Arama sonuçları: *

• Users: dumanoglu
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. D

İNCEHESAP İADE-DEĞİŞİM

Merhaba MSİ G2412F model monitörüm video izlerken bir anda çizgi çizgi oldu ve garantisi devam ettiği için servispoint firmasına götürdüm ( msi yetkili servisi ) ürünün panel arızası olduğunu satın aldığım yerden iadesini yada sıfırını isteyebileceğimi söyledirler ben alırken 3200 TL'ye almıştım...
  2. D

MSİ G2412F İNCEHESAP İADE-DEĞİŞİM

Merhaba MSİ G2412F model monitörüm video izlerken bir anda çizgi çizgi oldu ve garantisi devam ettiği için servispoint firmasına götürdüm ( msi yetkili servisi ) ürünün panel arızası olduğunu satın aldığım yerden iadesini yada sıfırını isteyebileceğimi söyledirler ben alırken 3200 TL'ye almıştım...
  3. D

30-35 bin tl arası laptop önerisi

merhaba arkadaşlar 30-35 bin tl arası laptop arıyorum yardımcı olabılırmısınız
  4. D

Invision MX400 monitör kolu istanbul içi satan varmı ?

arkadaşlar makul fiyatlı mx400 monitör kolu arıyorum istanbul içi satan varmı
  5. D

Ucuz Fi̇yata 2.el Teşhi̇r Ürünü Moni̇tör Alinir Mi ?

iyi günler arkadaşlar ikinci el çok güzel bir monitör buldum piyasa fiyatı 6500-7000 tl ama arkadaş teşhir ürünü olan monitörü satıyor kendiside bilgisayarcı monitörde 2 adet ölü pixel var onun haricinde sıkıntısı yok 3100 TL'ye verecek sizce alınır mı? ?
Geri