Arama sonuçları: *

1. E

Aradığım Tarzda Oyun Önerisi

Merhaba böyle araba sürme oyunlarını çok seviyorum arkadaşlar, 3060bir pcm var kaldıracak buna benzer güzel grafikli oyunlar önerir misiniz?
  2. E

Bu siteler güvenilir mi?

Biliyosunuz bu takipci izlenme beğeni falan satılan panel var bir forum var (ad vermiyim) orda birkaç panel buldum sizce güvenilir mi resellerstr.com seninpanelin.com.tr barlasmedya.com Destekleri anlıkmis servisleri hizliymis baya bu üc panelin Hangisini önerirsiniz
  3. E

Topladığım Pc Nasıl?

Merhabalar, öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın. Bir sistem topladım, bu işlere ilgim var, alacak arkadaşıma toplamıştım. Fiyatına göre parçalar nasıl? Bu konuda tavsiyeleriniz doğrultusunda kendimi geliştirmek istiyorum, teşekkürler. FİYAT: 25.824 TL (Render için, oyun için...
  4. E

Neden? Twitteri Neden Kapattınız...

söylenecek söz yok. enkaz altındaki insanların sesini duyurmak için en çok kullanılan platform Twitter'i neden kapattılar anlamıyorum. Elbette troll verilen adresler var ama bu trolleri gerçeklerle kıyasladığımızda sonuç ortaya çıkıyor.
  5. E

YENİ MD4 SİSTEM (28.12.2022)

Bakalım nasıl bir şey bekliyor bizi
  6. E

Forumdan Birine Hediye Almak İsteseydiniz Bu Kim/Ne Olurdu?

Forumdan Birine Hediye Almak İsteseydiniz Bu Kim Olurdu? Hediye ne Olurdu? Merak ediyorum.
  7. E

Neden Hep "99 Kuruş" ?

Genellikle tam fiyat yazmak yerine hep 1-2 kuruş aşağı yazarlar. Bunun amacı nedir? Neden yapılır? Tartışalım.
  8. E

Discord bot için hosting

Merhabalar onaya gönderdiğimiz yaklaşık 85 sunuculu discord botumuz için hosting aramaktayız. Ortağımın botu ve benim botum olmak üzere iki bot vdsde bulunacak ve iki botun durumunda komutlarında da sponsor yer alacak ayrıca botun destek sunucularında da özel oda ve rol olacak sponsor için...
  9. E

12-13k Sistem Tavsiyesi

Merhabalar 15k gibi bir bütçem var monitör dahil ekipmanlar (koltuk,kulaklık,mouse) mevcut zaten. Monitöre 3k ayırsam 12k sisteme kalıyor. Rdr2 gibi gow gibi fh5 gibi yeni nesil oyunlar tercihimdir. Gidipte 1660lı bir sistem almak istemem o yüzden. Mümkünse eğer 3060 yada onun muadili bir kart...
  10. E

İtiraf Konusu (Utanma gel itiraf et)

Hep dc sunucularında itiraf odası oluyordu, burada da itiraf konusu olmasın mı?
  11. E

İsim Telif Hakkı Almak

Merhabalar, En Chavo ismini çok severek 2 yıldır kullanıyorum. Bu ismin bana ait olmasını istiyorum. Birkaç kişiye sorduğumda telif hakkı alabileceğimi söylediler. Bu konu hakkında bir bilgisi olan varmı?
  12. E

Komik Anılarınız Neler?

Merhabalar, en komik anılarınız konusu açmak istedim, komik anılarımızı yazsak nasıl olur? Bu bir forumda banlanma anısı olabilir, bir şey düşürme dökme vs olabilir artık aklınıza ne gelirse :D
  13. E

Yardım Amazon Prime Day Yardımlaşma Konusu

Bu gece Amazon Prime day başlıyor. Yardımlaşma konusu açmak istedim. Ürün alacaklar alınır mı? gibi sorularınızı buraya yazabilirler. Yardım edecek kişilere de destek hattı gibi bir konu elde etmiş oluruz. Eğer ürün alacaksanız ve bütçeniz varsa şimdiden siteye kayıt olun ve adres...
Geri