Arama sonuçları: *

• Users: emreerdgn9
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Öneri Giriş Seviyesi İş Görür Kulaklık Önerisi

Arkadaşlar merhaba James Donkey 711 kulaklığımın padleri şu an dökülmekte işimi görür bi kulaklıktı tek sıkıntım mikrofonundan arkaşlarım rahatsızdı sesin az gittiğini söylüyorlardı fiyatta pek problemim yok ama haftada 2 el cs go 2 oynuyacağım bi kulaklığa servet dökmek istemiyorum iş görür...
  2. E

Arkadaşlar minumum fiyatta okul için laptop önerisi arıyorum.

Başlıkta yazdığım gibi bugün itibari ile emaktar eski laptopum Lenovo G510 mefta oldu bu benim okulumu bitirdi kardeşimide 3 senedir götürüyordu lakin hakkın rahmetine kavuştu.Sizden ricam sadece youtube ve office programlarını açabilecek kadar güçlü olsa yeter, makul seviyelerde fiyatlı laptop...
  3. E

850 Tl Civarı Gamepad Önerisi

Arkadaşlar merhaba, şu an Gamesir T4 Pro İsimli gamepedi beğenmiş bulunmaktayım.Aliexperste 850 tl civarına denk geliyor.Bu ayarlarda daha uygun fiyatlısı veya bu fiyatlarda daha iyi özelliklisi olan varmı bilgisi olan arkadaşlar varsa model ve marka belirterek yazarsa çok...
  4. E

Öneri 500 Tl Altı Gamepad Önerisi Arıyorum

Arkadaşlar merhaba başlıktada belirttiğim gibi 500 tl altı bir gamepad önerisi arıyorum ama bu fiyatlara alınacak makul bir ürün yok ise pekte bütçe sıkıntım yok lakin milli serveti gereksiz yere neden yabancılara saçalım :):). Sizden ricam lütfen ürünü kullanmış arkadaşlar önerilerde bulunursa...
Geri