Arama sonuçları: *

• Users: Parrzival
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Parrzival

Rgb Fan Kontrolcü Bağlantısı Hakkında

Arkadaşlar merhaba, kasamdaki fanlar kontrolcüsüz ve molex bağlantılı oldukları için hepsini değiştirip yeni fanları kontrolcüyle bağlamak istiyorum. 3 ön tarafta 1 de arkada egzos fanı şeklinde olacak ve kontrolcünün güç bağlantısını güç kaynağına, anakart bağlantısını Chassis Fan (CHA_FAN)...
  2. Parrzival

14600KF İşlemci Sıcaklık Dalgalanması

Arkadaşlar merhaba bikaç gün önce 12400F işlemciden 14600KF işlemciye geçtim anakartım Asus Prime B660M-K, GPU olarak RTX 4070 kullanıyorum. 240mm sıvı cpu soğutucu var, 12400F varken oyunlarda genel olarak 47-52 derece arası stabil sıcaklıklarda kalıyordu cpu ama 14600KF işlemciyi taktıktan...
  3. Parrzival

İ5 14600KF işlemci ile Asus Prime B660M-K anakart uyumlu mudur?

Arkadaşlar anakartım B660M-K DDR4 , 2×8 3600mhz ram ve işlemci olarak şu an 12400F kullanıyorum, ramleri 2×16 3600mhz işlemciyi ise 14600KF le değiştirerek yükseltme yapmak istiyorum, mevcut anakartla 14600KF kullanabilir miyim güç beslemesi yönünden uyumsuzluk yaşar mıyım, bir de 240mm sıvı...
  4. Parrzival

Single Player Oyun Önerisi

Herkese selam, öncelikle witcher 3, metro serisi, stalker 2, RDR 2 gibi yoğun keşif duygusu barındıran oyunları ayıla bayıla oynuyorum; sorun şu ki aynı tadı veren başka bi oyuna denk gelemedim. Oyun yükleyip geri kaldırmaktan veya satın alıp iade etmekten usandım. "Sen buna kesin bayılırsın"...
  5. Parrzival

Opel Crossland 1.5T dizel

Merhabalar, opel crossland almayı düşünüyorum ama 1.2 benzinli seçeneğindeki bilinen yağlı triger kayışı (yağın içinde çalışan triger kayışı) probleminden dolayı kararsız kaldım 1.5T dizel versiyonunda da aynı kronik sorun var mı bunu öğrenmek istiyorum, biraz araştırma yaptım ama cevabını...
  6. Parrzival

Max 1500 TL Wireless Mouse Önerisi

Herkese hayırlı akşamlar, max 1500 lira bütçeye uygun oyun maksatlı kablosuz mouse arayışındayım, en f/p önerileri bekliyorum şimdiden teşekkürler.
  7. Parrzival

RTX 4070 li Laptop Önerisi

İyi akşamlar bi arkadaşım için RTX 4070 li laptop arayışındayız bütçe 60K civarı, önerilerinizi bekliyorum şimdiden sağolun.
  8. Parrzival

Asus İntel Anakart Bios Ayarları

Arkadaşlar herkese merhaba, Asus Prime B660M-K anakart kullanıyorum az önce bios güncellemesini yaptım ve ram frekans ayarını XMP1 olarak (3600Mhz) ayarladım ama aklıma şu Ai Tweaker menüsündeki seçenekler takıldı. Acaba hangisinin nasıl ayarlanması gerekiyor diye sizlere bir danışayım dedim...
  9. Parrzival

Çözüldü✓ Asus Tuf Gaming H3 Wireless Kulaklık Sürücü Güncellenmiyor

Arkadaşlar merhaba yakın zamanda Asus Tuf Gaming H3 7.1 Wireless kulaklık aldım. Başta Armoury Crate yazılımı direkt tanıdı ve ürünün sürücüsü kuruldu, kulaklığın her ayarını sorunsuz yapabiliyordum her şey yolundaydı ama bikaç gün sonra Armoury Crate üzerinden kulaklığın ayarlarına girmek...
  10. Parrzival

