Arama sonuçları: *

• Users: habbassaka
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. habbassaka

🔥İndirim STEAM | EA SPORTS FC™ 25 | $13.99 USD - %80

Ben almayacağım ama müptelası olan için, 3 ay sonra da FC 26 çıkar. https://store.steampowered.com/app/2669320/EA_SPORTS_FC_25/
  2. habbassaka

Tivibugo aktif bir abonelik bulunmamaktadır hatası

selamlar tivibugo yıllık paket aldım website üzerinden satın alırken mail gsm no gibi bilgileri de aldı uygulamayı smart tv de açıyorum hesaba giriyorum fakat kanallara girdiğimde belirttiğim hatayı veriyor başına böyle bir durum gelen arkadaş var mı bir şeyi mi kaçırıyorum
  3. habbassaka

Akıllı Baskül/Tartı Önerisi

akıllı tartı alacağım genel olarak yağ oranımı ve ağırlığımı görmem yeterli telefon uygulaması şart değil. var mı kullandığınız özellikle sonuçları gerçeğe yakın gösterebilen bir cihaz? "Mi Body Composition Scale S400" bunu gördüm ama olumlu/olumsuz bir çok yorum var kafamı karıştırdılar. bütçe...
  4. habbassaka

Msi 27 mag 275qf alacağım fikir/öneri istiyorum

https://app.hb.biz/pLAKik5EIhCT hdr ready olması dışında fiyatı düşündüğümüzda baya cazip geldi siz ne dersiniz? bütçe: 11.000k istediğim kriterler 2K 0.5ms gtg ips hdr
  5. habbassaka

Yardım Tradeinn ve yurt dışı ürün getirme hakkında

selam bu siteden bisiklet matara kafesi alacağım 2 adet ürün toplamı 607,98₺ ve 322,97₺ de shipment ücreti çıkartıyor, toplam benden alınacak ücret 930,97₺ olarak gözüküyor. ürün tr geldiğinde herhangi bir vergi ücreti çıkacak mı? yakın zamanda tradeinn sitesini kullanan var mı? tahminimce ücret...
  6. habbassaka

Oyuncu Koltuğu Seçimi | xDrive 15'Li / xDrive Anka

Selamlar Bu iki koltuktan birini alacağım. Olmazsa olmaz önceliğim mümkün olduğunca kumaş olsun. Sadece kullanım alanı değil arkası, yastığı komple kumaş istiyorum. Çünkü daha önce suni kullandım sürekli bir süre havalanıyor daha sonra dökülmeye başlıyor. Bu iki koltuk incelediğim kadarıyla...
  7. habbassaka

TV+ Lisanslı Futbol Ligler Hangileri

Merhaba, Real Madrid tüm maçlarını kaçırmadan izlemek istiyorum. Fakat kendi sayfasında bulamadım, google araştırma yaptım yine bulamadım. Kullanan arkadaşlardan hangi ligler var acaba paylaşabilir mi? Kendi sayfasında "UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi...
  8. habbassaka

Fobun.co güvenilir mi?

merhaba, hyperx pad alacağım bu siteyi buldum. fiyatlar makul fakat site fake gibi geldi emin olamadım. acaba alışveriş yapan var mı? https://fobun.co/
  9. habbassaka

En Güncel ve En Hafif Linux Dağıtımı Hangisi

Merhaba, kişisel kullanım amacıyla, evimde bir sunucu kurucam linux dağıtımlarından hangisini seçmeliyim? grafik, görselle işim olmayacak cihaz arkaplanda çalışacak en güncel ve en hafif(sistem belleklerini sömürmeyecek) linux dağıtımını öğrenmek istiyorum. bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı...
  10. habbassaka

[ÇÖZÜLDÜ] Microsonic Türkiye İade Hakkında

Bu siteden (https://www.microsonic.com.tr/) telefon kılıfı alma hatasında bulundum. Ürünü iade etmek istiyorum çünkü yanlış kılıf gönderdiler. Pazartesi gününden beri uğraşıyorum sitelerindeki panel bu; Kargo anlaşma kodu diyor böyle bir bölüm yok. Telefon açıyorum kimse bakmıyor. Hayalet...
  11. habbassaka

