Arama sonuçları: *

• Users: gkhansri
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. G

Monitör konusunda yardım

merhabalar, pek bilgi sahibi olmadığımdan bu monitörü tercih etmeli miyim ya da başka bi öneriniz varmıdır. bu konuda yardımcı olurmusunuz
  2. G

Pc toplama konusunda yardımcı olurmusunuz

merhabalar, elimde palit 4070 oc var şöyle bi pc toplamak istiyorum önerileriniz nedir. tek başıma çözemedim
  3. G

Sistem önerisi palit 4070 12gb

merhabalar, Elimde Palit RTX4070 Dual 12GB 192BIT GDDR6X buna göre sistem kurmak istiyorum. Ddr5 mi veya DDR 4 mü yapmam konusunda fikirsizim buna uygun olarak sistem ne önerirsiniz. Teşekkürler
  4. G

32 gb single module ram alinir mi

https://www.amazon.com.tr/Patriot-Viper-Steel-3600MHz-Belle%C4%9Fi/dp/B0865SG2SW Bu fiyata ne diyorsunuz ?
  5. G

Gencergaming Ödemeyi̇ Almasina Rağmen Si̇pari̇şi̇ İptal Etti̇

merhaba 1 saatte 100 stok açılcak ama sipariş iptal edildiğinden ve ödemesi yapıldığından dolayı tutar karta hemen yatırılmadığı için tekrar alma şansım yok yardım lütfen @GENCERGAMİNG 1675533992 666168235 sipariş no
  6. G

24 bin tl gaming laptop önerisi

merhabalar, Oyun için kullanılacak laptop önerisi için yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler
  7. G

2. el ekran kartı testi

merhabalar, Piyasa da 2. el ekran kartı bolluğu var malum sebep yüzünden ve bununla ilgili hangi testleri yapmalıyız. Bilgisi olan yazarsa sevinirim
Geri