Çözüldü✓ Type-C Kablosuz Kulaklık İçin USB A ya Dönüştürücü

Arkadaşlar Type-c dongle bağlantılı kablosuz kulaklık (Asus Tuf Gaming H1) alıcam ama kasamda type-c girişi yok. type-c den usb a ya dönüştürücü aygıt alıp o şekilde kullanmak istiyorum, bu şekilde çalışır mı çalışırsa gecikme vs sıkıntılar olur mu? Hangi dönüştürücüyü almalıyım?
  11. Parrzival

Kablosuz Kulak Üstü Gaming Kulaklık Tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba, kablosuz oyun maksatlı kulak üstü kulaklık arayışındayım. 7.1 surround ses özellikli olması tercihimdir. Ses kalitesi, şarj süresi, ped kalitesi gibi önemli konuları da göz önünde bulundurarak max 5k bütçeyle alınabilecek kablosuz kulaklık tavsiyelerinizi bekliyorum. Herkese...
  12. Parrzival

Bu Mouse'un Fiyatı Neden Böyle..?

Arkadaşlar 2022 yılında indirimle 200 TL ye aldığım Asus Tuf Gaming M3 Gen 1 mouse'un şimdiki fiyatı en ucuz 1300 TL, malum ekonomimizde fiyatının artması normal evet ama bu kadar artmış olması bi tek bana mı anormal geldi? Farklı sitelerde fiyatı daha da fazla üstelik. Bir de kendisinden sonra...
  13. Parrzival

Yeni Batarya Şarj Olmuyor

Herkese iyi akşamlar, arkadaşlar Acer marka laptopumun bataryasını değiştirdim ama yeni batarya prize takınca şarj olmuyor hep %0 yazıyor, ne yapmam gerek sorunu bulamadım yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  14. Parrzival

Laptop Batarya Değişimi

Arkadaşlar 10 yıllık Acer laptopumun ölen bataryasını değiştirmem gerekiyordu sipariş verdim geldi ama henüz takmadım, orjinali değil uyumlu bi muadili tahmin ettiğiniz üzere. Merak ettiğim şey şu; yeni bataryayı laptopa taktığımda ilk olarak belirli bi süre (12-16 saat vs) prize takılı şekilde...
  15. Parrzival

RDR2 Oyunu Açılmıyor

Arkadaşlar merhaba RDR2 yi dün steam hesabımdan indirdim ve bi Türkçe yama kurdum. Dün sıkıntı yoktu normal açılıyor ve oynanıyordu Türkçe şekilde ama bugün oyun açılış ekranındayken kapanıveriyor. Aynı sorunu yaşayanlar var mı varsa çözüm önerilerine açığım. Ha bir de oyun Nvidia Experience...
  16. Parrzival

F/P Genel Kullanım Amaçlı Tablet Önerisi

Arkadaşlar oyun, medya, video, film amaçlı tablet bakınıyorum, bütçe max 5000 tl, önerilerinizi bekliyorum.
  17. Parrzival

Bu işlemci için soğutucum yeterli olur mu?/CPU değişimi.

Arkadaşlar RTX 4070 kullandığım için işlemcimi i5 13600KF e yükseltmeyi düşünüyorum 240mm sıvı soğutucum var bu işlemci için yeterli olur mu? İşlemciyi değiştirirken alüminyum cpu braketlerinden de kullanmak gibi bi düşüncem var ısıyı daha geniş alana yayması için, anakartım Asus Prime B660M-K...
  18. Parrzival

Phantom Liberty DLC si 500 TL eder mi?

Arkadaşlar Cyberpunk 2077 nin Phantom Liberty DLC si 500 TL ödemeye değer mi? Oynayanlar varsa görüşlerinizi bekliyorum.
  19. Parrzival

Aida64 İkincil Ekran

Arkadaşlar Aliexpress üzerinden Aida64 ikincil ekran satın aldım (3.5 inc) bugün elime ulaştı ama bağlantı yapınca sadece beyaz ekran veriyor Aida64 Extreme yazılımını da indirdim ama bişey değişmedi ne yapmam lazım bilen biri yardımcı olursa sevinirim.
  20. Parrzival

Kablosuz Kulaklık Önerisi

Arkadaşlar max 2000 tl ye kablosuz kulaklık almak istiyorum tavsiyelerinize açığım.
Geri