Arama sonuçları: *

1. M

OCCT Power testinde sistem kendini yeniden başlatıyor, minidump dosya analizi

Oyun oynarken PC ara sıra kendini yeniden başlatıyordu. Daha sonra OCCT test yapmaya karar verdim Power testine girdiğimde ilk 30 saniyeden sonra yeniden başladı. Daha sonra bilgisayarı kapatıp ekran kartına giren güç kablosunu çıkartıp taktım ve tekrar denedim ve bu sefer 1.40 saniyede tekrar...
  2. M

Garanti bbva şifremi sıfırlayamıyorum

Garanti bbva mobil uygulamasına giriş yaparken istediği şifreyi unuttum sıfırlamak için kartın son 4 hanesini istiyor ama kart yok sadece hesap var kimlikle şifreyi sıfırlamak istediğimde kimlik fotoğrafı eski olduğu için kabul etmiyor şubeye gitmeyi düşündüm ama oturduğum yerde şubeyi kapattı...
  3. M

800 TL amd ddr4 anakart önerisi

İşlemci olarak 2200G alacağım 8 GB RAM ile bir sistem toplayacağım anakart bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.
  4. M

windowsu ssd ye kurdum fakat ssd ile başlatamıyorum

windowsu ssd ye kurdum fakat ssd ile başlatamıyorum başlatırken resimdeki hatayı alıyorum hdd ile başlatabiliyorum sadece onla başlatıncıda windowsu kullanabiliyorum fakat diski fazla yani hdd deki kullanıyor (yardımınız için teşekkürler
  5. M

rx 550 core 2 duo 8500 ile darboğaz yaparmı

işlemcim kötü olmasına rağmen ekran kartı almak istiyorum fakat işlemci kötü olduğundan darboğaz yapabilir diye düşünüyorum işlemciyi değişmek aklıma geldi fakat daha maliyetli olyuor işlemcim intel core 2 duo 8500 3.16ghz alıcam ekran kartıda rx 550 (yardımcı olursanız seninirim)
  6. M

win 10 kaldırırmı intel core 2 duo 8500 ve 4 gb ram

şuan bilgisayarımda işlemci olarak dual core 2 8500 var 4 gb ram kullanıyorum birde amd radeon hd 5450 ekran kartı kullanyorum şuan win 8.1 kullanmaktayım 10 a geçsem donma kasma yüksek cpu kullanımı ram kullanımı fps düşüşü yaşarmıyım(birkaç gün içinde ssd alacağım)
  7. M

Valorant vanguard 1 hatası

Arkadaşlar valarontta oyun oynarken karşıma resimdeki hata cikiyor ilk yükledigimde böyle değildi yt den FPS artırmak için REgedit dosyalari indirdim ve birkaç dosya hepsini sildim fakat hata gitmiyor hatta bilgisayarı 3 gün önceye döndürdüm yani ayarlardan önce hala aynı hatayı alıyorum ytbden...
  8. M

GTA 5 online kaç fps alırım

Çokda uzatmaya gerek yok ekran kartı AMD Radeon HD 5450 işlemci Intel core 2 duo 8400 bilgisi olanlar konusurşa sevinirim kaç fps verir GTA 5 online da
  9. M

Intel Core 2 Duo E8500 işlemcisi P5LD2-X/GBL bu anakarta takarsam sorun olur mu

şuan P5LD2-X/GBL bu anakartı kullanıyorum işlemci olarakda pentilyum dual core cpu e5200 kullanıyorum anakartı destekleyen işlemcilere baktığımda intel core 2 duo 8500 ve 8600 buldum bunlardan 8500 olanı almaya karar verdim sizce fps farkı olurmu almalımıyım sorun çıkarmı yardımcı olursanız...
Geri