Arama sonuçları: *

• Users: ahmt3
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Rampage Zenith Pro kablolu kullanımda ani harekette kopma oluyor

Kablolu kullanımda ani bir harekette kopuyor geri geliyor sonrasında bir daha kopuyor. Normalde bir sorunu yoktu, kablolu kullanımda bir süre (1-2 hafta) geçirdikten sonra başladı bu sorun. Fare 8-9 aylık olması lazım.
  2. A

Havit H2002P'den MCHOSE V9 Pro'ya geçtikten sonra yaşanan pişmanlık

Havit H2002P'den MCHOSE V9 Pro'ya geçtim. Yükseltme yaptım sanıyordum fakat kablosuz olması, ped rahatlığı, mikrofonu haricinde hiçbir fark yok. Hatta H2002P'nin bassları daha iyi, ses yüksekliği de aynı şekilde V9 Pro'nun EQ yapmadan ses kalitesi çok garip. Kulaklığın özellikle oyunda EQ...
  3. A

MCHOSE V9 Pro driver nereden yüklenir ve ayar önerisi

MCHOSE V9 Pro kulaklığını aldım, 7.1 açık geliyor mu bilmiyorum. Driverı bulamadım iki farklı driver varmış sanırım birisi çince olan yazılım link atar mısınız? Yapmam gereken bir ayar var mı? Bir de ses normale göre biraz düşük hissediyorum. 80 seviyesinde az geliyor ses.
  4. A

Mediamarkt mağazadan alınan kulaklığı iade veya değişim yapabilir miyiz?

Mediamarkttan bir bluetooth kulaklık aldım fakat iade etmek istiyorum hiç kullanılmadı fakat açıldığı için iade edilmiyor dediler Tab A9 tablete bağlanmıyor sürüm yetersizliği vs. gibi bir şey yüzünden işime yaramayacak bu yüzden iade edemiyorum değişim vs. ne yapabilirim?
  5. A

4bin TL'ye kablosuz oyuncu kulaklığı önerisi

Başlıkta yazdığı gibi kablosuz bir oyuncu kulaklığına ihtiyacım var. Yardımcı olur musunuz?
  6. A

Taksit ile alınabilecek 3000TL'ye oyuncu kulaklık önerisi

Arkadaşlar kulaklığa ihtiyacım var fakat taksitle olması benim için çok uygun, kulaklığa ihtiyacım var şuan param kısıtlı taksit işime gelir. Taksitle alabileceğim kulaklık önerisi var mı?
  7. A

Fevell XS1 kablosuz oyuncu kulaklığı alınır mı?

Fevell'i uzun zamandır mouseuyla tanıyoruz fakat kulaklık kalitesi nedir vs. bilmiyorum alınır mı? Kaliteli midir?
  8. A

İntel soket Anakart ve işlemciyi satmak mantıklı mı?

I3 12100F işlemcim var Anakart H610M-R D4 bunları satıp Am4 anakart alıp R5 5600 almak mantıklı mı? Ekran kartı RX 6600. Yoksa intel olarak işlemci yükseltmek mi mantıklı?
  9. A

RX 6500XT ile RX 6600 takası için 3 bin TL vermek mantıklı mı?

Mantıklı bir takas mı sizce yapılır mı?
  10. A

2. El ASUS RX 6500 XT TUF Gaming OC Edition ne kadar eder?

2023 yılında almıştım, tertemiz kullandım kutusu duruyor, FurMark testleri aşağıdaki fotoğraftaki şekilde 2. el piyasasını çok bilmiyorum ekran kartı ilanıda yok pek o yüzden konu açtım. Ne kadar eder?
  11. A

Iphone 16e vs Iphone 13 hangisi?

Arkadaşlar yeni telefon almak istiyorum IOS olsun istiyorum şu anki telefonum S21FE telefonda bir problem yok fakat kamerasını hiç beğenemiyorum. Hayatımda hep Android kullandım şimdi iOS geçmek istiyorum, 13 vs 16e hangisi iyidir?
  12. A

High Nutrition protein tozu alınır mı?

Protein tozu almayı düşünüyorum. Bu ara 1kg high nutrition 450-500TL civarlarında. Çok uygun. Neden böyle? Değerlere baktığımda gayet iyi duruyor, sahte diyebilirsiniz ama muhtemelen değil. Sertifikaları da var sanırım. Alınır mı? https://www.highnutrition.com.tr/terms-and-conditions
  13. A

500K-700k araç önerisi

Merhaba, bir araba almayı düşünüyoruz, sorun çıkartmayacak. Aynı zamanda ileriye dönük satılabilecek bir araç arıyoruz. Önerileriniz var mıdır?
  14. A

Epic Games destek talebine yanıt vermiyor

Epic Games desteğe iade için 15 aralıkta talep açtım fakat halen daha dönüş gelmedi sebebi nedir bunun? İade süresi geçecek yakında.
  15. A

Fitnessa yeni başlayan birisi için program önerisi

Pazartesi; Omuz-Bacak Salı; Off Day Çarşamba; Sırt-Triceps Perşembe; Off Day Cuma; Göğüs-Biceps Haftada böyle olacak şekilde çalışacağım fakat hangi program-hareketler olmalı bilmiyorum yardımcı olur musunuz?
  16. A

Anker Q30 vs Q21i NC

Q20i almayı düşünüyordum fakat Q30 ile aralarında çok fark var mı bilmiyorum alınır mı?
  17. A

2025'te Logitech G733 Alınır mı?

Aklımda G733 vardı fakat 2025'de alınmaz gibi söylemler duydum doğru mudur? Öneriniz nedir 5000-6000TL Bütçem var.
  18. A

E-YOOSO Z686 vs Aula S99 retro

Şu anki klavyem E-YOOSO Z686 ve memnundum fakat Aula S99'u indirimde görünce almak istedim aldım. Bugün elime ulaştı hoşuma gitti beğendim fakat hem %96 olması hem de membran olması eksi yönde. Bu iki klavye arasında çok fark var mı? Buna göre iade yapmayı veya klavyemi satmayı düşünüyorum.
  19. A

Aula S99 Retro klavye bir tuş başka basıyor

Klavyeyi yeni aldım, bağladım her şey halloldu, fakat klavyede n'ye bastığımda z yazıyor ekraz klavyesiyle yazdım. nasıl çözeceğim?
  20. A

Tangzu WAN er 2 için ASUS Prime H610M-R D4 ses kartı yeterli mi?

IEM kulaklık almayı düşünüyorum fakat ses kartı olayı biraz düşündürdü anakartım ASUS Prime H610M-R D4. yeterli midir? Ayrıca IEM kulaklık öneriniz varsa yazabilirseniz sevinirim.
Geri