Arama sonuçları: *

1. takma_kafana

57.000 TL'ye bilgisayar önerisi verir misiniz?

Merhabalar bundan 10 ay sonra Liselere Giriş Sınavına gireceğim bursumu ve şuan var olan birikmiş paramı hesapladığımda (burs alıyorum) 10 ay sonraki toplam para miktarım 57.000 tl ediyor (56.965 yuvarladım) bana bu bütçe ile alınabilecek bilgisayar önerir misiniz?
  2. takma_kafana

Oyun önerisi verir misiniz?

Yeni bir pc alacağım 25k'lık sizce ilk oyunlarım ne olsun sizce? (Zombi/Aylak vs. olan oyunlara hastayım ve hızlı fps sevmiyorum)
  3. takma_kafana

Okuldaki bir kız bana aniden fazla ilgi göstermeye başladı sizce ne yapmalıyım?

Okulda bir kız adını vermiyorum x kişisi diyelim bana ilgi göstermeye başladı bende ona karşı boş değilim benden hoşlandığını düşünüyorum ama emin değilim daha önce hiç sevgilim olmadı sizce ne yapmalıyım?
  4. takma_kafana

Kafa karıştıran cümle söyleyin

Arkadaşların beynini yakacağım...
  5. takma_kafana

Bilgisayarıma Virüs Girdi Galiba

Bilgisayarıma kasperskyden bildirim geldi. İzinsiz web indirmesi diye 2'dir oluyor. Arama kısmına Mp3 yazmıştım şimdi tam tarama yapıyorum ve siteye hiçbir şekilde tıklamadım sizce bilgisayarıma virüs girmiş midir?
  6. takma_kafana

Donanım Arşivinde Sitemizi Tanıtabiliyor Muyuz?

Donanım Arşivinde Sitemizi Tanıtabiliyor Muyuz?
  7. takma_kafana

Kardeşim yüzünden beni velet sanıyorlar

Daha şimdi kardeşimi yakaladım. Technopat'ta boş bir konu daha açmış sizce ne ceza vermeliyim.Onun yüzünden beni velet sanıyorlar.
  8. takma_kafana

Sıfırdan oyun yapımı

Sıfırdan oyun nasıl yapılır i7 4. nesil gt 840m ekran kartı 8 gb ram
  9. takma_kafana

İki Ps3 birleştirilebilir mi?

Yani iki ps3 aynı anda çalışacak biz ikisinin gücünü aynı anda alacağız bir nevi ps3 pro olacak sizce mümkün mü? oluyorsa nasıl yapılacağını anlatır mısınız? 1666442233 Süper bilgisayar gibi
  10. takma_kafana

2 kız bana aşık nasıl defedebilirim

2 kız bana aşık oldu onları nasıl başımdan defedebilirim?
  11. takma_kafana

840 m sistem days gone kaldırır mı?

Sistem gereksinimlerine baktım öneriilenin altında sırf merak ettiğim için soruyorum kaldırır mı kaldırırsa kaç fps verir? 1665685451 i7 4. nesil 840m 8gb ram 1665685490 win 10 dayım
  12. takma_kafana

Sizce bu monitör alınır mı?

sizce alınır mı? ıps panel https://www.hepsiburada.com/seenergy-h121ma-4k-27-ips-panel-4k-144hz-1ms-freesync-3x-displayport-1x-hdmi-gaming-led-monitor-p-HBCV00001S7V6B ıps panelli
  13. takma_kafana

donanım arşivi en komik konular

Sizce donanım arşivindeki en komik konular nelerdir?
  14. takma_kafana

Playstation 3 hala alınır mı?

playstation 3 hala alınır mı?
Geri