MagSafe Kablosuz Şarj Destekli Kılıflar

Selam s24 ultra için magsafe kablosuz şarj destekli kılıf arıyorum fakat internette iki farklı model ile karşılaştım resim atıyorum, Bazı kılıflarda bu çizdiğim çubuğumsu şey yok, sadece daire olan alan var kimi kılıf ise böyle bunların mantığı nedir? Çubuk olmayan kılıflar sadece mıknatıslı...
  12. habbassaka

Type-C Powerbank (Telefon arkasında kalan)

Telefon s24+ bağlantıdaki gibi bir powerbank arıyorum hemen hemen 1 dolum yapsa benim için yeterli. Fakat telefonun arkasında kalsın isriyorum magsafe ürünlerini kullanmak istemiyorum doğrudan type-c üzerinden yapsın. Bağlantıdaki ürün soketi lightning bana type-c olanı lazım bulabilir miyiz...
  13. habbassaka

BIRDEN FAZLA E-POSTA EKLERINI TOPLU INDIRME

Arkadaşlar başlıkta olduğu gibi, e-posta adresime farklı e-posta adreslerinden pdf ekleri geliyor bunları her defasında tek tek açıp indirmek zorunda kalıyorum. Mutlaka bunun kolay bir yolu vardır lakin bulamadım yardımcı olursanız çok sevinirim. edit: Şöyle bir video buldum harika çalışıyor...
  14. habbassaka

Yardım Aliexpress 150€ sınırı hakkında

Ürünün kendisi 5.777₺ Kargo+gümrük vergisi toplam 7.488₺ Satıcıdan böyle bir mesaj aldım Bu yurtdışı avro mevzusu kargo ücreti ve vergi dahil mi? Yoksa böyle afedersiniz salağa vurarak ekstra para koparmaya mı çalışıyorlar. Gerçi orjinal mağazadan almaya özen gösterdim sanmıyorum ama durum...
  15. habbassaka

KEDİ İÇİN 400GR KONSERVE YAŞ MAMA

Merhaba arkadaşlar, 2 yaşında dişi bir kedi sahiplendim. Şimdilik gourmet gold konserve yaş mamalar, jungle 85gr paketleri, sheba yaş mamaları belli bir dönem bunlardan verdim. Hiç bir şekilde kurtlanma vs yapmadı. Çok memnun kaldım. Fakat bu mamaları eskiden toplu aldığım için paket başına çok...
  16. habbassaka

Yardım Kablosuz mini rgb klavye bağlantı sorunu

Bende bu cihazdan vardı aldığım zamanlar çalışıyordu daha sonra gereksiz olduğunu fark edince rafa kaldırdım. Şimdi uzak pc yönetmem için lazım oldu bir deneyeceğim lakin dongle taktığım halde eşleşme olmuyor biraz araştırdım fn + f1 3sn basın demişler yapıyorum yine eşleşme olmuyor. Nette bir...
  17. habbassaka

Amazon Germany Helal Olsun

Demin telefonuma banka tarafından bir mesaj geldi başta anlam veremedim, dolandırıcı taktiği diye bile düşündüm.. biraz kurcalayınca işin gerçeğini öğrendim. Konu hakkında mail bile göndermişler. Amazon Germany den micro-atx kasa almıştım 1hafta içerisinde geldi, teslim almamın üzerine de 6gün...
  18. habbassaka

Powerbank ihtiyacım var | Göstergeli - 100w/140w - 30000mAh

Herhangi bir portundan çıkış olarak min 100w, göstergeli, ve kendisinin dolumu hızlı olacak bir powerbank ihtiyacım var tercihen 30000mah yeterli olacak. şöyle bir alet buldum ama yorumlarda biraz kafamı karıştırdılar. kullanan var mıdır? bu marka nasıldır? veya sizin bildiğiniz daha iyi bir...
  19. habbassaka

🔥 SanDisk 1TB Extreme PRO microSDXC Hafıza Kart 3.953,40₺ 🔥

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B09X7CFLDF/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3O5TP4R0OZYXZ&th=1 Gönderici Amazon Germany Satıcı Amazon Germany epey akakçe cimri Günümüz fiyatı bir tık abartılı olabilir lakin 1-3 yıllık periyotta fiyat listelemesine bakınca bile bu fiyat çok düşük kalıyor.
Geri