Arama sonuçları: *

• Users: Foxerium
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Foxerium

Yeni anakartıma ekran kartı önerisi

ESONIC h55kal2 anakartım var. i5760 ile uyumlu darboğaz olmayan bir ekran kartı önerisi alacağım anakartımın soketlerinin bulunduğu resmi aşağıya bırakıyorum. Önerilerinize açığım.
  2. Foxerium

Çözüldü✓ Gizemli Anakart modeli H55KAL ESONIC

Selamlar dostlar anakartın üzerindeki sarı ile çizilmiş slotun ismi agp slotu mu? User manuel kitapçığını okudum fakat slotun isminin ne olduğunu yazmamışlar. İşlemci olarak i5 750 modeli yada Xeon bir işlemci tercih edeceğim. Fakat ekran kartı olarak ne tercih etmemi önerirsiniz, desteklediği...
  3. Foxerium

Intel Core i5-760 VS Intel Xeon X3430

Selamlar dostlarım, bu gün LGA 1156 soket bir anakart sipariş ettim. 300 lira kadar bütçem var. Sarı siteden iki işlemci arasında kaldım, başlıktada belirttiğim gibi Intel Core i5-760 ve Intel Xeon X3430, bu iki işlemcinin fiyatları aynı. Gündelik işler için kullanacağım overclock yapmayı...
  4. Foxerium

Xeon Toplama Bilgisayar Hakkında

Selamlar dostlar, daha önce hiç Xeon sistem toplamadım. INTEL XEON X3430 LGA 1156 işlemcinin ESONIC H55kal model anakart ile uyumu nedir. Her LGA 1156 işlemci soketine server işlemcileri olan Xeon işlemcilerin montajı sonrasında uyumsuzluk gibi bir problem olur mu? Cevaplarınızı bekliyorum...
Geri