Arama sonuçları: *

• Users: ironyexe
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. ironyexe

Windows 11 insyde ile nasıl kurulur

Yaklaşık 3 saat FreeDOS insyde BIOS'una Windows 11 yüklemeye çalışıyorum fakat beceremedim bende flashbelleği sıfırladım bana sıfırdan anlatacak biri var mı sıfır Monster Abra A5 21.1 aldım fakat çözemedim Rufus ile denedim sürücüler çıkmadı en sonda buraya yazdım.
  2. ironyexe

CS:GO kapatıp açılınca topluluk kısmına favori sunucular ekleniyor

CS'ye her kapatıp açtığımda buraya oynamadığım favori serverler ekleniyor. Aynı zamanda geçmişte de benim oynamadığım serverler de ekleniyor. Bunu nasıl fixleyebilirim? Görüntüler ektedir. Sildim hepsini ama tekrar ekleniyor. Görüntüler ektedir.
  3. ironyexe

3000 ₺ Kablosuz/Bluetooth Oyuncu kulaklığı önerisi

3000 ₺ Kablosuz/Bluetooth Oyuncu kulaklığı arıyorum 2. el olur sıfır olur bu forumdan satan arkadaşlardan da olur cevaplarınızı bekliyorum
  4. ironyexe

En kaliteli çakma AirPods önerisi

10 15 gün sonra iPhone 11'im olacak inşallah ve kulaklığım yok en kaliteli şu anda piyasada olan çakma AirPods nedir link atabilirseniz sevinirim bütçem 400-500 arası ama aşırı kaliteli bir şey olursa biraz daha çıkabilirim.
  5. ironyexe

Yardım Fifa 23 ayarlar sıfırlanıyor

FIFA 23'te oyundan çıkınca kariyer modum da ayar kaydım da çevrimiçi olmayan her şey sıfırlanıyor. Bilgisayardan DS4Windows ile oynuyorum oyunu. Bu şikayeti birçok forumda gördüm. Çözümü nedir? Kariyer falan oynayamıyorum. DS4 ile kaynaklı sanırım onu kapatıp oyuna girincede tuşlara basıyorum...
  6. ironyexe

Fifa 23 Kadro Önerisi

Selamlar Coinim 220.492 bu coin ile nasıl bir kadro dizilir şuanki kadromdaki olan oyuncuları satmak istemiyorum 10 senelik fifacıların yardımına ihtiyacım var :D onerilerinizi bekliyorum (kulübümde adam akıllı bir oyuncu yok)
  7. ironyexe

Techstorm Exotic T28 ışık değişmiyor

Techstorm Exotic T28 joystickini aldım fakat ds4 programında ışık değiştiriyorum fakat hiç bir şey olmuyor
  8. ironyexe

Fifa 23 Ea Play Pro fifa point

şuanda ea play pro üyesiyim fifa 23 ultimate editon alsam indirimde 4600 fifa point gelirmi bana acaba. ? yanıtlarınızı bekliyorum
  9. ironyexe

MediaMarkt Hollanda sipariş takibi

selamlar annem şuanda hollandada yaşamakta bugün mediamarkt tan bi sipariş verdi (MediaMarkt Hollanda üzerinden) ve üye olmadan sipariş verdiği için iptal edemiyor veya nereden iptal edildiğini bilmiyor mail geldi sadece. ve mailde tahmini teslimat tarihi yazmıyor nasıl iptal edebilirim veya...
  10. ironyexe

RGB 80X30 MOUSE PAD 107 TL !

şuan çok ucuz alınabilir. https://www.trendyol.com/mkey/rgb-12-degisen-ledli-gaming-oyuncu-su-gecirmez-xl-mousepad-gaming-mouse-pad-80x30-cm-p-188070712
  11. ironyexe

yapışkanlı/vantuzlu powerbank önerisi

1 ay sonra kadar iphone 11 e geçeceğim ve bunun için illaki powerbank lazım olacak ve yapışkanlı istiyorum çünkü kablo ile uğraşmak istemiyorum bütçem maksimum 360
  12. ironyexe

Yardım En uygun bluetooth wifi adaptör önerisi

En uygun bluetooth wifi adaptör arıyorum önerilerinizi bekliyorum
  13. ironyexe

TikTok LIVE studio dan chati telefondan okuruz

TikTok LIVE studio dan yayın açıyorum fakat twitch teki gibi telefondan chat okuma muhabbeti yok bunu nasıl yapabilirim veya direk hani alt tab atmadan chati nasıl okuyabilirim
  14. ironyexe

dartoriginals güvenilir mi?

selamlar dartoriginals adında bir site buldum fakat googleladığımda pekte güvenemedim gerçekten güzel sweat hoodie telefon kılıfları var bende tc kimlik no istemesine rağmen kayıt oldum burdan alışveriş yapan veya bilen varmı acaba ?
  15. ironyexe

DARTORIGINALS güvenilir mi?

selamlar dartoriginals adında bir site buldum fakat googleladığımda pekte güvenemedim gerçekten güzel sweat hoodie telefon kılıfları var bende tc kimlik no istemesine rağmen kayıt oldum burdan alışveriş yapan veya bilen varmı acaba ?
  16. ironyexe

Amazon üzerinden klavye

Merhaba arkadaşlar. Amazon'dan klavye alacağım ve kendi Papara kartımı'ımı kullanacağım, fakat Amazon benden T.C kimliğimi istiyor 17 yaşındayım verirsem sıkıntı çıkar mı? (hesap benim üstüme sadece bir defa ürün alacağım herhangi bir durum olurmu acaba) Klavyeyi merak eden arkadaşlar için.
  17. ironyexe

HyperX Cloud Core Wireless DTS ayarı

HyperX Cloud Core Wireless bu kulaklığın dts ayarını çözemedim bilen bi arkadaş var mı sanırım 7.1 otomatik olarak açık şekilde geliyor ve ben bunu kullanmayı sevmiyorum yardımcı olucak varmıdır ve amazonda şu şekil bi yorum gördüm Ürünün yazılımı yok demiş bazı arkadaşlar evet fakat DTS...
Geri