Arama sonuçları: *

1. wearetheash

kernal dead restarting neden oluyodur

import cv2 import numpy as np cap = cv2.VideoCapture(0) lower_blue = np.array([100, 50, 50]) upper_blue = np.array([140, 255, 255]) while True: ret, frame = cap.read() hsv = cv2.cvtColor(frame, cv2.COLOR_BGR2HSV) mask = cv2.inRange(hsv, lower_blue...
  2. wearetheash

PS PLUS DELUXE 2700TL

Ne düşünüyorsunuz sizce alınır mı
  3. wearetheash

amd svm açınca fps düşüşü

fotograflı bir şekilde testleri atacağım svm açınca 70 80lik bir fps kaybı oluyor
  4. wearetheash

4090 ve i9 13900ks 1080p darboğaz

1080pde darboğaz sorununu nasıl yok edebilirim dsr açmadan ve 2k,4k monitör almadan
  5. wearetheash

Arkadaşım hayatını yalana cevirdi

şimdi cocuk sınıfta ortamda hep yalan atıyor işte instaya fake fotolar atıyor filtre koyuyor ve videolardan aliyor galiba kareleri ne yapsam bulamadım neyse işte notlarıyla ilgili maddi durumuyla ilgili hep yalan atıyor bankasında 1mn doları varmış sonra 90 ortalamam var diyo ama dersleri kötü...
  6. wearetheash

İşlemcimi kaça satabilirim ryzen9 3900x

işlemci temiz kullanılmıştır yorulmamıştır sadece simülasyon tarzı oyunlar oynanmıştır arada render alınmıştır sıvı soğutma ile kullanıldı 240lık+kendi wraith prism soğutucusu duruyor
  7. wearetheash

Yardım Pc açılmıyor işlemci fanı duruyor fln

Arkadaşımın pcsi böyle oluyor sorunu bulamadım ben bios pilini falan cikartirdim ama yinede olmadı bu durumu yaşayan varmı sistem özelikleri r5 3600 rtx2060 16gb ram gigabyte b450 anakart 1675862078 Videoyu atamadım ama pc açma tuşunu basıyor görüntü gelmiyor işlemci fanı dönüyor duruyor
  8. wearetheash

amd kartlar çökmeye başladı bu aralar

baya forumda da denk geldim yeni konulara 6700lerdede olmuş baya eski kartlarda da olmuş
  9. wearetheash

Corsair bu iki rami arasındaki fark nedir ikisinide sistemde kullanabilir miyim

cmw16gx4m2z3600c18 cmw16gx4m2d3600c18 bu d ve z bir fark eder mi? kullansam
  10. wearetheash

win 11 cmd key yapılmıyo artık

yakın zamanda yapan varmı cmden etkinleştirme falan bende olmuyor
  11. wearetheash

Yardım Ramlerim çalışır mı böyle

Aynılar ama biosdan normal çalışma aralıkları farklı biri 2666le diğeri 2133le ama ikisininde max mhz 3600 ikiside cl18 ama farklılar ışıkları sıcaklıkları sonra sistem normalde hiç oyundayken res atmazdı ama son 2 gündür attıyor oyunun ortasında (rainbow six siege) farklı oyunda olmuyor daha...
  12. wearetheash

RX 580'i değiştirme vakti ama sizce ne alayım

uzun zamandır ekran kartı değişmeyi düşünüyordum zaten ama ne alayım ne gider kullandığım sisteme
Geri