Arama sonuçları: *

• Users: ardacagri
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Sistemim Ne Kadar Eder

Kasa 22/05/23 tarihinde satın alınmıştır Sıvı soğutma 27/07/23 tarihinde satın alınmıştır Monitör 24/01/23 tarihinde satın alınmıştır. Herhangi bir problemleri yoktur hepsinin kutusu ve garanti belgesi duruyor, bir yakınıma bunların hepsini satmayı düşünüyorum fiyat ne kadar olmalı sizce...
  2. A

OBS VALORANT KAYIT SORUNU

Merhabalar sistemim bu şekilde. ( 6700xt, 13400f, 8x2 ram, 1tb ssd) ama yinede obsde her türlü ayarı denememe rağmen görüntü istediğim gibi olmuyor yani demek istediğim ytdeki gibi güzel olmuyor, bunun sebebi onların her şeyin en iyisine sahip olmasımı yoksa ben mi bi ayarı yapmadım??
  3. A

AMD VALORANT KAYIT ALIRKEN RENKLER SOLUK

Merhaba arkadaşlar, sistemim bu AMD yazılımı ile valorantta kayıt alırken renkler soluk oluyor yani benim oyunda gördüğüm ile kayıtta gördüğüm arasında çok fark var, yardımcı olursanız sevinirim. i5 13400F Asus Dual Rx6700xt 8x2 3200mhz ram 1Tb m2 ssd Asus Tuf 650w psu
  4. A

RX 6700xt i5 13400f Obs Yayın Acilirmi

Merhaba böyle bı sistem aldım Obs de 1080 60 FPS yayın acilirmi ve Adobe gibi programlarda performans nasıl olur
  5. A

Geforce Now alcam turdigital güvenilir mi?

Arkadaşlar ara tatilde1 aylık gfn almayı düşünüyorum ama 120 tl biraz pahalı geldi, turdigital diye bir sitede 90 tl bu site güvenilir bir sitemi? ya da alabaliceğim başka bir site varmı? yanıt için şimdiden teşekkürler
Geri