Arama sonuçları: *

• Users: Rollyyzz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. R

2000-3000TL BANDINDA KULAKÜSTÜ KULAKLIK ÖNERİSİ

2000-3000TL bandında bluetooth (olursa wireless) kulaklık arıyorum. Hem oyun oynayabileceğim hem de dışarıda yürürken, spor yaparken kullanabileceğim kulaküstü kulaklık arıyorum. Tavsiyeleriniz için teşekkürler :)
  2. R

Çözüldü✓ KABLOSUZ OYUNCU FARESİ ÖNERİSİ(2000-3000TL ARASI)

2K-3K arası kablosuz oyuncu faresi arıyorum. Eski kullandığım fare Y:42 G:61 U: 127 Ağırlık:82 gr boyutlarına sahipti. Bu boyutlara yakın bir mouse lazım. Tepki süresinin hızlı olması önemli benim için. Fareyi claw şeklinde tutuyorum. Teşekkür ediyorum hepinize.
  3. R

Çözüldü✓ 3000-4000 TL ARASI WİRELESS OYUNCU KULAKLIĞI ÖNERİSİ

3000-4000 TL bandında mikrofonlu oyuncu kulaklığı arıyorum. Önerilerinize açığım.
  4. R

Çözüldü✓ DDR4 32 GB RAM ÖNERİSİ

Ryzen 5 5600 B450M S2H RX 6600 SAMSUNG 970 EVO SSD Arkadaşlar bu sisteme 2x16 (32) GB DDR4 3600 mhz ram önerir misiniz ?
  5. R

Çözüldü✓ Windows 10 Wifi En Aşağı Kayıyor

Diğer ağlara tıklayamıyorum. Kendi kendine en aşağı iniyor. Çözümünü bilen var mı?
  6. R

Çözüldü✓ Windows 10 Wifi En Aşağı Kayıyor

Diğer Wifi'lere tıklayamıyorum. Kendi kendine aşağı iniyor. Çözümünü bilen var mı
  7. R

Çözüldü✓ USB SES KARTI ÖNERİSİ

Razer Blackshark V2 X kulaklığını aldım. Fakat ses kalitesi forumlarda söylendiği kadar tatmin etmedi. Anakartım Gigabyte B450M H modeli Alc887 ses sistemi var. Usb girişli ses kartı önerileriniz var mı? Teşekkür ederim.
  8. R

Çözüldü✓ RYZEN 3 3300X VE RX 6600 DARBOĞAZ

Ryzen 3 3300x işlemcim var. Rx 6600 almak istiyorum. Ne kadar darboğaz yapar? Bu şekilde kullanılır mı?
  9. R

1000-1500 TL CİVARI OYUNCU KULAKLIĞI

Arkadaşlar 7.1 usb girişli kulaklık önerir misiniz
  10. R

Çözüldü✓ 1500 TL CİVARI KULAKLIK ÖNERİSİ

FPS oyunları oynuyorum. Kulak ağrıtmayan, mikrofonu orta düzey ve 7.1 kulaklık öneriniz var mı?
  11. R

10.000-15.000TL arası telefon

Arkadaşlar bu fiyata telefon öneriniz var mı? İkinci el fikirleriniz varsa ikinci el almak istemiyorum.
  12. R

RAHAT TAKILMALIK OYUNLAR

5'li arkadaş grubumuz var. Beraber takılabileceğimiz chill ama eğlenceli oyun önerileriniz var mı ? Klasik oyunlar dışında ( GTAV, THE FOREST, MİNECRAFT VS)
  13. R

GTA V ONLİNE PROBLEMİ

Gta V Online oynarken hiçbir problem yok. Fakat bir görev yaptıktan sonra gelen yükleme ekranında hata veriyor ve Story Mode'a geçiş yapıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim
  14. R

Çözüldü✓ EKRAN KARTI FAN ÖNERİSİ

Arkadaşlar MSI GTX 970 OC ekran kartım var. Fakat fan hızı max 2300 rpm. Ne yapmalıyım. Ya da bu kart için uygun bir fan önerebilir misiniz
Geri