Arama sonuçları: *

• Users: MehmeT075
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. MehmeT075

Hearts of Iron 4 Multi de Oyundan Atıyor

Arkadaşımla beraber hoi4 oynarken sunucuya katılan kişinin garip bir şekilde 140 üzeri pingi oluyor. Hangimiz açarsak açalım katılanda oluyor bu sorun. Oynarken sürekli ReSyn uyarısı veriyor ve bir süre sonra katılan kişi oyundan ya da sunucudan atıyor. İnsanlar 20-25 kişi rp yapıyorda bir şey...
  2. MehmeT075

Minecraft java & bedrock aldım lakin bedrock nasıl yükleyeceğim bilmiyorum.

Merhabalar geçenlerde minecraft indirime girdiğinde Java & Bedrock almıştım. Java yükledim ve oynadım. Şimdi ise bedrock yüklemek istiyorum ama minecraft launcher de bedrock gibi bir seçim yok. Yardımcı olabilirmisiniz.
  3. MehmeT075

LoL kurulu ama yeniden kuruyor

Bilgisayarımda iki adet nvme ssd mevcut. birinde oyunlarım birinde ise windows ve uygulamalarım vardı. windowsumu resetledikten sonra tekrar League of Legend's oynamak istediğimde 20 gb yakın yeniden kurulum yapıyor. Bunu tanıtma gibi bir şey yapamıyormuyum yardımcı olurmusunuz
  4. MehmeT075

İşlemcimi değiştirdim ama windows eski işlemcimi algılıyor (Tek işlemci var)

Ddr2 eski bir sistemim vardı. Bu sistemi biraz yükseltmek istedim ve Rx580 ile Q9400 satın aldım. Ekran kartında bir problem olmadı, kart geldi driver kurdum gayet verimli bir şekilde de kullanıyorum. Ama işlemciye gelince bir sorun oluştu. Eski işlemcimi söküp (E7400) aldığım Q9400 ü taktım...
  5. MehmeT075

550W PSU Sisteme Yeterlimi

Elimde Corsair CX Series CX550F 550W bir power supply var. Yeni bir sistem toplayacağıım ama psu yeterli olurmu bilmiyorum. Yardımcı Olabilirmisiniz SİSTEM: İntel Core i5-12400f XFX Speedster SWFT 309 RX 6700 8+8 16GB RAM (Apacer Panther Black-Gold) Apacer 512 GB M.2 SSD MSI PRO H610M-B Micro-ATX
  6. MehmeT075

dfsbilgisayar sitesi güvenlimidir acaba?

Alacağım ekran kartı en ideal fiyat bu sitede idi. Siteyi bilen varsa dfsbilgisayar sitesi hakkında bilgi verebilirmi. Ekran kartı linki : https://www.dfsbilgisayar.com/gigabyte-rtx3060-12gb-vision-oc-gv-n3060vision-oc-12gd-gddr6-192bit-hdmi-dp-pcie-16x-v4-0?ref=akakce&v=1.87.4
  7. MehmeT075

"www.gencergaming.com" Site güvenlimi bilen yardım edebilir mi ?

Agalar kendime sistem toplucam ve her şey hazır ama bi sorun var. Kasayı alacağım site güvenilir mi? bilmiyorum?? Bilen bi arkadaş yardım edebilirmi. https://www.gencergaming.com/rampage-reaction-4x120mm-rainbow-fanli-600w-80plus-bronze-midt-atx-gaming-kasa?ref=akakce&v=1.30.2
Geri