa bakıp söyler misiniz?
  7. Sunset'

Mouse Pad'e mum döküldü

Olay benim hatam sonucunda gerçekleşti. Ciğer testi yapıyordum ve dışarı mum fırladı. Ütü ve çakmak taktiği işe yaramaz diye düşünüyorum. Kazımam mi lazım, ne yapmalıyım? kazıdım mumu fakat lekesi var orada.
  8. Sunset'

Ailevi sorunlar nasıl baş edebilirm

Annem ile aram bozuk gibi böyle bir şey olamaz bugün spora gideceğimi söyledim bana dersler ne alemde diyor notlarım azda olsa düştü ve demediği kalmadı 2. sınvalarda o notlar yükselmezse yaz boyu bilgisayar yok diyor zaten normalde de oynatmıyor sorun bu bile değil kadına lise tercihi...
  9. Sunset'

Razer BlackShark V2 cızırtı yapıyor

Merhaba kulaklığımı yeni almış olmama rağmen ses arada sırada cızırtı yapıyor. Dün Windows'a güncelleme gelmişti. Güncellemeyi yaptıktan sonra sorun kesildi fakat cızırtı neden kaynaklı hala anlamış değilim. Çok can sıkıcı bir durum. Deneyimli olanlar yardımcı olursa çok sevinirim. Ürünü...
  10. Sunset'

kapandı

kapandı.
  11. Sunset'

Bulk nasıl yapabilirim?

Elimde 1 kilo pirinç unu, 750gr yulaf, 2.4kg cici bebe ve 1kg yer fıstığı var kavrulmamış yardımcı olur musunuz şu anki kilom 71 sınav haftası sınav haftası harici spora 5 6 gün gidiyorum hedef kilom 75.
  12. Sunset'

Fitness için bilek bandı olabilir mi bu

İyi akşamlar fitness için bilek bandı alıcam sabitleyicilerden yani bu onlardab mı çok anlamıyorum
  13. Sunset'

Capcut pc video fps düşürüyor

Merhaba capcut pc de video editliyorum videom 120 fps edit sadece arkaya şarkı koymak fakat bunu en fazla 60fps olarak kaydettiriyor bunun çözümü var mı?
  14. Sunset'

Bilek kası nasıl geliştirilmeli?

Evde forearm ve grip gücü çalışmak istiyorum ne önerirsiniz? Şu anda orta seviyede zorlanma ile limonu elimle yarabiliyorum, elmayı elimle yarmak için ne kadar uğraşmalıyım, ne yapmalıyım? Elimdeki malzemeler el yayı direnç bandı (20kg) barfiks çubuğu.
  15. Sunset'

Eşit ağırlık deneme sınavı sonucu nasıl?

Günaydınlar. 10. sınıfım. 2 hafta önce bir deneme sınava girdim. Sınav çok değişik bir deneme sınavıydı. Bazı konuları dersler ile alakasızdı. Her neyse, 60 sözel 30 sayısal soru vardı. Sözelde 36 doğru, 22 yanlış ve 2 boş vardı. 30 net yani düz hesap. Sayısalda 30 soru vardı, daha çok sorular...
  16. Sunset'

Uygulama kodu değiştirme

Arkadaşlar spor salonu üyeliğim var ve bu üyelik kart üzerinde değil telefon üzerinden bu uygulamaya tersine mühendislik ile spor salonu üyeliğim i uzata bilid miyim
  17. Sunset'

izopropil alkol yerine ne kullanılır

Merhabalar termal macun değişeceğim izopropil alkol yerine kolanya olur mu yoksa 1 gün beklemeli miyim
  18. Sunset'

Termal macun çakma olabilir mi

macun aldım ısı iletkenlik sayısı yazsmıyor kaç olabilir ve ya çakmamı 245 tl ye artic mx4 çakma olabilir mi https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0795DP124/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&th=1
  19. Sunset'

FPS sorunu Windows 10

Windows 10 Home kullanıyorum bilgisayarımda oyun oynarken bazen Alt Tab attığımda PC resmen 1 2 FPS oluyor ve uzun süre öyle kalıyor bazen PC'yi yeniden açmam gerekiyor dün GTA 5 oynarken 3 kez yaşadım bu sorunu ve bugün başka bir oyun oynarken ise 1 kez yaşadım sebebi ne olabilir PC...
  20. Sunset'

Razer BlackShark V2 THX önemli mi?

BlackShark V2 aldım, kurulumu nasıl olmalıydı bilmiyorum. THX'i kurmadım, kurmalı mıyım? Arkadaşlarım sesimin burnum tıkalı gibi olduğunu söyledi. Sizce THX filan kurmalı mıyım? Elinizde ayar varsa atar mısınız?
Geri