Arama sonuçları: *

• Users: Oswald
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. O

Duygusuz, kalpsiz, taş yürekli birisi olma yolunda ilerlemek...

Bunca zaman kendimce büyük problemlerim oldu ama çok şükür asla sağlıkla ilgili bir problemim olmadı veya herhangi bir sevdiğime bir şey olmadı, kaybetmedim. Tabii Babaannem, 2 dedemin ve dayımın vefatları hariç. Babaannem'in kocası Dedem ben 3 yaşındayken vefat etti. Yani hiçbir şey...
  2. O

RTX 3070 Bakımlarını Yaptırabileceğim Güvenilir Bir Yer Var Mıdır?

Dün konusunu açtım, kartımın nasıl bir şey olduğuna buradan bakabilirsiniz: https://forum.donanimarsivi.com/konu/bu-kart-pny-rtx-3070-8-gb-xlr8-gaming-revel-epic-x-rgb-triple-fan-lhr-mi.995296/#post-8984232 2.el kart. Bu yüzden garantisi falanda yok. Fakat %51 fan devrinde 77 dereceyi bile...
  3. O

PC HOCASI - GG9 Sistem 29.999TL

Bence fiyatına göre başarılı bir sistem. AMA kasa olmamış. En azından Vento, XPG vs. koyun ya.
  4. O

Yardım Microsoft Azure ile web sitesi yüklenir mi?

Evet 12 ay boyunca da bedava. Ve 200 dolarlık 30 günlük kullanım hakkı da veriyorlar bedava hesap açınca. 12. sınıfım ve bazı projeler olacak okul tarafından proje ödevlerim olacak. Web site projeleri. İşime yarar mı? Ne düşünüyorsunuz?
  5. O

Yardım Bu Kart "PNY RTX 3070 8 GB XLR8 Gaming revel Epic-X RGB triple fan LHR" mi?

Evet söz konusu kart bu. Bu kartdan bende de var. Simsiyah bir kutu ile geliyor. Kutunun üzerinde sağ alt tarafta HDMI amblemi ve 1 amblem daha var ama onu unuttum. Ekran kartı sıcaklık değerleri gayet iyi. Forza Horizon 4 Ultra'da %30-38 arası fan devrinde 63-65 derece arasında. High ayarlarda...
  6. O

Yardım UPS'mu yoksa Akım Korumalı Priz mi?

Evet soru yukarıda ki gibi. Sistem 700W. İşi garantiye alıp UPS almak istiyorum fakat içimde bazı sorular var. -Bana kaç dakikalık bir süre sunacak? -Sistem 700W, 650 VA bana yeterli olacak mı? İlgiliniz için şimdiden teşekkürler. Ürünler...
  7. O

Milli Eğitim Bakanı, Adalet Bakanı, Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Hakkında

"Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ve Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un değişeceği yönünde güçlü ve kuvvetli iddialar mevcut." Bu iddia hakkında ne düşünüyorsunuz?
  8. O

Yardım Kablonet ve TürkNet Fiber Altyapı Sorgulama Sonuçları

Herkese iyi günler, bir konu hakkında kafama bir soru takıldı. Bizim hali hazırda bir Türk Telekom Evde İnternet Aboneliğimiz bulunmakta ve 500 Mbps'lik bir paket'e yükseltmiştik yakın zamanda. Fakat yükselttiğimiz günden beri 500 Mbps'lik hızı bir türlü alamıyoruz. Taş çatlasın 304'ü gördüm...
  9. O

Crucial P5 Plus SSD'min Sağlığı Nasıl?

