Arama sonuçları: *

• Users: Anonim175
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Fc 24 online sunucuları ne zaman kapanır?

Fc 24 online sunucuları ne zaman kapanır?
  2. A

Bursa otogardan merkeze nasıl giderim?

Merhaba Bursa'da yaşayanlara sorum olucak haftaya Bursa'ya gidicegim otobüsle bursa terminalinden kozahanin o taraflara nasıl gidebilirim
  3. A

Rdr 2 online üzerinden hikaye modunu alma

Rdr2 online modu 187 TL steamde onu alsam oyun içinden hikaye modu 140 TL'ye geliyormuş doğrumu
  4. A

Comnete geçilir mi ?.

24 mbps türk Telekom kullanıyorum 100 mbps ye geçmek istiyorum türk telekomda 305 TL comnette 130 TL geçilir mi?
  5. A

Steam bakiyenin üstünü kart ile tamamlayınca tosla kart geri ödeme verirmi

Steamde 100 TL var üstünü tosladan tamamliyacagim geri ödeme kampanyasi yine geçerli olurmu
  6. A

rdr 2 yaz indirimlerinde kaç paraya düşer

rdr 2 yaz indirimlerinde kaç paraya düşer en düşük 98 tlyi görmüş tekrardan düşermi
  7. A

ready or not 2 kişi sararmı

soru başlıktaki gibi
  8. A

g213 klavye oyunlara girince renk değişiyor

iyi günler g213 klavyem var normalde renk dalgası modunda kullanıyorum ama oyunlara girince klavyenin rengi değişiyor bunu nasıl düzeltebilirim
  9. A

dying light hangi paketi almamız gerekir

iyi günler bende dying light 1 in bütün dlcleri olan sürümü var arkadaşım standart sürümünü alsa beraber oyniyabilirmiyiz
  10. A

Csgo Vac oturumunuzu dogruliyamadi

Vac oturumunuzu dogruliyamadi diyor oyun dosya bütünlüğünü doğruladim pcyi yeniden başlattım yine olmadi
  11. A

Forza Horizon 4 Alınır Mı

2023 te fh 4 Alınır mı? Yoksa klavye mousla asetto corsamı?
  12. A

csgo müzik kiti önerisi

csgo müzik kiti önerisi?
  13. A

Csgo drop dusmuyor??

2 günde toplam 6-7 tane yoldaş 10-11 tane rekabetçi 3-4 tane ölüm maçı attık arkadasimla ikimizede item düşmedi neden
  14. A

Haylou fun ağ bağlantısı anormal hatası

Haylou solar ls05 aldım uygulamaya girmek istiyorum fakat ağ bağlantısı anormal diyor ne yapmam lazım
  15. A

PC için gamepepad önerisi

500 TL civarı bütçem var kablosuz PC için kol önerisi lazım aklımda çakma PS4 kolu var başka onerebileceginiz bişey varmi
  16. A

dem uzantılı dosyayı videoya çevirme

csde maç tekrarı indirdim dem uzantılı indi bunu nasıl videoya çevirebilirim
  17. A

windows 10 parola kaldırma

pc açılırken parola istiyor her seferinde girmekten sıkıldım bunu nasıl kaldırabilirim?
  18. A

futbol top önerisi??

500 tl civarı top öneriniz varmı
  19. A

Steam habersiz alışveriş

Sabah kalktigimda birisi hesabımda 2-3 tane item vardı satıp Dota 2 itemj almış ne yapabilirim
  20. A

İşlemci fanini nasıl temizleyebilirim

İşlemci fanı tozlanmış fanı nasıl temizleyebilirim?
Geri