Arama sonuçları: *

• Users: AbdullahAB
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Yardım Harici Harddisk'i Tamir İçin Nereye Gönderebilirim

Arkadaşlar elimde Seagate'in 1TB'lık harici harddiski var. Sorunu bilmediğim bir sıkıntı yüzünden kullanamıyorum. Soketinde sıkıntı olduğu için zamanında sadece micro usb ile kullanılmış. Ama şimdi bağlayınca gözüküyor ama çok ağır hiçbi klasörü açmıyor yani baya ağırlaşmış hatta bazı klasörleri...
  2. A

Yardım Mouse masaüstüne atıyor

Arkadaşlar zamanında hp g160 almıştım sorunu olduğu için iadeye gönderdim fakat iade almadılar. Sorunu ise mouse'a bikaç tıklamadan sonra masaüstüne atıyor. Explorer.exe'yi görevi sonlandır yapıp yeniden çalıştırdım bişey değişmedi.Explorer exe'yi çalıştırmadan kullanınca oluyor fakat öylede...
  3. A

Yardım AMD Ekran kartı hatası

Arkadaşlar bilgisayar Lenovo G500, ssd'sini iadeye gönderince idarelik başka ssd taktım ondan önce düzgün çalışıyodu win 10 kurdum fakat kurulumdan sonra oyuna girdikten sonra fark ettim harici yani amd ekran kartı çalışmıyor. Driver Booster'la güncelleme yapmıştım belki o bozmuştur diye bidaha...
  4. A

Çözüldü✓ Laptopda ssd hata veriyor. Windows kurulumunda 0.0 mb gözüküyor

Arkadaşlar bilgisayar normal çalışıyordu kapatıp belli bi süre sonra tekrar açtığımda bi hata verdi. Tekrar Windows kurmak istedim fakat ssd 0.0mb olarak gözüküyor. Bilgisayar Lenovo g500 (Ssd: James Donkey 240gb'lık. Alalı bir ay olmadı)
Geri