Arama sonuçları: *

1. TurkishAerospace

Ford Ranger kullanan yada tecrübe edinenler

Selamlar Ford Rangerlara bakıyorum 2020 üzeri f150 dönüşüm yada sade olanlara. Yakıt durumu nedir kronik sorunları varmıdır ? Ayrıca uzun yolda 110 120 rahat ilerleyebiliyor mu ? Kullanan yada tecrübe edinmiş arkadaşlar fikrini paylaşırsa sevinirim.
  2. TurkishAerospace

DDR4 den DDR5 E Geçmeli mi ?

Öncelikle herkese selam ederim ,imzamda bulunan sistemi ANAKART RAM İŞLEMCİ Olarak Ddr5 e geçirmeyi düşünüyorum. 2K oyuncusu olarak devam etmeyi aynı zamanda elimdeki donanım para ederken DDR5 için başlangıç da güzel olur diyerek fikir almak istedim. Ortalama bütçe için 25-28k civarı bir şey...
  3. TurkishAerospace

Gerçekleştirmediğim geçiş ihlali

Merhabalar Ankara da yaşıyorum. Hiç İstanbul a gitmediğim halde FSM den geçiş ücreti gözüküyor. Ücret düşük olsa da bu olay nasıl gerçekleşiyor birileri plakamı kullanıyor olablir mi karşılaşan var mı ?
  4. TurkishAerospace

Çözüldü✓ Fazla ram göz çıkartır mı ?

Merhabalar anakartım aorus elite v2 kartta 4 slot ram yeri var. Şuan 2x8 16gb kullanıyorum. DDR5 e 1-2 sene daha geçmeyi düşünmüyorum 1.sorum aynı ram i bulacağımı sanmıyorum 3000 ile 3200 mhz arası sistemde sorun yaratır mı ? 2. Fiyat çok önemli değil 48gb a kadar yükleme gereksiz mi olur ?
  5. TurkishAerospace

Alkollü Trafik Kazası

Merhaba Dün sabah saatlerin de bir trafik kazası geçirdim. Sola dönerken arka tarafdan çarptı ,karşı taraf hatasını kabul etmedi ve trafik polisi çagırdım. Polis gelme sürecinde alkollü olduğunu anladım ve ölçümde 2.0 promil alkollü çıktı. Öncelikle fazla bir hasarın olmadığını biliyorum ama...
  6. TurkishAerospace

Drone Önerisi (Almaya değer mi ?)

Merhaba arkadaşlar Merakım bim de satılan drone ile başladı aldım fakat şarj kablosu çıkmadı ayrıca çalıştırınca bazı pervaneler kafasına göre çalışıyordu bir sorun vardı ve aynı gün iade ettim. Dün baya bir video izledim dji mini 3 pro a karar kıldım. Aklımda ticari amaçla vs kullanma yok ama...
  7. TurkishAerospace

Kripto Yatırımı yapmak için son durak

Merhabalar bazen konularda görüyorum yatırım yapmak isteyenler vs oluyor. Bundan dolayıdır ki takip edenler vardır kripto piyasasın da düşüş var. Alım yapmak için son durak olduğunu düşünüyorum aşağıdaki btc rainbow haritasına bakarak. Portföyü 2022 şubatta oluşturmaya başladım. Maaşlı çalışan...
  8. TurkishAerospace

Müstakil evde oturan var mı ?

Yakın zamanda müstakil ev e geçmeyi düşünüyorum Olumlu olumsuz yanlarını paylaşabilirmisiniz ?
  9. TurkishAerospace

Kredi kartından taksitle nakit avans

Merhabalar İş ortamında arkadaşlardan duyduğum kadarıyla kredi kartından alışveriş yapıp bir şekilde nakite çeviriyorlarmış. Bir açık gibi kesinti vs yok 100 150 binlerden bahsediyorlar... Varmı böyle bir şey :D
  10. TurkishAerospace

