Arama sonuçları: *

• Users: attcaksaw
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Uydu alıcılı televizyon nasıldır?

Arkadaşlar ben Uydu alıcılı TV aldım Smart. Çatıda çanak yada anten vb. uydu kanallarını kullanabilirmiyim?
  2. A

Güç kaynağı fanından gelen çılgın ses

Merhaba arkadaşlar sistemim R5 5600 ve RTX 3060 normalde ekran kartımı UV ile kullanıyorum 120-130W güç tüketimi oluyor. Bugün bir OC işlemi yaptım çokta başarılı oldu 9200 puandan 10200 puana çıkarttım haliyle 170-180W güç tüketimi oldu. Oyun oynarken bir süre sonra bir fan sesi geliyor deli...
  3. A

Ryzen 5 5600 4700mhz yaptım

Merhaba arkadaşlar normalde 4650mhz geçmeyen işlemciyi 4700mhz'e çıkardık hayırlı olsun. :) Daha üst sınırları deneyeceğim yarın, yapımını isteyen varsa yardımcı olayım.
  4. A

Oyun içi sıcaklık değerleri nasıl?

Sizce iyi mi? arkadaşlar?
  5. A

Öneri Sıvı soğutma önerisi?

Ryzen 5 5600 kullanıyorum arkadaşlar hazır şu indirimler gelmişken bir sıvı soğutma alayım diyorum bütçem max 2 bin TL altı olursa daha iyi olur.
  6. A

Sabah sabah gelen değişik mesaj

Sabah uyandığımda böyle bir mesaj gördüm linke tıklamaya korktum ama çokta merak ediyorum sizce ne yapmalıyım yada aranızdan biri var mı cesaretli? :D
  7. A

Parça parça toplama tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar yeni bir sistem topluyorum bazı parçaları temin ettim geri kalanlarda biraz kararsız aldım düşünceleriniz önemlidir. Aldığım ve elimde olan parçalar şunlar; PNY RTX 3060 G.Skill (4x8GB) Trident Z Royal Silver Crystal RGB 3200MHz CL16 32 GB Gamepower GP-550W Snowman T6 CPU...
Geri