Arama sonuçları: *

1. dormammu1469

Pc açılmıyor nasıl açabilirim?

Merhaba, uzun zamandır bilgisayarımın sorunlarıyla uğraşıyorum. Problemleri çözmek adına sorunun ssd olduğunu düşünüp yeni bir ssd aldım. Eski ssdyi çıkardım yenisini taktım ve kullanmaya başladım ancak problemler devam ediyordu, bu şekilde kullanmaya devam ettim ancak bir anda pc kapandı...
  2. dormammu1469

Mavi ekran analizi minidump

Merhaba eski ssd bozuk diye yeni ssd almıştım, acaba sorunun ne olduğunu biri söyleyebilir mi?
  3. dormammu1469

Mavi ekran sorunu dmp dosyaları

Merhaba, benim de sorunum var ancak şu an ki sorun bana ait değil arkadaşımın mavi ekran alması sonucu pekte anlamamasından ben onun yerine konu açıyorum. Dmp dosyalarını buraya bırakıyorum sorunun ne olduğunu bana söyler misiniz? 1716453820 Şu şekilde
  4. dormammu1469

Megadan indirdiğim dosyayı yarıda iptal ettim hala yer kaplıyor.

Merhaba, problem şöyle megadan bir dosya indiriyordum ve yarıda iptal ettim ancak emin olamadığım bir şekilde yer kaplamaya devam ediyor hissiyatına kapıldım. Bugün bir test indirme yaptım aynı dosya üzerinde gerçekten yer kaplıyordu inerken ve hiçbir şekilde dosyanın kendisine ulaşamıyorum...
  5. dormammu1469

Çözüldü✓ CS 2 oynarken mavi ekran hatası

Merhaba, öncelikle AMD kullanıyorum ekran kartım RX 6900 XT ROG STRIX sıvı soğutmalı model. Daha önce de böyle bir sorunum olmuştu ancak moderatör emre hocam yardımcı olmuştu şöyle ki; Önce ki WHQL AMD sürücüm ile oynarken Back 4 Blood indirmiştim yeni olan oyununu ancak oyun sırasında birden...
  6. dormammu1469

Laptop önerisi verir misiniz?

Merhaba, yeni bölüm kazandım kendime laptop bakıyorum ancak pek anlamadığım için bu konuda yardım almaya karar verdim. Bütçem 30-40k arasında ekran kartı rtx 4000 serisi tercihim, laptop önerilerine açığım.
  7. dormammu1469

Klavyem Çalışmıyor Steelseries Apex 5

Merhaba konuyu drivera mı buraya mı açayım bilemedim ancak problemim şöyle klavyeme güncelleme isteği geldi. Kabul etmemek için usbyi takıp çıkarmamı istedi. Bende öyle yaptım o andan beridir klavyem çalışmıyor Pcyi formatlayıp driverını silip yükledim ancak nafile klavyeyi takıyorum ancak...
  8. dormammu1469

android telefonum pc bağlanmıyor

Merhaba, telefonu daha önce çok bağladım. Telefon bana ait değil, ev ahalisinden birinin. Bir süre iş için gidip geldikten sonra önemli fotoğraflarımdan bazılarının silinmiş olduğunu gördüm. Normalde silinenleri bilgisayarıma bağlayıp geri getirebiliyorum ancak bu sefer sorun yaşıyorum. Ne...
  9. dormammu1469

Bypass ameliyatı sonrası kaç yıl ömür

arkadaşlar bypass ameliyatı sonrası hastaların ömrü kaç yıl oluyor? detaylı bir açıklama alabilir miyim
  10. dormammu1469

Oyun oynarken bilgisayarın kapanıp mavi ekran vermesi

Merhaba elbette konu açmadan önce biraz araştırdım minidump klasörü boştu örneğin, bir sonuç elde edemediğimden konu açıyorum. Önceden bu sorunu yaşatmadı oyun oynarken asla atmıyordu driver güncelledikten sonra olmaya başladı sorunun yeni sürüm driver da olduğunu düşünüp eski sürüme tekrar...
  11. dormammu1469

Leptop girişte yükleniyor da kalıyor

Merhaba daha önce aynı problemden müzdarip oldum ve konu açtım, geri yükleme noktasıyla problemi çözmüştüm lakin şu an leptop ellerimde değil ve akrabamın elinde Daha önce açtığım konuyu bulabilsem konu açmadan halledecektim ancak bulamadım. Sistem geri yükleme noktasına erişmek için leptop...
  12. dormammu1469

direksiyon önerileri

fazla cebimden çıkmasını istemiyorum, f/p ürün tavsiyesi alabilirim 500-1k arası
  13. dormammu1469

Elektrik kesintisi için UPS

Öncelikle biraz bakındım lakin ups ile alakalı konular ile çok ilgilenilmemiş. Gözüme kestirdiğim için konusunu yine de açıyorum. +50klık bir sisteme sahibim ve elektrik kesintileri yaşamaktayım (evet bu yüzyılda) sistemi korumaya almak istemem gayet doğal ancak kalitesiz bir upsta sistemi...
  14. dormammu1469

Askerlik gerçekten uzayacak mı?

Babam bedelli yapmam taraftarı ancak ben paraya kıymama taraftarıyım Tüm arkadaşlarım bitirip geldi bende öyle böyle diye diye erteledim lakin bugün bir arkadaşımla diyaloğum geçti "2023 seçimlerinde askerlik 9 aya uzayabilir" gibi bir cümle sarf etti bunun doğruluğunu bilemiyorum lakin diyelim...
  15. dormammu1469

Rx 6900 xt sıvı soğutmalı oc ömrü

Merhaba, aldığım yeni sistemde ki ekran kartım oc için tasarlanmış bir kart ancak hepimiz biliyoruz ki oc ile ekran kartları uzun ömürlü olmuyor, ben hız manyağı biri değilim stabil kullanabilirim. Oc yapmayı geçtim çok yormayı bile düşünmüyorum bu şekilde ömrü uzayabilir mi kartımın?
  16. dormammu1469

Bakışmalardan anlam çıkarılır mı?

Az önce bir kız arkadaşıyla problemi olan arkadaşın konusunu okuyunca kendi içimde bir türlü kesinleştiremediğim bir konuya bende değinmek istedim. Şöyle ki ailemin kendi işi ve oturduğumuz farklı bir şehirde iş çeviriyoruz 200 gibi bir çalışan sayımız var ve ben ilk defa bu sene geldim 5 aydır...
  17. dormammu1469

R9 5900X + RX 6900 XT Sistemin ederi nedir?

Merhaba bu sistemi tanıdık bir abimin aracılığıyla 30kya aldım monitor dahil. Peki bu sistemin toplam ederi nedir şu an? Fotograflari ekliyorum;
Geri