Merhaba, yaklaşık 1 yıldır kullandığım P5 Plus SSD'Min sağlığı %98 civarında. Okuma ve Yazma değerleri şu şekilde: ve SSD boşta 50-54 Derecelerde yük altında maximum 64 dereceyi görüyor. Bu SSD için ısınan bir SSD diyorlardı. Fakat şu an SSD'de bir soğutma bloğu yok ve şu anda da alamam. Bir...
  10. O

Yardım 2666 MHz RAM 2660MHz de çalışıyor

3200MHz ramlerim var fakat işlemciden ötürü 2666 MHz de çalışıyorlar. Ama burada DRAM Frequency 1330MHz olarak gözüküyor. X2 ile 2660 oluyor. Neden tam 2666MHz de çalışmıyor?
  11. O

MANTIS-6600 / INTEL i3-10105F Sistem 10.999 TL

https://www.gaming.gen.tr/urun/175849/mantis-6600-intel-i3-12100f-asus-radeon-dual-rx-6600-8gb-16gb-ram-512gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ İşlemci düşük gibi fakat 11K gibi fiyat bandına bu ekran kartı için alınır gibi.
  12. O

ETS 2 FPS Drop Sorunu

ETS 2 de %200 ölçeklendirme %200 yansıma ölçeklendirme ultra da 60 fps oynuyorum sabit. Dikey eşitleme açık. Monitörden ötürü 60 fps oynuyorum diğer türlü yırtılma oluyor ve hiç hoş olmuyor bu durum. Fakat bir zaman sonra fps düşüyor. 30-40 fpslere kadar. GPU kullanımı %60 seviyelerine kadar...
  13. O

YouTube kaydırma çubuğu kasıyor

Evet sorun başlıktaki gibi. YouTube'un kaydırma çubuğu kasıyor. Ona tıkladığımda ya da sürüklediğimde aşağı-yukarı doğru sayfada genel bir kasma söz konusu oluyor. Ana sayfada hiçbir problem yok. Videoda da bir problem yok lakin video izlerken mesela sayfayı aşağı-yukarı kaydırırken kasıyor. Bu...
  14. O

🔥İndirim ZOTAC GeForce RTX 3090 Ti Ekran Kartı 22708 TL!

https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=12776 Akakçede en ucuz fiyatı:
  15. O

CS:GO Düşük fps sorunu

Merhabalar, dün cs de ortalama 250-350 arası fps alırken şimdi 130-150 arasında alıyorum. Ne yaparsam yapayım çözemiyorum sorunu düşük, yüksek fark etmiyor fps aynı hatta yükseğe alınca 100 lere kadar düşüyor. Sistem imzada.
  16. O

Şok Market'te Asus TUF Gaming VG249Q1A Monitör 3099TL

24-27 Aralıkta Şok Market'te Asus TUF Gaming VG249Q1A monitör 3099TL bütçesi olanlar bakabilir. Normalde Akakçe'de en düşük fiyatı 3388TL
  17. O

Steam Disk Kullanımı Nasıl?

Merhabalar, Steam'deki disk kullanım değerleri sizce iyi midir? Bu disk kullanımı steamdeki indirme hızınamı bağlıdır?
  18. O

Okul için bu laptop nasıldır?

Merhabalar, okul için laptop bakıyordum ve buna denk geldim. Sizce nasıldır? https://www.hepsiburada.com/game-garaj-slayer2-5xl-3050ti-c3-i5-12500h-32gb-1tb-ssd-rtx3050ti-4gb-17-3-ips-144hz-free-dos-tasinabilir-bilgisayar-canta-p-HBCV000034EH0Y?magaza=GarajOnline&url_src=and-product-detail
  19. O

Asus anakart bios güncelleme

direkt konuya giriş yapayım benim anakartın bios sürümü 1410 fakat en güncel sürüm 1603 bunu asusun kendi sitesinden indirip kurursam bir problem yaşarmıyım? diğer türlü başka bir şekilde yapabilir miyim
  20. O

i5 10400f sıcaklık değerleri normal mi?

Merhabalar, Call Of Duty Modern Warfare II Warzone da işlemcim 70-75 derece arasında gidip geliyor ve max 75 oluyor. Bu normal bir derece mi? İ5 10400F işlemcim aşağıda da görüldüğü gibi. Ayrıca işlemci kullanımı %40-60 falan oluyor ve ekran kartınında %96-98 kadarı kullanılıyor.
Geri