Arama sonuçları: *

• Users: 2necro
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. 2necro

Faceit Turnuva Ödülünü Vermedi

Merhabalar, Faceit de geçen gece arkadaşımla Faceitin düzenlediği 2v2 CS turnuvasını kazandık. Ödül olan Faceit puanı hesaplarımıza aktarılmadı. Süreci, ne yapmamız gerektiğini bilen biri var mı acaba?
  2. 2necro

Ramler olması gerektiği gibi çalışmıyor. Yardım lazım:(

Ramlerimde xmp desteği var expo desteğim yok amd işlemci kullanıyorum. 4800mhz hızda çalışıyor bios'da 3 seçenek var her hangi birini seçtiğimde ilk açılışta düzeliyor 6000mhz oluyor sonraki açılışında yine 4800 bunu nasıl düzeltebilirim? Gskill 32GB (2x16GB) Ripjaws M5 6000MHz CL36 1.25V
  3. 2necro

Ekran kartım eriyecek yardım🔥80°C🔥

Dostlar Merhabalar, Ekran kartım God of War Ragnarök oyununda 80 dereceleri görüyor. Ben mi yanlış kullanıyorum kasam mı havasız kalıyor anlamış değilim millet ekran kartım 65 dereceyi geçmiyor diye övünüyor ben 75 olsa mutlu oluyorum. kasanın alt kısmına 3 fan daha taktığımda düzelir mi? GOW...
  4. 2necro

Twisted Minds L Masa almak istiyorum

Selam dostlar yıllardır İkea'nın Bekant L masasına bakardım bu sene artık alayım dediğimde stoklarda olmadığını gördüm sorduğumdada birdaha getirilmeyecek dendi. O nedenle yoluma bu masa çıktı kullanan bilgisi olan malzeme kalitesini bileniniz varsa yorumunuzu bekliyorum.
  5. 2necro

Kulakiçi Kulaklık Önerisi Bütçe= max 1.3k

Selam Dostlar 1.3K bütçeye kadar silikonlu siyah/koyu renkte kulak içi kulaklık alıcam her türlü önerinize açığım ama yurtdışı olmasın acil ihtiyacım var. baktığım model Anker R50i
Geri