Arama sonuçları: *

• Users: umit88
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. U

Monitor standı önerisi

Arkadaslar merhaba buyuk bir masa aldim ama demir profil destekli fotolari ekliyorum. 2 adet 27 inc 2k monitorum icin monitor standi ariyorum, yardimci olursaniz sevinirim.
  2. U

Egitim amacli tablet tavsiyesi

Arkadaslar merhaba Pdf okumak office kullanmak not almak icin bir tablet arayisindayim. Butce sorunum yok ama oyun oynamayacagim icin yuksek fiyatli birsey almama gerek yoktur diye dusunuyorum. Ekraninin buyuk olmasi kalem kalitesinin iyi olmasi ve program yuklemenin sorunsuz olmasi kriterlerim...
  3. U

5600x işlemci için ekran kartı tavsiye

arkadaşlar merhaba 5600x işlemci gigabayt b550 gaming xv2 anakart 32 gskıll ram 750w gold psu ekran kartımı 2. el 3060ti aldım palit marka 75-80 arası sıcaklık 27 inç 2k monitor şuana kadar en ufak problemim olmadı ama amd ekran kartları düşünce ekran kartını değiştireyim diyorum darboğaz...
  4. U

Zotac 8gb rtx 3070 ti Alınır mı?

Arkadaşlar merhaba Zotac 3070 ti ikinci el almak üzereyim 8000 e anlaştım 8 ay garantisi var yurtiçi alınmış mining yapılmadığını söyledi satıcı, sizce mantıklı mı fiyat , modelde sıkıntı var mıdır bir bilen ?
  5. U

Edgar allan poe bütün hikayeleri 99tl

https://www.hepsiburada.com/edgar-allan-poe-btn-hikyeleri-tek-cilt---edgar-allan-poe-p-HBV00000PWJ75?url_src=and-product-detail
  6. U

Rx6600 çift monitör donma sorunu

Arkadaşlar merhaba Dagt2 sistemim var (r5 5500, rx6600) çift monitör kullanıyorum , ikisi de dp kablosuyla bağlı, genelde office için kullanıyorum çok faydasını gördüm, office'te dahi ikinci monitorde kasma oluyordu umursamıyordum. Ancak ana ekranda age of 4 açıp, ikinci ekranda video filan...
Geri