Arama sonuçları: *

1. S

Yks konu testi nereden bulabilirim?

Üniversite sınavına çalışıyorum. Konu halinde testleri nerden bulabilirim? Bütün konulardan oluşan test istemiyorum. Sadece tek bir konu halinde hepsi ayrı ayrı.
  2. S

Bu kadar 300-400 soru nereden çözüyorlar?

Yahu bu yks lgs den iyi puan yapanlar bu kadar 400-500 soru nasıl veya nereden cozuyorlar? Bir sürü soru bankası mi alıyorlar acaba? Yoksa internetten bulup da mi cozuyorlar? Ben de soru bankası alırım da pahalı anasını satayim. Bu kadar soru icin zaten 30-40 tane soru bankası alırsın anca o da...
  3. S

Günde 500 soru nereden çözebilirim?

Ben bakıyorum da bu kadar sınavlarda puan yapan insanlar genelde günde 300-400 veyahutta 500 soru çözüyorlar. Bunlar nereden buluyorlar bu kadar soruları? Soru bankalarında bile bu kadar soru yoktur heralde. Bende kitap alcak param yok hersey pahalanmış zaten. Ben nasıl bu kadar soru çözebilirim...
  4. S

Freelance’dan para kazanmak istiyorum?

Freelance’da para kazanmak istiyorum da hangi freelance sitesinden yapabilirim bunu? Çok para kazanır mıyım bu işten?
  5. S

Üniversite sınavına çalışırken hangi konulara daha çok ağırlık vereyim?

Üniversite sınavına çalışırken gitmek istediğim bölüm hangi ağırlıktaysa o ağırlıktaki derslere mi çalısıyım (sözel, sayısal, eşit ağırlık)? Yoksa sınavlarda en çok sorulan konulara mı çalısıyım? Yoksa hepsine mi?
  6. S

Üniversite sınavına nasıl çalışmam gerekiyor?

Ben şuan açıktan okuyorum. Aralık ayında mezun olucam. Ocak ayında çalışmaya başlayacağım üniversite sınavına. Nasıl çalışmam lazım? Nereden çalışacam? Günde kaç soru çözmem lazım? Ortalama sınavdan 400-500 puan arası alsam yeterlidir benim için.
  7. S

Açıköğretim Aralık 2022 sınavları online olacak mı?

Bu açıköğretimde Aralık ayında yapılacak olan 1. dönem sınavları evde mi olacak yoksa sınav salonlarında mı? Ben açıköğretim sayfasındaki iletişim numarasını aradım bana sınav salonlarında olacak dediler. E bir yandan da yarısından çoğu açıköğretim öğrencileri evde olacak diyorlar.
  8. S

Sadece ENES veya Neo & Toprak gibi eleştiri kanalı olmak istiyorum?

Ben yakın zamanda YouTube kanalı açmayı düşünüyorum. Ama o kadar da tecrübe yok maalesef bende. Gerek Sadece ENES olsun, Neo & Toprak olsun vesaire. Onlar kadar tecrübe sahibi olmak istiyorum bende. Onlar gündemi nereden takip ediyorlar ki? Ben nerden, nasıl konu bulacağım?
  9. S

Gündem analizi nasıl yapacağım?

Yakın zamanda YouTube kanalı açmayı düşünüyorum. Orda gündem analizleri paylaşacağım. Daha çok siyaset ile ilgili. Eleştiri kanalı olmayacak zaten. Ama bu gündemleri nasıl, nereden takip edeceğim? Nasıl analiz yapacağım?
  10. S

Kendimi nasıl gelistirebilirim?

Böyle bir ekonomik sıkıntı varken kendimi nasıl geliştirebilirim? Malum her şey pahalı olmuş çünkü. Bir okuma kitabı bile 70 liraya yaklaşmış neredeyse.
  11. S

Nasıl eleştiri yapılır?

Yakın zamanda eleştiri kanalı açmayı düşünüyorum. Ama nasıl başlayacağım bilemiyorum. Sizden yardım istiyorum.
  12. S

Eleştiri nasıl, ne şekilde yapılır?

Arkadaşlar ben yakın zamanda eleştiri kanalı açacağım. Ama konuşma becerim çok mükemmel olmadığı için normal muhabbetlerde bile takılı kalıyorum konuşmalarda. Pek akıcı konuşamıyorum. Nasıl eleştiri yapmam gerekiyor? Bazı eleştiri kanallarını görüyorum çok güzel eleştiriyorlar, güzel...
Geri