Yurtdısından babama 17pro aldırsam actırtmadan ne kadar kullanabılıyom, tum detayları bilen biri anlatabilir mi tsk. Eskisi gibi iki telefon cartcurt yapılabiliyo mu?
Selamlar yeni ddr5 sısteme gectım, fpsim 300lerden asagı nadır dusuyor fakat bi input lag var gibi adamlara tepki veremiyorum cok hızlı ölüyorum bu nasıl cozulebilir?
İkinci el r7 5700x3d alınır mı? Su an ki islemcim valoda 120fpslere kadar dusus yapıyo sacma bi sekilde, fivem de vs de bazen sorun yasıyom almak mantıklı mı? ddr5 gecemem.
Param guvende tarzı sistemler vs kullanılıyor mu? Olası durumlar için ne gibi sistemler var bilgilendirir misiniz? Herhangi bir sayfa bulamadım bunun hakkında.
İhtiyacı olanlar kesinlikle baksın, beyaz ve siyah renk seçeneği var ve tripodu rgb.
KOD : COMBAT1000
Kod 100 adet ile sınırlı.
https://www.trendyol.com/havit/gamenote-gk71-pro-rgb-yayinci-mikrofonu-24-bit-192khz-xlr-type-c-stantli-p-1108791719
Ryzen 7 5700x kullanıyorum, ısı konusunda sorunum yok 65 dereceyi gectiğini görmedim kolay kolay. Şu an kule tipi soğutucum var fakat kasamın daha şık durması ıcın sıvı sogutma istiyorum. Tesekkurler sımdıden
Yaklaşık bir yıl once arkadasım hesap acar mısın senden satalım dedi guvendım yaptım hesap geri cekilmis, icra davası acılmıs uzerıme 16bin tl odemesi var ne yapıcam? allah askına yardımcı olun cocukla gorusmuyorum da. Bokuyedım