Merhaba arkadaşlar. Şu anda kullandığım kasa MSI M100A fakat ATX anakart desteklemediği için kasayı değiştirmeyi düşünüyorum. Biraz araştırma yaptım ve MSI MAG FORGE 321R AIRFLOW modeli hoşuma gitti. Özellikle ATX uyumlu olması, ARGB aydınlatması ve kasa üzerinde Type-C girişi bulunması hoşuma...
Arkadaşlar selam, Grundig HD 8082 saç kurutma makinesini gördüm, 2300W gücünde AC motorlu, iyon özelliği var, soğuk üfleme ve turbo modu mevcut, dar fön başlığı da kutudan çıkıyor. Grundig zaten bilindik bir marka ve fiyatı da diğerlerine göre gayet uygun. Bana göre fön için gereken her şey var...
Başlıktaki iki kamera arasında kaldım. Sizce hangisi daha iyi? Şu an kullandığım kamerada ekranın ışığından yüzüm çok parlak gözüküyor. Brio 505 ışığı daha iyi ayarlıyor gibi. Sizlerin de görüşlerini merak ediyorum. Şimdiden teşekkürler.
Öncelikle merhaba. Şu anda TurkNet kullanıyorum ve Türk Telekom'a geçmeyi düşünüyorum. Modem arayüzününden DNS ayarı tanımlı ve sorunsuz bir şekilde bütün sitelere erişim sağlayabiliyorum. Türk Telekom'da herhangi bir sorun oluyor mu? Discord'a vs. giriliyor mu?
Merhaba arkadaşlar. Razer Deathadder V3 Pro beyaz versiyonunu aldım fakat kafama takıldı, beyaz rengi zamanla sararma yapar mı? Yorumlarında vs. hiç böyle bir şikayetle karşılaşmadım ama yine de sormak istedim. Aranızda kullanan varsa onlarda durum nedir yazabilirlerse çok mutlu olurum...
Öncelikle merhabalar. Samsung M34 telefonu sinyal sorunu nedeniyle Samsung'un yönlendirmesi üzerine BDH Bilişim'e gönderdim fakat arıza görülmedi diyerek telefonu geri gönderdiler. Tüketici hakem heyetine başvuracağım, böyle bir durumda sizce Samsung'u mu şikayet etmeliyim yoksa yetkili servisi...
Merhaba arkadaşlar. Windows kurulumu yapıyorum şu anda. Eskiden [email protected] yazarak oturum açmadan geçebiliyorduk fakat kaldırmışlar sanırım. Oturum açmadan nasıl kurulumu tamamlarım, yardımcı olur musunuz?
Merhaba arkadaşlar. MSI PRO A620M-E anakarta sahibim. Sistemime 2. bir SSD takmak istiyorum. İki ürün arasında kaldım, sizce hangisi daha iyidir?
https://amzn.eu/d/6KH9XYM
https://www.hepsiburada.com/dark-pci-e-4x-m-2-sata-donusturucu-dk-ac-pem2-pm-HB0000036DJX
Merhaba arkadaşlar. FC 24'de böyle bir sorun var. Formalar, oyuncular siyah renge dönüyor. Oyun dosyalarını doğruladım ama düzelmedi. Kendimi korsan oyun oynuyormuş gibi hissediyorum Nasıl çözerim bilen var mı?
Merhabalar. Annem için telefon bakıyorum. Yalnızca Instagram, Whatsapp gibi uygulamaları kullanıyor. Kamerasının da iyi olması önemli. Aklımda Samsung M34 ve Xiaomi Redmi 13 modelleri var. Tavsiyelerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
Sorun başlıktaki gibi. Sadece Epic Games'te oluyor bu olay. İndirme hızım 10-15 saniyeliğine 0'a düşüyor ve Discord'ta bağlantım gidiyor. Nasıl çözülür? Aranızda böyle bir şey yaşayan var mı?
Sorunum başlıktaki gibi. Ödemeniz bankanız tarafından reddedildi diye hata alıyorum. Temsilciler kartınız yurtdışı alışverişine kapalı olduğu için hata alıyorsunuz diyor ama uygulamadan bu ayar açık. Böyle bir sorun yaşayan var mı aranızda?
JetLisans sitesinden key almayı düşünüyorum fakat daha önce başka bir yerden satın aldığımda sistem bilgisi-sürüm kısmında Windows 11 Pro for Workstations yazıyordu ve bu durum beni rahatsız etmişti. Bu siteden alınan keylerde de aynısı yazıyor mu?
Merhabalar. Sistemim için 2x16 DDR5 ram alacağım fakat kasamdaki hava soğutma ramlerden dolayı çıkıntı yapıyor ve kasamın kapağı kapanmıyor. Bu yüzden bana boyu kısa minimum 6000 mhz ram lazım. Şu anki ramlarim 40mm'den uzun. Bunu almayı düşünüyorum...
Merhaba arkadaşlar. MSI monitörümde bir arıza olması sonucunda servise yolladım ve değişim raporu verildi. Değişimden bana 2 farklı monitör teklif ediliyor, sizce hangisini seçmeliyim?
1. Seçenek: MSI G27C5 27 E2 CURVED 1500R VA 1920X1080 (FHD) 16:9 170HZ 1MS FREESYNC PREMIUM GAMING MONITOR
2...
Merhaba. Asus ROG Strix B550-F anakarta sahibim. Her bilgisayarı açtığımda bu hatayı alıyorum;
Hata verdiği şey anakartın kendi yüklediği, Sonic Suite 3 adı verilen bir ses yazılımı. Neden böyle bir hata verir anlamıyorum. Programı aygıt yöneticisinden kaldırsam bile PC'yi yeniden başlattığımda...
Selam herkese. Ekran kartsız sistem topluyorum ekran kartı olarak 3080 takacağım. Topladığım sistem bu anakartı pek içime sinmedi ama değiştirmemi önerdiğiniz bir parça var mıdır? Önerilerinize açığım.
https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=14275...
Merhaba herkese. Oyunlarda ve yayınlarımda daha iyi performans alabilmek adına işlemcime OC yapmak istiyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
PC özelliklerim:
Nvidia GTX 1660 SUPER GPU
AMD Ryzen 5 3500X CPU
Asus Prime B450M-A Anakart
FSP HV PRO 550W 80+ PSU
XPG Spectrix D30 DDR4 3200 Mhz...