Arama sonuçları: *

• Users: Samagol
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

30-35k sistem tavsiyesi

Arkadaşlar bu konuda yardımcı olursanız sevinirim 30-35 e kadar bütçe bulunmakta
  2. S

Televizyon önerisi 30-50

Merhaba arkadaşlar pazar günü televizyon alma niyetimiz var başlıkta yazdığım fiyatlar da bir televizyon arıyoruz yani araştırıyorum tabi ama kafam bir karışık henüz tamam bunu alalım kafasında değilim önerilerinizi bekliyorum
  3. S

Televizyon önerisi 30-50

Merhaba arkadaşlar pazar günü televizyon alma niyetimiz var başlıkta yazdığım fiyatlar da bir televizyon arıyoruz yani araştırıyorum tabi ama kafam bir karışık henüz tamam bunu alalım kafasında değilim önerilerinizi bekliyorum
  4. S

Google Sms atar mı????

Herhangi bir şey yapmadan googleden bir SMS geldi ama genellikle doğrulanmış uygulamalarda spam bildir çıkmaz hesaba biri mi girdi yoksa fake mi anlamadım bilen var mı
  5. S

Dosya gezgini aniden açılması

Dostlar merhaba 1 haftadır oluyor sanırsam ilk başlarda ben yanlış görüyor sanıyordum fakat dosya gezgini kendiliğinden açılıyor ne yapabilirim atacağım video da emoji koydum onun altına baksanız yeterli benim için
  6. S

İş bulamama sorunu / Tavsiye ihtiyacı

Merhaba dostlar okulumdan mezun oldum bölümüm gereği biraz kendimi ilerletmek amaçlı cnc kursuna gittim 3-4 ay onu da bitirdik tabi kursa giderken herkesten ses çıkıyordu hele şu kursu bitirde hallederiz aldırırız fakat ben biliyorum ki boş teneke sesi ondan sonra cv atmadığım yer kalmadı allah...
  7. S

Klimamı telefonuma bağlayamıyorum

Dostlar merhaba yeni klima aldım fakat wifi bağlanınca yanında ! işareti çıkıyor yani çok videosu da yok bazıları 2.4 ghz yapılmasıın söylüyor yapıyorsak da nasıl yapabiliriz 2.4ghz yapmayı
  8. S

Kulaklık önerisi yaparsanız sevinirim

Arkadaşlar merhaba kardeşime karne hediyesi alıcaktım ucuz bir kulaklık göndermiş bu tarz kulaklığın kalitelisi hangi marka veya fiyat aralığı yada karne kampanyası yapan sitelerde bu tarz kulaklıklar var mıdır
  9. S

Bilgisayarım galiba öldü

Dostlar merhaba bu konuyu açmadan yarım saat önce gayet iyi bir şekilde oyun oynuyordum sonrasında oyunum donmaya başladı biraz grafiklerini düşürüp pc res attım sonrasında ekra açılır açılmaz donuyor ne yapacağımı bilemedim ve cpu %100 de gpu ise 2 de arama çubuğu da açılmıyor
  10. S

Bilgisayar ilk açılışta cpu %100 sorunu

Dostlar merhaba bu konuyu açmadan yarım saat önce gayet iyi bir şekilde oyun oynuyordum sonrasında oyunum donmaya başladı biraz grafiklerini düşürüp pc res attım sonrasında ekra açılır açılmaz donuyor ne yapacağımı bilemedim ve cpu %100 de gpu ise 2 de
  11. S

Monitörümde yaşanan sorun

Dostlar merhaba 2. monitör olarak kullandığım monitörde atacağım videodaki sorun mevcut bu olay 5-6 önce oldu diye hatırlıyorum bir kaç bilgisyarcıya gittim o zaman olmaz dediler bende peşini bıraktım fakat birde buraya sormak istedim çöp ise direkt atayım yer kaplamasın ama ben bu *****...
  12. S

Monitör ekran arızası

Dostlar merhaba 2. monitör olarak kullandığım monitörde atacağım videodaki sorun mevcut bu olay 5-6 önce oldu diye hatırlıyorum bir kaç bilgisyarcıya gittim o zaman olmaz dediler bende peşini bıraktım fakat birde buraya sormak istedim çöp ise direkt atayım yer kaplamasın ama ben bu *****...
  13. S

Yeni mouse click sorunu

Dostlar merhaba yeni bir mouse aldım fakat sol tık bastığımda bazen tıklamıyor cs atarken sıkmıyor diyeyim örnek 2. click attığımda yapıyorne yapabilirim atk a9 markası
  14. S

Yanlış bir linke tıklama

dostlar discorddan bir linke tıkladık yanlışşıkla 3 4 kere link değişti sonra kapattık tabi de ne olur olmaz ne yapabilirim discordda olan bota baktım doğrulanmış uygulama ama yine ne yapayım
  15. S

Nvidia kayıt alırken yaşadığım sorun

Dostlar kayıt alırken sadece benim sesimi kaydediyor discordda arkadaşların konuştuğu ses vs gelmiyor nasıl çözebilirim
  16. S

Laptop sesi az geliyor

Yeni bir laptop aldım da normalin de altında bir sesi var çok az geliyor ne yapabilirim
  17. S

Windows 11 kuramıyorum

Resmi sitesinden windows 11 kurmak istiyorum ve flasha indirme yapıyorum zaten içi boş bir flash her indirdiğimde bir hata alıyorum hatanın görüntsünü de atıcam yardımcı olursanız sevinirim kolay bir kurulum yöntemini de biliyorsanız eğer video linki atabilirsiniz
  18. S

Askerlik tecil ettirme

Dostlar merhaba bu konu hakkında fazla konu vardı fakat değişmiştir diye sormak istedim. Liseyi bitirdik yoklamaya 10 ay var tecil ettirmek istiyorum MSB (bakanlık) da 5 yıl olarak uzattırılabiliyor bunu nasıl yapabilirim. Çevrem 2 sene yapılabiliyor diye söyledi bilenler bir yardım ederse...
  19. S

Askerlik tecil ettirme

Dostlar merhaba bu konu hakkında fazla konu vardı fakat değişmiştir diye sormak istedim. Liseyi bitirdik yoklamaya 10 ay var tecil ettirmek istiyorum MSB (bakanlık) da 5 yıl olarak uzattırılabiliyor bunu nasıl yapabilirim. Çevrem 2 sene yapılabiliyor diye söyledi bilenler bir yardım ederse...
  20. S

Solflare cüzdanı oluşturma

Dostlar kendi bir meme coini oluşturucam ama solflare hesap açma videosu ile ilgili hiç türkçe ve detaylı bir video yok yardımcı olabilir misiniz
Geri