Arama sonuçları: *

• Users: chevalier
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. chevalier

Kingdom Come Deliverance Save Dosyası

Oyunu bir süredir oynuyordum eski pcde silindi şimdi yeniden kurdum save im yok. Hans Capon'la ava çıkmıştık orada kaldım. buraya yakın veya bu bölümün saveini atabilir misiniz
  2. chevalier

Almanca dil öğrenmek için tavsiye?

Yıl sonunda Almanya'ya yüksek lisans için gitmeyi düşünüyorum. Orada zaten hazırlık eğitimi alacağım 1 sene. En azından a1 bilmem gerekiyormuş. A1 i kaç ayda hallederim tavsiyeleriniz nedir.
  3. chevalier

Gamepass Cod Modern Warfare 2 Açılmıyor.

Gamepassten yeni çıkan call of duty oyununu oynamak istiyorum indirdim campaing harici indirme yapmadım 61 gb indirdi. oyun açılıyor campaing deyince satın alın diyor. gamepass üyeliğim var co op dahil hepsini indirmem mi gerekiyordu?
  4. chevalier

CoD Modern Warfare 2 Türkçe Yama

son 1 yıldır İngilizce öğreniyorum kendimi iyice geliştirmek istiyorum bu oyunu cevirmeme yardımcı olacak var mı? dil dosyalarına erişim sağlanıyor mu?
  5. chevalier

500k'ya araç önerisi

2010 altı düşünmüyorum. En fazla 50k üstüne koyabilirim bütçenin.
  6. chevalier

Türkçe yamalı/destekli oyun tavsiyesi

Hikayesi güzel saracak oyun tavsiyesine açığım.
  7. chevalier

Huawei tablete Windows kurulabilir mi?

Huawei tablete Windows kurulabilir mi? Android işletim sistemine sahip.
  8. chevalier

Valiant Hearts: The Great War Siyah Kutucuk Sorunu

Basmamiz gereken tuşu normalde oyun gösteriyor space, sağ yön vs bende o bölümler siyah kutucuk. Oyun orijinal.
  9. chevalier

Voltrix marka batarya kullanan var mı?

Notebook'un pili öldüğü için yeni batarya alacağım bu markayı kullanan var mı
  10. chevalier

Element.io oyun ekranı paylaşma hakkında

Arkadaşlarımla oda kurup ekranımı yansıtıyordum discord kapatılınca dns, vpn gibi şeylerle uğraşmak istemiyorum. Element.io diye bir program duydum. Discord mantığında oda kurup ekran paylaştım ama ses paylaşılmıyor nasıl çözebilirim?
  11. chevalier

Temu ürün adedi sınırlaması

Arkadaşlar temudan ilk kez sipariş vereceğim. Sepetime 7-8 tane ürün ekledim. 700 tl tuttu. Temu sepette en fazla sepete 5 ürün ekleyebilirsiniz diyor. Aynı üründen mi yoksa 7-8 tane ürün istediğim için vergi mi çıkar.
  12. chevalier

FC 25 Directx hatası

Oyunu sıkıntısız oynuyorum kariyerde takvimde ilerlerken directx getdeviceremovedreason yazisi geliyor içeriğinde rx 7800xt ekran karti modelinin de yazdığı uyarı kutucuğu ile oyun kapanıyor. Nasil çözebiliriz bu sorunu?
  13. chevalier

The Last of Us save dosyasi nerede?

Eski savemi yeni pcye kopyaliyorum yinede yeni oyun secenegi çıkıyor.
  14. chevalier

GPU 1 Yerine 0 çalışıyor.

Silinebilir.
  15. chevalier

Wifi sinyal güçlendirici

Çalıştığım yerde şebeke sorunu yaşıyorum bu sebeple wifi ile görüşmelerimi yapabiliyorum. Ama bu seferde is yerindeki internette kopmalar yasiyorum. İnterneti bilgisayarim kabloyla aliyor kopma olmuyor ama telefondan wifi ile girdigimde 7-8 mbit internet aliyorum. Ama çok fazla kopma yaşıyorum...
  16. chevalier

MSI Bravo 15 Bataryası

MSI Bravo 15 A4DDR-243XTR Notebook modeline sahibim. Son zamanlarda batarya sağlığı yüzde 60'lara düştü kalibrasyon yapsam da fayda etmedi. Kaliteli bir batarya linki atabilecek var mı?
  17. chevalier

Monitör çözünürlüğü sisteme darboğaz yapar mı?

Dün şu sistemi aldim. https://www.gaming.gen.tr/urun/564970/pc-hocasi-gg12-amd-ryzen-5-7600-tray-asus-dual-radeon-rx-7800-xt-oc-16gb-16gb-ram-1tb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ Bu konular hakkında fazla bilgim yok. Forumlarda çözünürlükten dolayı darboğaz yapma durumu olduğu söylendi. Monitörüm şu...
  18. chevalier

30K Bütçeli Sistem Önerisi

Bütçem maksimum 30. Beni 4-5 Sene rahat götürecek bir sistem arıyorum. Oyunları rahat açacak.
  19. chevalier

Msi laptop mx-6 termal macun ısınma sorunu

MSI marka laptopuma mx-6 termal macun sürdüm. Pc basta sıcaklıktan kendini kapatti. Temizleyip daha ince sürdüm. 92-93 derece civarlarinda seyrediyor. Bakir bloklarin vidalarindan bir tanesi yok o tam oturmadığı icin mi boyle oluyor bilmiyorum ama bu degerler normal mi? Surmeden once pc daha iyi...
  20. chevalier

Günlük kullanım için telefon önerisi

Bütçem maksimum 22 olabilir. Samsung önermezseniz sevinirim. Batarya performansi önemli fotoğrafları da ortalama çekse yeterli. Poco X6 ve pro versiyonu arasında kaldım. Ayriyetten f6 da hoşuma gitti. Önerilere açığım.
Geri