Arama sonuçları: *

• Users: QLaxius
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Q

Windows 10 0xc0000185 hatası nasıl çözülür ?

Bilgisayarı açtığımda gördüğünüz hatayla karşılaşıyorum "enter, F1, F8" tuşlarına basınca başka bir menü açılmıyor sadece BIOS'a geçiş yapabiliyorum. Bu hata neden olur (diskten mi, RAM'den mi vb)? Nasıl çözebilirim? Not: Format dışı çözüm önerilerinizi bekliyorum maalesef elimde format için...
  2. Q

i5-13600K entegre grafik kartı performansı nasıldır ?

Yeni ekran kartları çıkana kadar i5-13600K'nın entegre grafik kartı (Intel UHD 770) LoL- CS:GO-WoW'da beni idare eder mi yoksa 2. el idarelik bir kart mı almalıyım? Amacım yükseklerde değil bu oyunlarda ortalama 100 FPS civarı alsam yeter. Bir de entegre grafik kartı kullanmak işlemcinin daha...
  3. Q

Yayın kalitesi açısından RTX 3080 vs 6900XT, NVENC vs AMF

Her yerde gördüğüm ve duyduğum şey NVENC>AMF. Yayıncıların kesin NVIDIA alması gerek gözüyle bakılıyor. Bu videoda gördüğüm kadarıyla kalite farkı %4-5'ten ötesi değil düşünceleriniz nedir? Video linki:
  4. Q

Yayın Amaçlı 5800x3d mi yoksa 5800x mi ?

Yayın amaçlı 5800x3D mi 5800X mi fiyat farkı önemsiz. Oyunda daha güçlü renderda daha güçsüz diye duydum oyunlarda bariz hız farkı var renderda o kadar üzer mi yoksa %3-5'lik düşüşler önemsiz. Bir de 5800x3D ile MSI B550-A Pro iyi midir yoksa X570mi almalıyım?
  5. Q

Yayıncılık İçin Topladığım Sistem Sizce İyi Mi, Fiyatına Değer Mi ?

Merhaba canlı yayın yapmak ve video çekmek istiyorum yeni nesil oyunları 1080p 60FPS yayın yapabilmek için bu sistem yeterli olur mu? TurkNet GigaFiber internet bağlatıcam o yüzden yüksek bitrate verebilirim. Ekran kartı tarafında 3070'in 8 GB VRAM olması sorun olur mu testlerde gördüğüm...
Geri