Arama sonuçları: *

• Users: ragoso
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. R

Güvenli önyükleme açma esonic anakart

valoranta girdikten yaklaşık 3 dakika sonra oyundan atıyor ve van 9003 hatası veriyor güvenli önyüklemeyi açmam lazım çok araştırdım ama yapamadım çünkü bios menüm videolardakinden farlı eski tip bios ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz ayrıca biosu güncellesem bios menüsü değişir mi
  2. R

Toyota Corolla önden çarpma

Aracım Toyota Corolla ve park ederken önünü vurdum plaka kırıldı onu yaptım ama plakanın yanındaki meatl şeritde düştü nasıl takabilirim
  3. R

Yeni bilgisayar aldım görüntü gelmiyor

Gaming gen tr üzerinden emin çıtak hazır sistemini aldım geldi ekran kartını taktım fanlarına dönüyor ama görüntü gelmiyor ve ekran kartının takıldığı kısımda anakart da turuncu bı ışık yanıp sönüyor ne yapmalıyım
  4. R

Binomo da para çekerken 12.000 liralık hacim istiyor

Binomo ya %100 bonuslu 300tl para attım ve bir miktarını çekmek istiyorum ama karşıma şu yazı çıkıyor 300 tl tutarındaki aktif bonus.para çekmeden önce 11.889 TL hacminde işlem gerçekleştirin diyor
  5. R

Sekiro goty versiyonda ekstra ne var

Sekironun normali ile goty versiyonu arasında ne fark var
  6. R

Astroneer arkadaşımın dünyasına o yokken girme

Arkadaşımla astroneer a başladık o oyuna giriyor bende katılıyorum ama o yokken de oynamak istediğimde nasıl o dünyaya girebilirim
  7. R

Ben Xbox fan arkadaşım PC den a way out oynamak istiyoruz nasıl yapıcaz

Ben Xbox fan arkadaşım PC den a way out oynamak istiyoruz nasıl yapıcaz
  8. R

Xbox series s de apex legends klavye mouse destekliyor mu

Xbox series s sahibiyim apex legends yüklesem klavye mouse ile oynayabilir miyim
  9. R

Xbox store önemli indirimler ne zaman

Almak istediğim birkaç oyun var ama bir süredir indirime girmiyor yakın zamanda önemli bir indirim olur mu
  10. R

Xbox oyunların en fazla ne kadar indirime girdiğini nasıl öğrenebilirim

Xbox konsolunda oyun alacağım ama o oyunun daha önce ne kadara düştüğünü öğrenebileceğim bir site veya uygulama gibi bir şey varmı mesela şu an bir oyun %25 indirimde ama daha önce %50 indirime girmiş gibi bunları nereden görebilirim
  11. R

Xbox series s laptopa bağlama

Konsolu Windows 10 uzaktan oynatma ile laptopa bağlaya biliyorum ama internet kalitem kötü olduğu için hem görüntü çok kötü oluyor hemde sürekli kasıyor bu yüzden hdmı ile bağlamak istiyorum bunu nasıl yapabilirim
  12. R

Yeni başladığım işte hırsızlık oldu

Dün a101 de işe başladım çocuğun biri geldi 1 dondurma 1 bisküvi aldı ve kart ile ödedi cıktıktan hemen sonra geri girdi ve dondurmanın erimiş olduğunu söyledi ve yenisiyle değiştirmek istedi bende tamam dedim kendi dondurmasını cebine koymuş elinede 1 tane alıp çıktı hemen ardından kadının biri...
  13. R

Birşeyler izlerken sol üstte ses paneli çıkıyor ve gitmiyor

Video açınca resimdeki gibi ses göstergesi çıkıyor ve gitmiyor ne yapabilirim
  14. R

Sağ tık çalışmıyor ne yapabilirim

Sağ tık çalışmıyor ama kullanmama lazım ne yapabilirim klavyede bir tuş falan varsa veya bı uygulama
  15. R

Valorant dürbün açma tuşu değiştirme

Valorantda dürbünü klavyeden bir tuşa nasıl atıyabilirim sadece dürbün değil sağ tık ile yapılan her şeyi
  16. R

Ne zaman liqitasyon olucam

Merhaba ben alt coinlerde kaldıraçlı işlem açıyorum ve şu anda çok büyük zararım var şu an elimde birden çok coin var ne zaman liq olucağımı nasıl öğrenebilirim(çapraz işlem kullanıyorum)
  17. R

Xbox series s laptop a bağlama

Xbox series s konsolun var laptopum Windows 10 Xbox uzaktan oynatma ile bağlanabiliyorum ancak internetim iyi olmadığından dolayı görüntü aşırı kötü oluyor bu yüzden kablo ile bağlamak istiyorum nasıl yapabilirim
  18. R

Zula ateş tuşunu sağ tık yapma

Arkadaşlarla oynamak için Zula yükledim ama oyunlarda farenin sağ tık ı ile ateş eden biriyim zulada bunu nasıl yapabilirim sağ tık ile ateş sol ile dürbün olsun istiyorum
  19. R

Valorant iade etmek istediğim skin listede gözükmüyor

Merhaba ben 5 gün önce iyon şerif almıştım bu gün mağzama asıl vandal geldi onu almak içinşerifi iade etmek istiyorum ama iade listesinde gözükmüyor ne yapmalıyım
  20. R

USB üzerinden nasıl format atabilirim

Öncelikle merhaba USB üzerinden laptopa format atıcam ama bu laptopun boot menüsü biraz farklı nasıl yapıcağımı bulamadım
Geri