Arama sonuçları: *

• Users: Scope
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Scope

Tofu switch vs matcha lattes switch hangisi daha iyi ?

mchose g75 pro alicam switch lerde aklim karıştı tofu switch bi tik daha iyi gibi geldi gozume ama kalite farki var midir emin degilim siz hangisini öneriyorsunuz tofu switch matcha lattes switch yardımcı olursanız sevinirim
  2. Scope

1600 tl klavye önerisi

öncelikle hepsiburadadan bulacağınız klavyeler icin 2100 e çıkabilirim 500 tl kupon var eğer ki bulamazsanız normal bütçe 1600 civarı önceliklerim bunlar brown switch %60 veya 65 rgb klavye
  3. Scope

Çözüldü✓ 6-7k monitör önerisi

7000 k ya monitör önerisi istiyorum 1080 p hz i yüksek olması lazım bide ips olsun kullandığınız veya önerebileceğiniz monitor varsa yardimci olursanız cok sevinirim
  4. Scope

Aralarındaki En İyi Kulaklık Hangisi

arkadaşlar kupon olduğu için başka yerden önermeyin bu kulaklıklar arasında fiyat farketmeksizin en iyisi hangisi
  5. Scope

Flash bellek ten windows yüklerken flash belleğe bir şey oldu

windows 11 kurmuştum pc ye ödünç flash bellek almıştım flash belleğe böyle oldu nasıl düzeltebilirim
  6. Scope

Windows 11 hangi sürümü kullanmalıyım

dediğim gibi sizce hangi sürüm daha iyi daha kullanışlı daha güvenirlik açısından daha iyi masaüstü kullaniyorum sistemim güçlü şöyle yapiyorum oyun oynuyorum ve işim gereğiyle photoshop after effects illüstratör yazılım programları ve unity gibi bir çok program kullaniyorum sizce hangi sürüm...
  7. Scope

Elektro gitar önerisi

https://www.rotamuzik.com/urun/ibanez-gsa60-bkn-gio-sa-serisi-siyah-elektro-gitar bu gitarı beğendim pena ve kılıfıda içinde 10.000 bütçem var daha iyileri varsa önerilere açığım
  8. Scope

Xbox ta aldığım dlc steam e eklenir mi

assetto corsa oynuyorum sunucuya girmek için dlc lazım porshe pack 2 xbox tan alsam steam e uygulayabiliyormuyum şunuda sorucam assetto corsa ultimate xbox ta çok ucuz onu alırsam bütün dlc ler geliyor gelirsede content ten herşeyi silmem mi gerekiyor
  9. Scope

War thunder da hangi filo uçağı daha iyi

sizce en iyi hangisi
  10. Scope

rat yedim ne yapmam lazim lutfen yardim edin

kendisi baja daha once spoofer vermisti yine istedim ilk once butun windows script host bilgilerini verdim ondan sonra pc yi kontrol etmeye basladi direk kapattim pc bbir sure gectiktrn sonra format icin bios girdim bios dan flash sectim actigimda kirmizi birsey cikti heryere sizmis sanirim ne...
  11. Scope

soğuk tutması için termos önerisi 1.5 litre

arkadaşlar okula gidiyorum sişeyle çok hızlı sıcaklıyor bütçem 500 700 arası f/p ürün kaliteli falan varsa önerebilir misiniz?
  12. Scope

jabra elite 4 active alınır mı

fitness e gidiyorum düşmemesi önemli sizce alınır mı ses kalitesi falan güzelmidir bütçe max 2000
  13. Scope

fitness için kulaklık önerisi

arkadaşlar fitness e başladım koşu falan için kulaküstü kulaklıl lazım 1500 2000 falan bütçem var kulaktan düşmicek kaliteli kulaklık var mı
  14. Scope

stok soğutucu takılmıyor

pc yi satıcaktım bugün termal macun sürd ama şimdide stok soğutucu vidaları içeriye girmiyor bazıları giriyor ama nasıl düzeltebilirim 1721211522 anakartin arkasindaki vida yerleri cikmis olabilir mi peki anakarti nasil cikarticagim
  15. Scope

oyun oynarken bir anda pc kapandı

ets 2 oynuyordum pc bir anda kapandı tekrar açmaya çalıştığımda sanırım psu dan çıt diye ses geldi kapattım psu yu tekara denedim aynısı oldu durduk yere neden böyle oldu sistemim bayağa güçlü rx 7800 xt var ama psu sanırım kötü olabilir neyden kaynaklıdır lütfen yardımcı olun
  16. Scope

600 tl Ciivarı Kulak İçi Kulaklık Önerisi Verir Misiniz

arkadaşlar eskiden takip ediyordum şuan tam bilmiyorum var mı aralarında kaliteli olanı ben bir tane buldum normalde 750 tl falan bi sitede 550 dolandırıcımıdır sizce çünkü diğerlerine göre bayağa uygun ürün bu...
  17. Scope

1600 TL ye kadar vantilatör önerisi

arkadaşlar hava sıcak izmirde yaşıyorum pc başındayım ayaklı vantilatör arıyorum şuanlık bir tane model var aklımda beko nun 50 watt lık bir ayaklı vantilatörü...
  18. Scope

1000 tl ye kadar vantilatör önerisi

öncelikle hepsiburadadan düşünüyorum 100 tl lik kuponu var benim baktıklarım şöyle öneri varsa söyleyebilirsiniz https://www.hepsiburada.com/joysidea-16-siyah-ayakli-vantilator-pm-HBC000027RYCY birde bu https://www.hepsiburada.com/simtech-km-1723-masaustu-vantilator-pm-HB00000II15A
  19. Scope

1 yıl sınıfta kalırsak açığa geçebiliyormuyuz

10. sınıfım sınıfta kalıyorum yeni yönetmenliğe göre 1 yıl kalırsam açığa geçebilme şansım var mı
  20. Scope

250 TL mini vantilatör önerisi

hava çok sıcak vantilatör önerisi bekliyorum öneriniz varsa atabilirsiniz bunu önerir misiniz? https://www.trendyol.com/beehouse/masaustu-usb-kablolu-fan-p-333105196?boutiqueId=61&merchantId=636209
Top Bottom