Arama sonuçları: *

• Users: Daemonis
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Daemonis

Dosya Aktarımı Yapamıyorum Telefondan PC'ye

usb hata ayıklaması açık olmasına rağmen bilgisayara telefonu bağladığımda dosya aktarımı yapamıyorum. sarj ve fotoğraf aktarımına izin veriyor ama.
  2. Daemonis

Televiziyon Önerisi 10-15BİNTL

Arkadaşlar bilgim hiç yok. Nelere dikkat edilmeli vs. Teşekkürler.
  3. Daemonis

R9 9950x3D işlemci Sıvı Soğutma Şart mı

Thermalright Phantom Spirit 120 SE kullanıyorum şu an. Daha işlemci gelmedi. Sizce bu soğtucu yeterli olur mu? Yoksa sıvıya geçeyim mi?
  4. Daemonis

R9 9950X3D için Termal Macun/Ped Önerisi

Arkadaşlar 2000tl'ye kadar termal macun önerisi bekliyorum.
  5. Daemonis

9800x3D vs 9950x3D Hangisini Seçmeliyim?

Arkadaşlar yayın açık bu şekilde. İşlemci aşağı yukarı 10 Saat bu yüklerde geziyor. Arka planda yaklaşık 12 Program açık. Webhook için sunucu ve Webscraping yapıyor anlık olarak. Neden bu kadar açık demeyin yayın için lazım oluyor. Şimdi bu iki işlemciden hangisine geçmem gerekli? Hem oyun hem...
  6. Daemonis

Yardım Hangi işlemci almalıyım ciddi!

Almışken en iyisini almak istiyorum. [H3 id='Thermalright+Phantom+Spirit+120+SE']Thermalright Phantom Spirit 120 SE[/H3] Soğutucum var. Sizce en iyi seçenek hangisi olur. Eğer diyorsanız ki bu soğutucu şunları çalıştırır bunun için şu soğutucuyu al kullan önerilere açığım.
  7. Daemonis

Yardım 3000 TL KLAVYE ÖNERİSİ

Mekanik olsun mavi switch olsun %100 olsun hacılar. Redragon K565r1-Rudradan geçeceğim.
  8. Daemonis

YAYIN İÇİN MİKROFON VE STAND ÖNERİSİ

Arkadaşlar yayın için mikrofon önerisi geziyorum. Ek olarak da kablosuz kulaklık kulaklık arıyorum.
  9. Daemonis

DAHA İYİ KAMERA ÖNERİSİ

Elimde Nourom V11 var arkadaşlar. Tiktok üzerinde yayın yapıyorum daha kaliteli bir kamera arıyorum arkadaşlar. Şu anki kamera beyaz ışıkta yüzümü çok parlatıyor. Beyaz ışıklarda patlama oluyor.
  10. Daemonis

15.000 TL AM5 işlemci önerisi

Thermalright Phantom Spirit 120 SE ile soğutabileceğim En güçlü gerekirse bütçeyi bir kaç aşacak ama beni her konuda tatmin edebilecek bir işlemci laazım arkadaşlar. Şu anki işlemcim R5 7500F. Yayın yapıyorum dolayısıyla çok program açık oluyor.
  11. Daemonis

Yardım 12.000TL'ye kadar monitör önerisi

Arkadaşlar yeni monitör alacağım. Yayın yapıyorum. bir ton program açıyorum amacım kendimi rahat edecek bir monitör. 27 inchi geçmesine gerek yok. Elimdekinden iyi olması yeterli Elimde Rampage Glacier var 2K 180Hz. Monitör bilgim yok destek bekliyorum. Ayakları çok büyük olmasa iyi olur...
  12. Daemonis

Yardım Bu oyunun adı nedir?

İşte 100 Okçu dev vs karşıdada sadece atlı veya dev vs koyup savaştırıyorlar. Adı nedir? Age of History olabilir mi
  13. Daemonis

Yardım Terletmeyen Oyuncu/Ofis Koltuğu Önerisi

Arkadaşlar selam. Yayın yaptığım için yaklaşık 5+ saat PC başında oturuyorum. Belimi ve boynumu ağrıtmayacak d/o koltuk önerinizi bekliyorum. Öncelik Konfor ofis de olur oyuncu da. Bütçe: 8000 Civarı
  14. Daemonis

5000-7000 arası oyuncu/ofis (konfor ön plan) koltuğu önerisi

Arkadaşlar kullanıyorsanız deneyimle beraber önerirseniz sevinirim teşekkürler
  15. Daemonis

2000tlye kadar webcam önerisi

Arkadaşlar Max bütçem 2k yayın için isriyorum teşekkürler.
  16. Daemonis

İnternet Sağlayıcı Önerisi

Merhaba arkadaşlar. Halihazırda netspeed kullanıyorum. Hem fiyatı çok arttı hem de paket kaybı yaşıyorum. Önereceğiniz var mı? 75mbps destekliyor altyapı.
  17. Daemonis

LS2 Rapid 2 Alınır mı?

Arkadaşlar dediğim kask alınır mı? Bütçem 8000bine kadar çıkabililirim.
  18. Daemonis

Nolan N60-6 vs hjc i71

Arkadaşlar bütçem 8000. Hangi kask daha iyidir? Nolan olan kask outlet.
  19. Daemonis

7000TL Naked Motor Kask Önerisi

LS2 Storm 2 Jeans Düşünüyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Lütfen sadece full-face kask önerir misinz?
  20. Daemonis

Yardım 7000TL Motorsiklet kaskı önerisi

Bütçem başlıktaki gibidir. Motor kaskı arıyorum. Teşekkürler
Geri