uygun fiyatlı,rahat özellikle bel ve boyun desteği iyi olan bir koltuğa ihtiyacım var hem ders çalışırken hem de oyun oynarken kullanıcam.
6-8 k arası bütçem var
2. el çok uyguna saphire pulse rx6600 buldum 6 ay mining yapılmış onun haricinde kullanılmamış kutusu var ama yurt dışı ürün sizce alınır mı mining yapılmamış kartlarla arasında 700 tl cıvarı fark var çok yorulmuş mudur kart
salonda arkadaşlarla oynamak için 2. el 6k ya ps4 pro buldum 2 tane dualshock var hala zevk verir mi ve ucuza oyununu nasıl bulabilirim
(pc al diyecek arkadaş pc ye ihtiyacım yok)
ikinci el bir rtx 3080 ile mining yapmayı planlıyorum birden fazla kartla yapıcam 7/24 çalıştırıcam kart başına aylık ne kadar ethereum verir amacım boğa ve ralli başlayana kadar biraz ethereum elde etmek ve kartları ucuza almak asıl kazancı rallide elde edicem ama o zamanda kart fiyatları uçuyo...
ikinci el pc toplamayı düşünüyorum ekran kartı rx6600 olacak hem oyun hem 3d tasarım ve render işleri için kullanıcam ryzen 5 5500 ve i3 12100f arasında kaldım 240mm sıvı soğutucu ile kullanıcam hangisi daha mantıklı olur
İntel Celeron B815 1.60Ghz işlemciye sahip eski bir laptopum var ve windows 7 den windows 10 a geçirmek istiyorum.Ekstra şu an bulunan 2gb rame ek 2gb veya 4gb ram almak istiyorum 4gb ram almama karşın 64 bit kursam sorun olur mu