Arama sonuçları: *

1. M

Ryzen 5 7500F valorant da 150 fps

3-4 gündür kullanıyorum pc yi ilk zamanlarda yoktu ama 450-600 fps den 150 ye saniyelik düşüyor ve oyun takılıyor
  2. M

Alienware 24.5" AW2523HF 360Hz monitörde ölü piksel çıktı

İtopya üzerinden yeni almış olduğum https://www.itopya.com/alienware-aw2523hf-245-360hz-05ms-hdmi-dp-usb32-freesync-premium-pivot-fhd-fast-ips-gaming-monit_u20202?srsltid=AfmBOoprumyyc-GSzzpduxogjTm4DHbWufZezHDVzNQuZ0br1NqWbiKJ monitör bugün elime ulaştı ölü piksel testi yaptım 1 tane var ama...
  3. M

Alienware 24.5" AW2523HF vs ASUS ROG STRIX XG259qn

Bu 2 model arasında kaldım. Hangisini tercih etmeliyim FPS oyunları oynuyorum genel olarak önceki sistemimde 280 hz kullanıyordum sıfırdan yeni sisteme geçtim ve bu iki monitör arasında kaldığımdan sizlere danışmak istedim bir de Laptop.com.tr sitesi güvenilir mi...
  4. M

Sigorta şirketi ödeme yapar mı

Ay başında bir motor kazası yaptım motoru alalı 10 gün olmuştu 200 km yi geçmedi daha benim sigortam yoktu 50 cc olduğu için ama karşı tarafın var ve kusurun tamamı ona verildi 3-4 tamirci motorun perte çıkacağını masrafının çok olduğunu olduğunu söyledi ama eksper için kayıt açtırdığım yetkili...
  5. M

PS5 Replika gamepad önerisi

Herkese merhaba kardeşimin yaşı biraz küçük ve orjinal kol ile biraz sert oynuyor ps5 uyumlu replika kol tavsiyeniz var mıdır bozacaksa onu bozsun en azından
  6. M

Çözüldü✓ Ryzen 5 5600 ve asrock a520 kullanırsam sistem yanar mı ?

Daha önce bir konu açmıştım asrock a520m-hdv anakart ile 5600 kullanabilir miyim diye bios güncelleyip kullanabileceğimi söylediler Bugün bios yükletmek için bir yere gittim ve bana bu anakartın işlemciyi çalıştıracağını ancak büyük bir ihtimalle sistemimin yanacağını söyleyip kendisinden...
  7. M

Asrock a520m Bios güncellemesi

Asrock a520m-hdv anakart aldım ryzen 5 5600 ile kullanabilmem için bios güncellemem gerekiyor flash ile güncelleyebilir miyim veya bursa da tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı yapacak
  8. M

Çözüldü✓ Asrock A520M-HDV anakart ile r5 5600 uyumlu mu

Asrock a520m-hdv anakartı satın aldım bios güncelleme ile uğraşmamak için çünkü eski bir işlemcim yok ryzen 5 5600 ile uyumlu mı
Geri