Arama sonuçları: *

• Users: igngr6
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. I

Pc Toplama Öneirisi Hazır mı tek tek mi

Herkese merhaba, değerli üyeler bir sorum olacak. Ben yaklaşık 1 yıl önce sattım kasayı 14 bin TL'ye monitör dahil. Pişman oldum. Laptop almak içindi. Laptop taşınabilir ancak ekranı küçük olduğu için işimi görmedi. Şu an tekrar paramı topladım ve PC almayı düşünüyorum. Elimde daha önceden satın...
  2. I

Monster Tulpar V20.5.7 Alınır Mı ?

Üni'De Mimarlık render için laptop arıyorum BÜTÇE MAX 30.000 İşlemci Minimum i7 12700H Ekran Kartı Minimum 3060 Ram Minimum 16 32 olursada iyi olur ama 16 da olur Ekran Çöz. Minimum 1920*1080 2560*1440 (2K) Olursa çok daha iyi olur ama 1920*1080 De olur Bu isteklerime göre bakınca en iyi fp...
  3. I

900 Derece ucuz direksiyon seti önerisi

Merhabalar ikinci el direksiyon seti almak istiyorum ets oynuyorum genelde ets için pedallı vitesli direksiyona ihtiyacım var bütçem nakit 2000 sizde varsada olur üzerine vestel laptop takas yapabiliriz bendeki laptop.
  4. I

360 Radyatör Destekli Kasa "ÜST" Kısma

Geçenlerde itopyadan 360mm Sıvı Soğutucu aldım ancak kasamda 360mm Desteği yok bende kendi bilgisayarımı satıp yeni bilgisayar toplayacaktım zaten ancak sorunun kasa bulamadım hazır sistem alacağım ama kasayı değiştireceğim. İkinci elde olur Bütçe Max 5000 İsteğim önü mesh kasa olsun fanları...
  5. I

2 Tane Monitör lazım 10Bin max limit

30K Limitim var 15Bin Bilgisayar'a ayıracağım sistemim belli SİSTEM BU 15K bunu alacağım Ancak 10Bin TL'ye 2 Adet monitöre ihtiyacım var 1.2K 120Hz üstü 27 İnç monitör IPS Olmalı 2. Pivot özellikli 27 inc ıps monitör İkinci elde olsa fark etmez satanlarınız varsa temiz bakabilirim 10Bini...
  6. I

Bilgisayarım ne kadara gider

RYZEN 7 2700X 3.7GHZ SAPHİRE RX580 8G 256 BİT B450 S2H ANAKART XPG D10 16GB RAM 500W PSU Adata XPG Spectrix S40G 512G 3500 YAZMA 2400 OKUMA Rampage REDSKY Kasa
  7. I

360Mm Sıvı Soğutucu Destekli Kasa

Merhaba arkadaşlar rampage redsky kasam var görünüş olarak hiç hoşuma gitmiyor yeni kasa almayı düşünüyorum ama karar veremedim gamepower warcry var ama pahallı geliyor o tipte geniş 360mm destekli kasa arıyorum yada normal akıllı rbg kasa 360mm destekli bütçe max 2000
  8. I

Sizce Hangisi Daha İyi Kablosuz Gaming Kulaklık

Logitech G435 RAZER Barracuda X Hangisini alayım bilemedim 1500Tl maksimum bütçem var bu iki kulaklık var aklımda !kablosuz olmalı önerilerinizi bekliyorum bu ikisinden hangisi yada bu bütçe için başka ne önerebilirsiniz.
  9. I

Bir türlü kurulamayan windows

Merhaba arkadaşlar şimdi bende bir laptop var vestel b950 işlemcili oldukça eski bir laptop kullanmadım 480 gb sandisk bir ssd'im vardı bende dedim hızlandırmak için onu takayım hızlansın ama boş ssd bunun için kurulum usb si hazırlarıdım önceden hdd de win8.1 kullanıyordum gerçekten beni sinir...
  10. I

Windows 10 Kurulum yapamıyorum.

Eski bir laptopum var vestel intel pentium b950 var eskidir bende hzılandırmak için pcdeki kullanmadığım ssd yi takayım hızlansız dedim boş ssd bunun için kurulum usb si hazırladım rufusta mbr seçtiğimde bu bilgisayar gpt diyor gpt seçtiğimde windows 0 sürücüsünün bir bölümüne yüklenemez hatası...
  11. I

UPLOAD HIZI 10 İNTERNETTE 200KB

Speed Test yaptığımda 10 Mbps alıyorum stemden oyun indiriken de öyle ama tarayıcıdan veya ıdm den bir dosya yüklemek istediğimde 200kb yüklüyor anlamadım yardım deli olcm.
  12. I

ÖNEMLİ STEAM CRACKLEME DOSYA ALMA

Şimdi Steam yada epic gameste sahip olduğum ve yüklediğim oyunları bir rar veya klasör haline getirip başka bilgisayara nasıl aktarabilirim (karşı bilgisayarda steam olmadan !) yani kısaca o oyunu setup yada direk klasör haline getirip ücretsiz bir şekilde nasıl çalıştırabilirim
Geri