Arama sonuçları: *

• Users: tridyboos
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. tridyboos

Sessiz ve Low Profile Kablolu Klavye Önerisi Lazım

Şu anda low profile, membran bir klavye arıyorum. Şu an kullandığım klavye Gamepower Overlord (siyah switch, mekanik) ve 4 yıldan uzun süredir kullanıyorum. Artık bazı tuşlarda basmama gibi ufak sorunlar çıkarmaya başladı, bu yüzden yeni bir klavye arayışına girdim. Çok yüksek bütçeler ayırmak...
  2. tridyboos

27 inç 2k monitör arıyorum

ablama ofis işlerinde kullanması için monitör aryıorum bütçe 6k civarı yeğenimde oyun fln oyniycak ips olursa güzel olur
  3. tridyboos

Evde ofis işleri için monitör lzm

ablam hafta sonları işyerinin leptopunu eve getiriyor ama leptopun ekranı küçük olduğu için kullanamaığını söylei şöyle 24-27 inç fln bi monitör önerseniz çok pahalı olmasın ips olsun hz ztn 60-100 fln olabilir ofis programları için kullanılıcak 5-6k ya bişey önerseniz olur he araştırıken typce...
  4. tridyboos

TP-Link UB500 Plus USB Bluetooth adaptörü çalışmıyor

UB500 kullanıyordum. UB500 Plus'a geçeyim dedim, öncekinin çekim mesafesinden memnun değildim. Bugün geldi ve taktım PC'ye, çalışmadı. ChatGPT'ye yazdım, bana driverları güncellememi söyledi. Eskilerini kaldırttı, yenisini kurdum ancak yine olmadı. Windows 11 kullanıyorum, bugün güncelleme...
  5. tridyboos

Bu leptopu almayı düşünnüyorum ama rami az

https://www.trendyol.com/lenovo/loq-15arp9-83jc00crtr-ryzen-7-12gb-ddr5-1tb-ssd-rtx4050-6gb-144hz-fhd-freedos-gaming-laptop-p-877156817?boutiqueId=61&merchantId=105369 bu leptopu alıcam ama ram 12gb yükselte bilirmiyim
  6. tridyboos

Ekran kartı harici 20k

ekran kartı 3090 olucak hallettim o işi onun haricindeki parçalarda 20k tutması lzm işlemci,anakart,ram,psu bu 4 parça anakartta 2-3 m2 slotu olursa seviniirim ram 32-48gb olucak aşşası olmamalı
  7. tridyboos

Masaya vidalı monitör kolu gerekli

piyasadı birçok hidrolik kollar kıskaç ile masaya sabitleniyor ama benim masamda demir olduğu için hemde kıskaçlara çok güvenmediğimden masam ince çünkü vidalı bir kol varmı merak ettim
  8. tridyboos

3 pingüç soketli ekran kartına 2 soketine güç versek ?

arkadaşlar şuanki güçcel sistemim açıklamamda yazıyor 600w aerocool vx plus güç kaynağım var sertifikası fln yok hatırladığım kadarıyla 12v çıkışından ise 530w çıkış fln veriyordu şimdi ben tabikide ilerde ddr5 e geçicem ondan öncede psu yeniliycem fakat 3090 almayı düşünüyorum vram fazla olduğu...
  9. tridyboos

Oyunlarda drop yiyor arkadaşım

değerler bu şekilde ekran kartı driverlarını güğncellettim ama işlemci sürekli %100 kullanılıyor neden bu böyle
  10. tridyboos

Leptop için 1tb m2 ssd gerekli

arkadaşım maaşınıu yeni aldı acil olarak m2 ssd alması gerekiyor leptopu 256gb işe getir götür yapıyor hem oyun hemde ofis programları yüklü olduğu içinn yetersiz gelkiyor bende almışten 1tb al pişman olma dedim iyi bir m2 sst linki ata bilirmisniz f/p kronnik sorunları olmayan
  11. tridyboos

Sistemim ne kadar eder acaba

ryzen 5 5600g, asus dual 1660 süper, 32gb 3200mhz, asus b450m dragon,m200 soğutucu, çin malı mesh kasa, 600w aerocool psu sistemim bu şekilde bu kasayı satmak istiyorum ayrı ayrı satıcak olursam nekadara satabilirim toplu kasayı satıcak olursam nekadara sata bilirim asus rog ally almayı...
  12. tridyboos

Sistemim nekadar eder

açıklamamda sistemim bulunuyor monitör dahil nekadar eder
  13. tridyboos

Ips ekranlı am5 apu leptop

ips ekranı olsun renk doğruluğu iyi olsun 8-16gb ram olsun am5 bir leptop olsun ekran kartına gerek yok ryzen 5-7 olabilir 3 olmasın ama
  14. tridyboos

Leptop için m2 ssd alıcam

pc nin içi bu şekilde yukarda 1 adet daha yuva var oraya takıcam hem kısa hemde uzular için vida deliği var...
  15. tridyboos

Ips apu sistem önerisi istiyorum

m5 8gb yada 16gb ama 8gb olursa yükselte bileceğim sonradan 8gb daha takıp 16gb yapabileceğim bir leptop istiyorum m2 ssd 256-512 olabilir sonradan değiştirip 1tb m2 taka bilirim içindekinide taşınabilire çeviririm muhtemelen 1734548826 am5 diğcektim
  16. tridyboos

15-20k arası leptop önerisi

ips panelli yani fotograf ve video işlerine merakım var yani doğa dotografçılığı videoları fln bu tarz işlere merakım var onun için ips panelli renk doğruluğu kötü olmayan ddr5 amd apus bir leptop arıyorum
  17. tridyboos

Elimdeki sistemi satıp leptop almak istiyorum

kendi açıklamamda pc özelliklerim yazıyor monitör de dahil satmak istersem nekadara satabilirim ve nasıl bir pc alabilirim şahsen fotoğraf ve video çekmeye meraklı birisiyim ve panel kalitesi benim için önemli ips bir paneli olması gerekiyor ve renk doğruluğuda çok önemli video kurgu yapa...
  18. tridyboos

25-30k arası leptop önerisi

kuzenim 28k ya azer leptop almış iade etti 13. nesil i5 500gb ssd 3050 vardı ekran kartı wattı düşüktü adaptör bile 135wdı bu fiyata iyi adam akıllı bir leptop önerir misiniz? 8gb yada 16gb olabilir rami sonnradan eklenir sistem iyi olsunda
  19. tridyboos

1-1.5k bütçeye webcam önerisi istiyorum

https://www.amazon.com.tr/Logitech-Gizlilik-Kapakl%C4%B1-Mikrofonlu-Kameras%C4%B1/dp/B07W7K37ZX/ref=asc_df_B07W7K37ZX/?tag=trshpngglede-21&linkCode=df0&hvadid=710198765451&hvpos=&hvnetw=g&hvrand=6159626041653786875&hvpone=&hvptwo=&hvqmt=&hvdev=c&hvdvcmdl=&hvlocint=&hvlocphy=21074&hvtargid=pla-227...
  20. tridyboos

Dns bir anda işe yaramamaya başladı

discord kapandığından beri dns ile giriyorum fakat bugün bir anda dns işe yaramamaya başladı türktelekom kullanıyorum 1.0.0.1 dns ini kullanıyordum google da denedim discord harici diğer sitelerede giremiyorum türktelekom modemine bağlı keenetic router var ondan ethernet kablosu ile bağlıyım bir...
Geri