Arama sonuçları: *

1. tamer oyunda

NG650 26 jant bisiklet ne kadar eder?

2019 Temmuz'da alındı. Hidrolik disk frenli model. Metalik gri - kırmızı renkte. Sıkıntısı yok sadece zincirlerin yağlanması lazım. Sele'de açılmalar var. Ne kadara satılır sizce? Yeni modeller 5700 TL şu an.
  2. tamer oyunda

Düşük Sistem Gereksinimli Multiplayer Korku Oyunu Önerisi

Merhaba. Arkadaşımın bilgisayarı pek iyi değil. Ona göre bir multiplayer korku oyunu önerebilir misiniz? Pacify bitirdik. GT520m i5-2410m 4GB RAM
  3. tamer oyunda

Hangi Zowie Modelini Tercih Etmeliyim?

Merhaba. Şu an G PRO X superlight kullanıyorum, ben memnunum fakat daha öncesinden DeathAdder V2 kullanan abim memnun kalmadı. Bu yüzden 2. el olarak Zowie mouse almaya karar verdik Superlight'ın yanına. Benim de hep bir Zowie hevesim vardı, fakat hangi modeli tercih etmemiz lazım bilmiyorum...
  4. tamer oyunda

QCK Edge vs Glorious XL

Bu iki mouse Pad'den hangisini önerirsiniz? G PRO X superlight ve Zowie ec veya fk ile kullanılacak.
  5. tamer oyunda

Sizce Hangi Mousepad Daha Güzel

Steelseries Qck Edge veya Porge mousepad alacağım. Bu iki porge modelinden hangisi sizce daha güzel? 1- 2-
  6. tamer oyunda

HyperX Fury S Speed Mouse Pad ne kadar eder?

HyperX Fury s Speed mouse padine sahibim. L boyutunda. (40x45) bu mouse padi ne kadara satabilirim?
  7. tamer oyunda

İdarelik 2. el iPhone 6 16 GB alınır mı?

Şu an Galaxy J5 kullanıyorum. 7. yılına girdiği için rezalet bir telefona dönüştü. Hepsiburada'daki Eskiyi Getir Yeniyi Götür Kampanyası ile J5'i 250 TL'ye satıp yaklaşık 1-1,5 yıl kullanım için idarelik Hepsiburada üzerinden 1000 TL'ye iPhone 6 16 GB alınır mı?
  8. tamer oyunda

OBS kaydı çok kasıyor

Merhaba. OBS ile Minecraft PvP videosu çekiyorum. Videoyu izlediğimde lobide sıkıntı yok fakat oyun başlayınca 10 FPS oluyor video. Nasıl düzeltebilirim? Minemanner'ın OBS ayarlarını yaptım fakat değişen bir şey olmadı. Sistemim ve OBS ayarlarını alt kısma ekliyorum. Sistem: Galax RTX 2060...
  9. tamer oyunda

İnceleme Glorious Model O Mat Beyaz

Merhabalar. Bugün 5 gündür kullandığım Glorious Model O hakkındaki deneyimlerimi paylaşacağım. Bu mouse'dan önce Razer Deathadder V2 ve Essential kullanıyordum. Essential ve Model O'yu Minecraft için aldım zaten. Ufak bir karşılaştırma da yaparım minecraft konusunda. İncelemeye dönelim. Malzeme...
  10. tamer oyunda

OBS kaydı açınca Minecraft'ın akıcılığı gidiyor

OBS‘te 120 FPS 30K bit rate ile kayıt alıyorum. (Minecraft.) Kayıt başlayınca oyundaki akıcılık gidiyor. 500 FPS'ten fazla alıyorum ama oyun hiç akıcı değil. Kaydı kapattığımda normal haline dönüyor. NVIDIA GeForce Experience ile kaydettiğimde akıcılıkta sorun olmuyor ama maksimum 60 FPS...
  11. tamer oyunda

Jitter Click Mouse Önerisi

Merhaba. Yaklaşık 5-6 yıldır Minecraft’ta PVP oynuyorum. Oyunu 1.5 yıl bıraktım ve yaklaşık 5-6 ay önce tekrar oynamaya başladım. Bıraktığımda Razer Deathadder Chroma kullanıyordum ve Jitter Click ile pvp esnasında 17 CPS yapabiliyordum. Tekrar başladığımda G203 kullanıyordum ve onun da jitter...
  12. tamer oyunda

Royal Kludge G87 vs Redragon Kumara K552

Merhaba. Bu iki klavyeden hangisini önerirsiniz? Genelde Minecraft (PvP), Valorant ve PUBG oynuyorum
  13. tamer oyunda

Rival 3 Wireless vs G305 vs Razer Basilisk X

Merhaba. Bu 3 fareden hangisini önerirsiniz? Valorant ve Pubg oynuyorum. Elim 19 cm ve claw şeklinde tutuyorum. Mediamark’ta Basilisk’i denemiştim. Hoşuma gitmişti açıkçası. G305’i de G203 kullandığım için tahmin ediyorum ama G203’ten memnun kalmamıştım o yüzden G305’ten çekindim biraz. Rival 3...
  14. tamer oyunda

Bu link güvenli midir?

CS’nin 2014 versiyonunu arıyordum ve bu videoyu buldum. Yorumlar gayet iyi ama virüslü olacağından endişeliyim. Kurup deneyebilecek var mı? :D
  15. tamer oyunda

Yeni Nesil Matematik Hakkında

Merhaba. 8. sınıf öğrencisiyim. Yeni nesil matematik soruları hakkında tavsiye isteyeceğim. Yeni nesil matematik sorularını yaparken soruyu okuyup anlıyorum ama çözüm yapamıyorum. Bu konu hakkında tavsiyeleriniz neler? Pek düzenli çalıştığım söylenemez.
  16. tamer oyunda

300 TL Koltuk Önerisi

Maksimum 300 TL'ye kadar rahat bir koltuk önerebilir misiniz? Bilgisayarda oyun oynarken ve ders çalışırken rahat edebileceğim bir koltuk istiyorum.
  17. tamer oyunda

Minecraft Pvp Texture Pack önerisi

hawli packler önerir misiniz? 😁
  18. tamer oyunda

Hangi Nick Daha iyi?

Bungee meRR Hangisi? Valorant için. CS’de her zaman Bungee :)
  19. tamer oyunda

Minecraft'ta Fare ivmesi var

Merhaba. Bilgisayara format atmadan önce bu yoktu. Ama attıktan sonra minecraftta fare ivmesi oldu. Bunu nasıl düzeltebilirim?
  20. tamer oyunda

200 TL mouse önerisi

Merhaba. CS:GO ve Valorant için, claw tutuşa uygun mouse önerisi yapabilir misiniz? Elimin uzunluğu 18 cm, genişliği 8-9 cm. Hp Omen 600 ve Mx518 dışında.
Geri