Arama sonuçları: *

• Users: Sinan705
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Sinan705

Ortalama 15k Laptop Önerisi?

Günlük kullanım için ve hafif oyunlar için iş görebilecek IPS ekranlı laptop önerir misiniz?
  2. Sinan705

Ortalama 30-35k Laptop Önerisi

Fazla ağır oyun oynamam Fifa serisi, GTA V ve Bf1 tarzı oyunlar oynuyorum. Gta 6 çıkınca onu da oynayacağım onun dışında fazla oyun oynamam. Pil ömrü iyi olan ve fazla ısınmayan laptop önerir misiniz?
  3. Sinan705

Ne kadar yüksek Hz monitör o kadar iyi demek mi?

Yani demek istediğim şu; 144 hz monitörüm var ama ekran kartım bir oyunu 140 fps civarı verecek kadar güçlü değil yani ortalama 70-80 veya daha az fps alıyorum oyunlarda o yüzden 144 hz monitör kullanmanın bana faydası var mı?
  4. Sinan705

144 hz Monitöre Hdmı yerine DP kablosu taksam ne fark yapar eder?

1080p Viewsonic marka monitörümün içinden Hdmı kablosu çıkmıştı onu kullanıyorum fakat DP kablosu taksam gerek görüntü kalitesi gerekse fps de değişiklik olur mu oyunlarda? Zaten oyunlarda 144 fps almıyorum ekran kartım fazla güçlü değil.
  5. Sinan705

Aynı ekran kartının Masaüstü ve Dizüstü farkı nedir?

Laptopta olan rtx 4060 ile masaüstü versiyon 4060 arasında performans farkı oluyor mu? Veya laptop 4060 masaüstü versiyonunun 4050'sine falan mı denk oluyor farkı nedir? 2.soru ise Laptopta aynı ekran kartlı modellerde yüksek güç harcayan(Watt) kart daha mı performanslı oluyor?
  6. Sinan705

Şarjlı Dikey Süpürge Önerisi

Yurtiçi Yurtdışı farketmez fazla pahalı olmasın max 8 bine kadar F/p Dikey Süpürge tavsiyesi önerir misiniz?
  7. Sinan705

500 tl ye kadar aydınlatmalı klavye önerisi?

Tercihen yumuşak ve sessiz aydınlatmalı klavye önerir misiniz?
  8. Sinan705

Masaüstü PC wifi adaptör tavsiyesi

Masaüstü PC'YE Kablo ile internet çekmek istemiyorum artık o yüzden wifi adaptör almak istiyorum usb şeklinde olanlar varmış yeni öğrendim bunu. Ortalama 200 TL ye ne önerirsiniz midem ile arasında 4-5 metre vardır evin koridorunda olcak Modem.
  9. Sinan705

Yıllar sonra eski kasamı açtım ekrana bir şey gelmedi?

Arkadaşlar yıllardır kullanmadığım eski pc mi açmaya çalıştım kasa çalışıyor ama ekrana bir şey gelmiyor. VGA dan hdmı çeviren dönüştürücü ile denedim ekrana bir şey gelmemesi çeviricidense sıkıntı yok ama parçadan mı bilemedim.Ona göre kasanın birkaç parçasını satacağım çalıştığına emin olsam...
  10. Sinan705

Pc ilk açılışta anakart markası 20 sn de ancak geliyor?

PC'im yeni fakat İlk açılışta bilgisayar 20 sn boşa çalışıyor sonra anakart ekranı geliyor 5 sn de açılıyor ortalama. Aslında hızlı açılıyor anakart markası ekrana gelince ama o ilk açılış çok yavaş. Sistem parçaları her seferinde yeniden tanımaya çalışıyormuş gibi bir şey Bios dan kaynaklı...
  11. Sinan705

Asus VG249Q mu Viewsonic XG2405 mi?

