Arama sonuçları: *

1. B

hangi mausu almalıyım

arkadaşlar merhaba 300tl bütçem var ve şu mauslar arasında kaldım sizce hangisini almalıyım teşekkürler https://www.hepsiburada.com/msi-gg-gm08-clutch-optik-oyuncu-mouse-p-HBV00001A8XX9 https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-m3-aura-sync-rgb-7000dpi-oyuncu-mouse-p-hbv00000pycnn
  2. B

Bu kule tipi soğutucu uyumlu mu?

Arkadaşlar merhaba cooler master hyper 212 spectrum kule tipi soğutucu benim sistemime uyumlu mu acaba veya ramlarıma çarparmı yardım ederseniz sevinirim teşekkürler. İ5 11400f 2x16 GB ram Msı h510m A pro e
  3. B

CSGO da kasma sorunu

Arkadaşlar merhaba csgo da 400 fps alıyorum fakat fps 400 ken oyun takılıyor ani takılmlar oluyor takılma esnasında bile fps 380 civarı yardım eder misiniz.Teşekkürler. Sistem i5 11400f rx6500xt 4gb oc 8x2 16gb ddr4 3200mhz ram msı h510m a pro e anakart 650W cooler master PSU
  4. B

ekran kartımda sorun var

Herkese iyi akşamlar ekran kartımda coil whıne var kulaklık takıyorum ve masaüstünde arka planda bir şey açık bile değilken bile kulaklıktan cızırtı sesi geliyor ne yapmam lazım
  5. B

stok soğutucu yeterli mi

stok soğutucuyla bf1 vs oynanır mı ısınma sonucu kasmalar olurmu acaba işlemcim i 5 11400f stok intel fan
  6. B

Yeni aldığım psu dan garip ses

Merhaba arkadaşlar.2 hafta önce cooler master 650 W güç kaynağı aldım bilgisayarı her kapattığımda tam kapanacağı esnada psu dan tık sesi (şalter sesi ) gibi ses geliyor ve PC yi fişten çekmediğim sürece PC kapalı olsa bile psu dan vızıltı sesi geliyor bu normal bir durum mıdır acaba...
  7. B

Çözüldü✓ ani fps dropları sorunu

Herkese iyi akşamlar rx 600xt ekran kartı i5 11400f 8x2 ddr4 ram var fakat lolde bile aniden kasmalar oluyor yardımcı olabilir misiniz
  8. B

AMD RX 6500 XT GARİP SES

Arkadaşlar iyi akşamlar herkese.3 hafta önce yeni bir sistem topladım i 5 11400f 8x2 ram amd rx 6500 xt 4gb oc ve ekran kartı boştayken tık tık tık diye elektrik sesi geliyor oyuna girince elektrik sesi daha da çok artıyor ve ön panelde bulunan jak girişine kulaklık takınca fareyi hareket...
  9. B

COOLER MASTER MWE 80PLUS BRONZE 700W Alınır Mı?

Arkadaşlar selamlar Frisby FC 9320g kasa kullanıyorum içinde gelen PSU pek güven vermedi o yüzden yenisini alacağım altta bıraktığım linkteki PSU nasıldır sizce ileride çift fanlı işlemci soğtucu alacağım bunu buldum önerir misiniz...
  10. B

Ani FPS düşüşü yaşıyorum

Arkadaşlar iyi akşamlar bende rx6500xt var LoL oynuyordum 300 FPS civarı alıyordum bu saate kadar bir sorun yoktu fakat aniden 90 FPS ye düştü ve en fazla 102 ye çıktı kasma donma oldu 4 fps ye düştü psu frisby marka 600 w psu dan cızırtı sesi geliyor ekran kartına baktım ondan da tık tık diye...
  11. B

Zalman Psu almak istiyorum önerir misiniz

Merhaba benim 1200₺ bütçem var ZALMAN ZM700-TXII 700W 80 PLUS GÜÇ KAYNAĞI bu ürünü düşünüyorum acaba bir deneyimi olan varmı önerir misiniz sistemim İ5 11400f 8x2 16 ram ddr4 MSI anakart AMD rx6500xt 4 GB ekran kartı. NOT : Şu anda kasada frisby marka 600w psu kullanıyorum ve cızırtı sesleri...
Geri