Arama sonuçları: *

• Users: ugur1
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. U

Direksiyon sınavını geçebilir miyim?

Merhaba motosiklet ehliyetine yazılmıstım yazılı sınavı tekte geçtim sıra geldi direksiyona ben oto motor sürmeyi biliyorum manuel bilmiyorum ehliyete manuel yazıldım bugün direksiyon dersinin ilk günüydü donuste vs sıkıntım olmadı manuel motorda fakat debriyaj gaz mantıgı olsun yarım debriyaj...
  2. U

Üniversite sınavına nasıl çalışmalıyım?

Merhaba arkadaşlar bu sene 12. sınıf oldum ve EA bölümünden sınava girip sınıf öğretmenliği istiyorum 70 k EA sıralaması lazım yani. Öncelikle benim TYT mat netim gecen sene 0'dı fakat bu yaz temel atıp TYT konularından problemlere kadar geldim ve artık 6 7 net yapabiliyorum, lakin çoğu basit...
  3. U

12. Sınıf olacağım nasıl tyt mat Ve Türkçe çalışmalıyım

0 matematigim vardı ama bıyıklı mat 10 günde temel videosunu izledim ve bitirdim şu an temelim cok iyi olmasada var 12. sınıf olucam temel matematigi bitirdim şimdi ne yapmalıyım matematige nasıl calısmalıyım öneri lazım
  4. U

Devamsızlıktan Kalır Mıyım?

Merhabalar arkadaşlar ben 2 ay önce kolumdan platin çıkarma ameliyatı olmuştum ve bundan dolayı devamsızlığım çok arttı 9-10 gun ameliyattan dolayı gitti şimdi elimde hareket kısıtlılığı ve sinirde sıkışıklık var bundan dolayı doktora gittim fizik tedavi önerdiler ve fizik tedavi muayne saati...
  5. U

The Last Of Us part 2 yüksek fps kasma sorunu

the last of us 2 oyununu 90 120 fps arası oynuyıorum fakat hiç akıcı değil aşırı şekilde kasma hissiyatı var nasıl çözebilirim
  6. U

Kolumdaki dikişler kapanmış mı?

Dikislerim dün alındı sargiya aldılar yarın çıkarırsın dediler. Çıkardım sanki yara tam kapanmamış gibi geldi
  7. U

Kol dikişi 11 günde alınır mı?

Kolumdan geçen salı platin çıkarma ameliyati oldum ve 2 tane dikiş atıldı bugün 10. gün yarın dikişleri aldirip sargiyi çıkarttırmak istiyorum sizce dikişler kaynamış midir?
  8. U

Heyet raporu alabilir miyim?

Arkadaşlar bir sorum olacak ben 11. Sınıf öğrencisiyim platin çıkarma ameliyati oldum ve evmdevamsizligim 26 gün oldu bu ameliyattan dolayı kolumdan sargı çıkınca hareket kısıtlılığı, sinirde hasar gibi durumlar olursa fizik tedaviye gitme ihtimalim var bunun için heyet raporu alabilir miyim...
  9. U

Platin çıkarma ameliyati oldum

Merhabalar 2 yıl önce sağ ön kolum iki yerden parçalı kırıldı ameliyat oldum 2 platin koydular şimdi ise o platinleri çıkarma ameliyatı oldum, kırık ameliyatından sonra kolumda ve parmaklarimda bayağı bir hareket kısıtlılığı vardı bilegim yukarı aşağı oynamiyordu, parmaklarım açılmıyordu, vb...
  10. U

Lisede özürsüz 6 gün devamsızlık ile takdir belgesi alabilir miyim?

Ortalamam 86 fakat devamsizligim özürsüz 6 gün, 5 günü gecince belge alamama durumu doğru mu acaba yoksa alabilir miyim belge?
  11. U

11. sınıfta nasıl calısılmalı?

merhabalar 11. sınıfa gectım sözel istiyordum bölumu acılmadı ea bolumundeyım matematik temelim yok temel calısıyorum 3 4 konu falan kaldı sozelim iyi tarih ogretmenligi istiyorum fakat tum dersleri aynı anda nasıl idare etcem örnegin tyt mata baslicam daha baslmadan ayt mat ve edebiyattan...
  12. U

Schengen vizesi alabilir miyim?

Merhaba arkadaşlar. 11. sınıfım yazın Danimarka'lı manevi dedem diyebilecegim birisiyle Danimarka'ya 2 haftalıgına gıtmeyı dusunuyorum. Acaba vize alabilir miyim?
  13. U

11. sınıf alan değiştirme

Merhaba 11. sınıfa başlayacağım dil secmistim fakat yazın ıyıce dusundum EA gecmeye karar verdım bugün mudure gıttım bolum degıstırmek ıstedıgımı soyledım okulun ılk gunu gel bakalım duruma gore dedı sızce degısırler mı ve degısırlerse bu surec ne kadar surer.
  14. U

Ea mı Dil mi secmeliyim?

Merhaba 11. sınıfa geçeceğim. EA mı dıl mı diye cok kararsız kaldım. Matematıgım cok kotu ama sozelim iyi. Matematıge sıfırdan baslayıp yapabilecegime inanıyorum. Dil konusuna gelecek olursak İngilizcemi gelıstırme ıstıyorum, İngilizce derslerını cok sevıyorum, keyıflı geliyor, 80 assagısı notum...
  15. U

11. Sınıfta nakil aldirabilir miyim

11. Sınıfa baslicam 9 Eylülde, şuan nakil aldirabilir miyim? Aldirirsam ne zamana sonuçlanir? Dil bolumundeyim bu etkiler mi nakili?
  16. U

adal minecraft parazit modunu nasıl kurabilirim?

Arkadaşlar adalın YouTube'da parazit modunda ki haritası zombi modu falan vs nasıl kurabilirim arkadasımla Online oynamak ıstıyorum fakat kuramıyorum korsan minecraft uzerınden oynayacagız bilen varsa yardımcı olursa sevırım.
  17. U

dil bölümünü seçmeli miyim?

merhabalar 10. sınıf ogrencısıydım 11. sınıfa gectim sözelim gayet iyi ama ingilizcem de idare eder dil bolumu sectim yabancı dil seviyem a2 fakat 11. sınıf ve 12. sınıf ingilizce sınavlarının a2 sevıyesının ustunde olmasından korkuyorum ıngılızeyı ogrenmeyı konusmayı dınlemeyı seviyorum sadece...
  18. U

rust grafiği çok kötü gözüküyor

merhabalar sistemim iyi olmasına ragmen oyun en yuksek ayarlarda boyle çöp bir grafiğe sahip nedeni nedir nasıl çözebilirim
  19. U

sistemim uncharted 4 acar mı?

i3 12th gen 16gb ram arc a750 (8gb) ile kasmadan uncharted 4 oynayabilir miyim yt de vıdeolar var ama 60 fps alıyor pc 1 yıl onceki hali ile cok sayıda guncelleme geldi ve fps artısı olmustur fakat soyle bır sorun var oyun 80 fps altı olunca kasma hıssıyatı baslıyor vsync acıyorum adaptive sync...
  20. U

devamsızlık sildirebilir miyim?

Merhaba arkadaşlar ben 10. sınıf ogrencısıyım benım Haziran'ın 17'sınde bilegim kırıldı iki yerden ve iki platın takıldı o gunden bu gune tam olarak ıyılesmedı ve okul zamanı fızık tedavıye gıtmek zorunda kaldım benım 8 izinsiz 15 izinli devamsızlıgım var ama 23 gunun 15 günü fizik tedavıden...
Geri