Arama sonuçları: *

• Users: Daemonis
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Daemonis

Yardım Bu oyunun adı nedir?

İşte 100 Okçu dev vs karşıdada sadece atlı veya dev vs koyup savaştırıyorlar. Adı nedir? Age of History olabilir mi
  2. Daemonis

Yardım Terletmeyen Oyuncu/Ofis Koltuğu Önerisi

Arkadaşlar selam. Yayın yaptığım için yaklaşık 5+ saat PC başında oturuyorum. Belimi ve boynumu ağrıtmayacak d/o koltuk önerinizi bekliyorum. Öncelik Konfor ofis de olur oyuncu da. Bütçe: 8000 Civarı
  3. Daemonis

5000-7000 arası oyuncu/ofis (konfor ön plan) koltuğu önerisi

Arkadaşlar kullanıyorsanız deneyimle beraber önerirseniz sevinirim teşekkürler
  4. Daemonis

2000tlye kadar webcam önerisi

Arkadaşlar Max bütçem 2k yayın için isriyorum teşekkürler.
  5. Daemonis

İnternet Sağlayıcı Önerisi

Merhaba arkadaşlar. Halihazırda netspeed kullanıyorum. Hem fiyatı çok arttı hem de paket kaybı yaşıyorum. Önereceğiniz var mı? 75mbps destekliyor altyapı.
  6. Daemonis

LS2 Rapid 2 Alınır mı?

Arkadaşlar dediğim kask alınır mı? Bütçem 8000bine kadar çıkabililirim.
  7. Daemonis

Nolan N60-6 vs hjc i71

Arkadaşlar bütçem 8000. Hangi kask daha iyidir? Nolan olan kask outlet.
  8. Daemonis

7000TL Naked Motor Kask Önerisi

LS2 Storm 2 Jeans Düşünüyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Lütfen sadece full-face kask önerir misinz?
  9. Daemonis

Yardım 7000TL Motorsiklet kaskı önerisi

Bütçem başlıktaki gibidir. Motor kaskı arıyorum. Teşekkürler
  10. Daemonis

Yardım Razer DeathAddet V2 Mini Üst Kapak/Kabuk Nereden bulabilirim?

Arkadaşlar Merhaba. Sabah mouse düştü ve üst kapakta çatlak oluştu. Mousemde hiçbir sıkıntı yok şu anlık fakat diğer bir darbede kırılacağı belli. Nereden bulabilrim veya temin edebilirim.?
  11. Daemonis

YouTube Shorts 15k Geçmiyor

Arkadaşlar durum aşağıdaki gibi. Sizce nedeni nedir. Açtığım Kanal Yaklaşık 10 Günlük
  12. Daemonis

Yeni Başlayanlar için Platform Önerisi?

Arkadaşlar merhaba. Hem yayın hem de içerik üretmek istiyorum. Yayın platformu olarak tiktok kullanıyordum fakat izleyici kitlesi hiç sabit değil bir anda 100 izleyici iken su içene kadar 30a düşebiliyor. Ben de yeni bir yer arıyorum. Kick mi yoksa Twitch mi yoksa YT mu? Herhangi bir oyunu...
  13. Daemonis

Albion Online Balık yardım

T7 balıkçıyım. Carleon Callmanda balık tutuyorum. T8 VIII Bölgeye gitmek istiyorum. Fakat nasıl ışınlanacağımı anlamadım. Youtubeden video izlediğimde adamlar hep orada başlatmışlar videoyu. T7 balık ile balıkları direkt satmak mı mantıklı pişirip satmak vs.. Yardımınız için teşekkürler...
  14. Daemonis

MAX 17000TL laptop önerisi

Arkadaşlar merhaba üniversite için kuzenime laptop alacağız. Orta halli bir kaç oyun oynayacak ve normal okul bilgisayarı. Teşekkürler. Max bütçedir lütfen 1 2 arttır demeyin.
  15. Daemonis

16.000tl'ye Kadar laptop önerisi.

Arkadaşlar merhaba. Üniversite için kuzenime alacağız. Ufak tefek oyunları da oynatırsa süper olur. f/p arıyorum
  16. Daemonis

Çözüldü✓ SSD Ayrılmamış kısım birleştirme

Yeni ssd aldım klonladım falan her şey güzel fakat ayrılmamış bi alan var. Nasıl birleştirebilirim?
  17. Daemonis

Yayın Platformu Önerisi

Arkadaşlar merhaba. Tiktokta 4300 takipçim var fakat orda en son suriyeliler sağolsun !rkcılıktan ban yediğim için izlenmelerim baya düştü. Bana yeni platform önerebilir misiniz?
  18. Daemonis

Yayıncılık için kamera önerisi 1500TL

f/p arıyorum kamera konusunda hiç bilgim yok teşekkürler.
  19. Daemonis

İnceHesap Hesaplı Ağustos 19-29

https://www.incehesap.com/hesapli-agustos
  20. Daemonis

Yardım KASAYA DOKUNUNCA KARINCALANMA HİSSİ

Kasaya dokununca parmağım karıncalanıyor. KONTROL Kalemi ile değdirdiğimde herhangi bir ışık yanması söz konusu değil. Yardım için teşekkürler
Geri