Snowman T6 Ultra Fan değiştirme

Arkadaşlar selamlar. Forumda bir çok kişi bu kule tipi sogutucuyu kullanıyor diye hatırlıyorum. Bunun fanlarını rgb yapan yada değiştiren oldu mu ? kasa rgb bunlar sabit yanınca göze batıyor fikri olan var mı ?
  11. TurkishAerospace

Lian li gpu rgb strimer hakkinda

Merhaba arkadaşlar https://www.incehesap.com/lian-li-strimer-8-pin-rgb-uzatma-kablosu-fiyati-50842/ Bu ürünü alacağım fakat benim 6900xt de 3 adet soket girişi var. 2li kullansam sorun olur mu ?
  12. TurkishAerospace

DDR5 e geçmek mantıklı mı ?

Merhaba arkadaşlar İmzam da bulunan sistemi kullanıyorum ortalama ddr5 5 sene civarı devam edecek. Bu sistemi sonuna kadar kullanmak mı mantıklı yoksa anakart işlemci ram değişikliği yapıp ddr5 e geçmek mantıklı olacak mıdır ? Not ddr5 1 2 sene sonra daha performanslı hale geleceğini düşünüyorum.
  13. TurkishAerospace

Yatırımlarınız ne durum da ?

Merhabalar ara yükseliş dönemindeyiz kripto da sepetler ve genel durum olarak ne durumdasınız ne zamandan beri toplamaya başladınız ? 2023 Ocak da 1250 lerden eth ve bilindik coinleri topladım ara alımlarla %80 e yakın kar oranı var.
  14. TurkishAerospace

5600 overclock değerleri

Merhabalar ryzen master ile overclock yaptıgım da voltaj 1.3 sabit 4.6mhz alıyorum ısı değerleri boşta 45 50 oyunlarda 65 70 arası... daha stabil aldığınız değerler nelerdir ? Benim aldığım değerler nasıl sizce ?
  15. TurkishAerospace

Şerit Led elektirik tüketimi

Merhabalar elimde 5m 5v rgb şerit led var . Usb den çalıştırıyorum ortalama ne kadar güç tüketir hesaplama konusunda yardımcı olabilecek birisi var mi ?
  16. TurkishAerospace

Assasins creed mirage bu fiyata değer mi ?

En sevdiğim oyunu brotherhood hikaye vs... Online var mı yoksa hikaye mod mu var sadece ? Birde %20 nays ın da indirimi varmı bu fiyata
  17. TurkishAerospace

Satın aldığım ürünlerin hasarlı gelmesi.

Merhabalar snowman x120 marka fan satın aldım. Fakat kontrocüye bağlanan kablo kullanılmış erimiş durumda geldi fotolarda mevcut nasıl bir yol izlemeliyim satıcı rapor a yanlış montaj vs notu almış... 1.görsel bana ait fanları dahi açmadan iade ettim. 2.Ürünlerin kutusuz model değişikliği ile...
  18. TurkishAerospace

Ayak desteği Tavsiyesi

Merhaba bu ürünlerden kullanan var mı hangisni tavsiye edersiniz ?
  19. TurkishAerospace

Bilgisayar İçin Masa Tasarımım(Custom) (TAMAMLANDI)

Merhabalar uzun süredir ceramical ın beyaz masasını kullanıyorum. 160x60 olan modeli. Kenarına raf vs yaptım ve üzerine de böyle bir şey cizip yaptırmayı düşünüyorum ortasına kablo deliği ekledim. Fikirlere açığım şunuda eklersen güzel olur vs... Teşekkürler Tekrardan merhabalar öncelikle benim...
  20. TurkishAerospace

Kasa fanı rgb sorunu

Merhaba kasamda harici aldığım snowman ın rgb fanları var. Rgbleri açınca bazı ısıklarda fren yapıyormus gıbı ugultu geliyor bazen duruyor rgbler pır pır ediyor. Rgbleri kapatınca fanlar normal rpm hızında devam ediyor. Sizce kontrolcüde mi acaba sıkıntı ? Neden yapar karşılaşan oldu mu ?
Geri