Arama sonuçları: *

• Users: fpsirius
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. fpsirius

Rdr2 güncel sorunsuz türkçe yama var mı?

Rdr2 güncel sorunsuz türkçe yama var mı virüssüz?
  2. fpsirius

Windows ve Ekran Kartı Güncelleme Sorunu Hk.

Windows 10 kullanıyorum birkaç gün önce bir sorun nedeniyle bilgisayarımı 1 gün öncesine almıştım ondan beri ekran kartını güncellediğimde ve windowsu güncellediğimde bilgisayarı kapattığımda başa sarıyor güncellemeleri bilgisayar almıyor bilgisayarı kapat ve güncelle diyorum bilgisayar yeniden...
  3. fpsirius

Bilgisayardan ses gelmiyor(jak bilgisi yok sorunu)

Mikrofonda sorun yok ancak kulaklıktan asla ses alamıyorum windows update sonrası böyle oldu updateyi sildim ancak düzeltemedim windows 10 kullanıyorum
  4. fpsirius

iphone 6s kaça satılır?

11 almayı düşünüyorum çiziksiz tertemiz elimde 6s var kaça gider veya almayı düşünen var mı?
  5. fpsirius

Çözüldü✓ İncehesap’ın önerdiği 2 ekran kartı sizce hangisini seçmeliyim?

3060 tuf modelim arızalandığı için asus tarafından değişim raporu verildi. https://www.incehesap.com/asus-dual-rtx3060ti-o8gd6x-gaming-ekran-karti-fiyati-60606/ https://www.incehesap.com/asus-dual-rx6700xt-12g-gaming-ekran-karti-fiyati-49108/ Sizce hangisini seçmeliyim?
  6. fpsirius

Çözüldü✓ Ekran Kartlarinda Lhr Farki Nedi̇r?

LHR OLUP OLMAMASININ FARKI NEDİR NEYE YARAR?
  7. fpsirius

İncehesap ile daha önce ekran kartı değişimi gerçekleştiren var mı?

Asus’tan gelen doa değişim/iade raporu bugün ellerine ulaştı sürecin başladığını kendilerinin bana geri dönüş sağlayacağını söylediler kartın 2.sahibi olduğum için değişim istedim. Sürecin işleyişi açısından bilgisi tecrübesi olan var mı nasıl bir yol izlemeliyim?
  8. fpsirius

İncehesap Ürün Değişim Hk. Bilgisi Olan?

3060 tuf ekran kartımı asusa gönderdim bana bugün değişim/iade dosyasını ilettiler incehesap’a konu hakkında mail attım kartı sarı siteden aldığım için ücret iadesi seçeneğine başvuramıyorum bu yüzden değişim istedim ancak benim kartımın stoğu yok daha düşük model verilmesinden korkuyorum...
  9. fpsirius

Sistemime en uygun f/p ekran kartı modeli sizce nedir?

Ryzen 5600 Msi B550 Gskill 16x2 3600 Msi A650BN 650w psu 11/12k arası bütçelere çıkabilirim oyun için kullanacağım.
  10. fpsirius

Ekran kartı ve psu'yu nasıl test edebilirim?

Oyunlarda sürekli hata alıyorum
  11. fpsirius

Asus garantiye ürün yollayan var mı?

Asus rma üzerinden formu doldurdum ancak mail gelmedi sürecin işleyişini bilen var mı?
  12. fpsirius

PSU'dan gelen cızırtının sebebi ne olabilir?

Grafik kartına yük bindiği oyunlarda cızırtı geliyor ''nvlddmkm görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve başarıyla bu durumdan kurtuldu'' hatası alıp günlerdir oyunları oynayamıyordum bir alakası olabilir mi? Sistemim yeni hepsinin garantisi var.
  13. fpsirius

Sizce bu sorunların sebebi ne olabilir?

işlemci ryzen 5600 ekran kartım 3060
  14. fpsirius

Sürekli oyunlar çöküyor

İşlemci 5600 ekran kartım asus tuf 3060 sistemim yeni ancak sürekli hatalarla karşılaşıyorum az önce mavi ekran yiyip 0xc0000098 hatasıyla karşılaştım bf1 de directx detroitte vk_error_device valorantta ekran kartı sürücünüz çöktü gibi hatalar alıyorum sebebi nedir sorun sizce hangi parçada?
  15. fpsirius

"Ekran Kartı Çöktü" Hatasının BIOS'la Bir İlgisi Var mı?

İşlemcim 5600 ekran kartım 3060 detroit forza bf1 valo gibi oyunlarda ekran kartı çöktü hatası alıyorum sistemim yeni anakarta bios yapmayı unuttuğumu farkettim
  16. fpsirius

Ekran Kartı Fanı Hk.

Arkadaşlar öncelikle merhaba kartım 3060 asus tuf modeli ancak fanları dönmüyor model hakkında bilgisi olan var mı çok serin çalışıyor kart
  17. fpsirius

Kulaklıktan ses gelmiyor

Mikrofonda sorun yok ancak kulaklıktan ses gelmemeye başladı bir anda karşılaştığım sorun görüntüde RAMPAGE ORBIT-S 1670442119 Görseli bir türlü yükleyemedim ses aygıtlarında yanında jack bilgisi yok yazıyor
  18. fpsirius

Laptop Önerisi [15K]

Arkadaşlar öncelikle merhaba program, edit, render işlerini yürütebileceğim aynı zamanda valorant tarzı oyunlarda oynayabileceğim laptop önerir misiniz? Bütçe 10-15k
  19. fpsirius

Ekran kartı çöktü sorunu

3060 asus tuf işlemcim ryzen 5600 1 ay olmadı sistemi toplayalı valorantta hep aynı saçmalık oluyor sebebi nedir driverları silip yüklememe rağmen?
Geri