Arama sonuçları: *

1. P

Yardım MONİTÖR ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM

Merhaba arkadaşlar monitör sanırım arızalandı cocuklar sanırım iç panele hasar vermiş siyah alanlarda kırmızı dikey çizgiler beliriyor. bu sebeple ekran kartıma uygun montör önerisi bekliyorum Bütçe:10000 TL ye kadar çıkabilir. Ekran Kartım: Asus TUF Radeon RX6800 Oyun Tarzım: ortaya karışık
  2. P

COD WW2 oyun içi hata

Daha oyun başında hat açarken resimdeki hatayı alıyorum çözemedim bir türlü yardımcı olabilir misiniz?
  3. P

Company of Heroes 3 ürün kodu etkinleştirme

Ryzen 5000 serisi işlemci alımlarında başlıktaki oyunun ürün kodu veriliyordu. ürün kodumu firmadan daha önce aldım fakat ürün kodu geçersiz diyor steam da denedim. bir yanlış mı yapıyorum acaba
  4. P

Güncel PSU yeterli mi ?

Mevcut sistemim de Asus Tuf RX6800 ve R7 5700x var mevcut PSU ise 650w 80 bronze cooler master in . Yeterli olur mu
  5. P

13.000 TL BÜTÇE İLE EKRAN KARTI

Şuan mevcutta R3 3100 işlemci , RX580 armor 8 gb ekran kartı ,msı mpg x570s edge max wifi anakart kullanıyorum. ekran kartı bütçem 13000 TL ye kadar ayrıca işlemcide yükseltmem gerecek işlemcide önerebilirseniz sevinirim.
  6. P

UYDUDAN İNTERNETTE ROUTER DEĞİŞİMİ

Merhabalar altyapımız olmadığı için uydu internet kullanıyorum . Servis sağlayıcısının verdiği Cnet Wnır3300L router ı , TP-Link Archer AX55 ile değişmek istedim fakat bir türlü bağlantı sağlayamadım. modem ara yüzünden kullanıcı adı ve şifremi de girdim WAN port ışığı hiç yanmadı dolayısıyla...
Geri