Asus olan modelle ilgili ışık sızması, sarı rengi biraz değişik göstermesi ve ölü Pixsel çıkma sıklığı daha fazla gibi sorunlar çok duydum. Viewsonic modeli daha istikrarlı ve memnuniyet fazla gibi siz hangisini önerisiniz özellikle kullananlar? Asus Link: Asus VG249Q Viewsonic Link: Viewsonic...
  12. Sinan705

Asus Tuf Vg249Q vs Lenovo G24-20

Asus Tuf Vg249Q 144hz vs Lenovo G24-20 165hz arasında kaldım. Kullananlar varmı tavsiyeleriniz neler birkaç gün içinde sipariş vermem lazım.
  13. Sinan705

3.5k'ya 144 hz monitör önerisi

Arkadaşlar çok kararsızım ve elimi hızlı tutmam lazım ortalama 3-3.5k ya 144 hz monitör lazım beğendiğim ürünler var ama olumsuz yorumlar kafamı kurcalıyor yardımcı olur musunuz? Bütçe de ufak esneklikler olabilir.(Ips ve Pivot özellikli)
  14. Sinan705

144 hz monitörden faydalanmak için Fps'nin o değere yakın mı olması gerekir?

Arkadaşlar 144 hz monitör almayı düşünüyorum, i3 12100f işlemci ve Rx580 ekran kartım var. Benim oynadığım oyunlarda ortalama 50-100 arası fps alıyorum bu kötü bir şey mi monitör için. Yani 60 hz den 144 hz ye geçeyim daha kaliteli oyun deneyimi yaşayım derken fps yetmediği için daha kötü bir...
  15. Sinan705

144 hz monitör için çok iyi sistem şart mı?

144 hz monitör için illa çok iyi sistem mi olması lazım. İ3 12100f - Rx580 ikilisi var bende. Veya ne kadar üst düzey sistemin olursa 144/165hz nin hakkını o kadar verir diyebilir miyiz?
  16. Sinan705

Ekran kartı Arkasında Unimax yazması?

Yurtdışı alınma Asus Dual ekran kartı alacağım uygun fiyata fakat cihazın arkasında Unimax yazıyor bu bir sıkıntı mı ya da dezavantajı varmı? Ayriyetten kutunun resmi de attım.
  17. Sinan705

RX 5600 XT alınır mı?

Performans olarak RTX 2060'ın muadili hatta çoğu oyunda biraz geçiyor. Fiyat olarak 2060'a göre de uygun 2.el satılıyor sizce alınır mı ve kronik sıkıntısı vs var mı?
  18. Sinan705

PC'yi ilk açarken kasa çalışıyor monitör geç geliyor?

Genelde Pc uzun süre kapalı kaldıktan sonra ilk powere basıyorum kasa hemen çalışıyor ışıklar pervaneler ama ekrana gelmiyor 5-6 saniye boşa çalışıp sonra ekrana geliyor gibi. Uzun süre kapalı kalmanın ardından ilk açılışta oluyor sadece
  19. Sinan705

Anakartta farklı kısımlarda Mhz farklı gösteriyor?

Arkadaşlar Mhz yi manuel olarak 3200'e getirdim fakat Bios ana sayfada hala 2133 mhz de gösteriyor. Görev yöneticisinde 3200 mhz onda sıkıntı yok ama Bios ana sayfada neden 2133 kaldı onu anlamadım. Görev yöneticisi doğruysa sıkıntı yok diyorlar genelde.
  20. Sinan705

Bu sistem ne kadar eder? (Kartsız)

Intel Core i3 12100F 4.3GHz 12MB Önbellek 4 Çekirdek Soket 1700 10nm İşlemci ASUS PRIME H610M-K 3200MHz DDR4 Soket 1700 M.2 HDMI D-Sub mATX Anakart GSKILL 2x8GB Ripjaws V Siyah 3200MHz CL16 DDR4 Single Kit Ram Rampage REACTION Tempered Glass 600W 80 Plus Bronze Rainbow Siyah Gaming Kasa...
Geri