Arama sonuçları: *

• Users: LuXRonaldo
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. L

RX9060XT YUZDE YUZ KULLANIM

Bu ilk iki şey neden yuzde yuz kullanıyo, oyun yakalamayı kapayınca duzelıyo ama oyun yakalamayı kullanmak istiyom
  2. L

R7 5700x , rx9060xt valo dusuk fps

RTX3050'den RX9060XT'ye gectım, rtx3050 varken 400-450 arası fps alıyordum. Sadece ekran kartı degıstırmeme ragmen fpsım asırı dustu yaklasık 200-160 sevıyelerıne dustu. Valorant işlemci oyunu olmasına ragmen bu durum asırı garıp geldı. AMD driver'ında sadece yeniden oynatma ozellıgı acık.
  3. L

Çözüldü✓ RX9060XT dusuk fps sorunu

1 haftadır gozume uyku sokmayan kart bugun geldi, nvdia'dan gectıgım için format attım ve fivem'e giriş yaptım. Ama beklentimin çok aşağılarında fps alıyorum. Max 90, min 30lara kadar dusuyor fpsim. Yazılımsal mı donanımsal mı nolursun yardım edın. Cok moralimi bozdu sabahtandır ugrasıyorum...
  4. L

Ekran kartımı yükseltmek istiyorum

cpu: r7 7500x gpu: 3050 anakart: a520m pro psu: 650w öyle cok ucmadan kacmadan yükseltmek isityorum ve ekstra olarak ekran kartımı satsam kac para eder garantisi var 1-2 yıl daha sanırım
  5. L

Win11 başlat menüsü açılmıyor

Virus taraması yaptıktan sonra böyle oldu, ne klavye ile ne de mouse ile tıklayınca acılmıyor. Scf scannow yapmayı, görev yöneticisinden 'Başlat' kısmını yeniden başlatamayı vs denedim düzelmedi. Ekstra olarak böyle bir hata daha alıyorum ve tarih, saat kısmına da tıklayınca bir şey olmuyor...
  6. L

Görev yonetıcısı kendılıgınden kapanıyor ve pc bir anda kasmaya baslıyor

Kingolar bir dosya indirdim açılmadı, sonra suphelenıp kaspersky virus removal tool ile tarama yapmaya basladım (tarama hala devam edıyor) . Tarama devam ederken bır yandan da görev yonetıcısıne bakıyorum, kendiliğinden kapanıyor ardından pc aşırı derece kasmaya baslıyor, görev yonetıcısını gerı...
  7. L

Instagram hesaplarım kısıtlandı

ilk olarak kişisel hesabım askıya alındı itiraz ettim. Beş dakika kadar privimde takıldım o da askıya alındı sebep ise 'Instagram'a erişimin kısıtlanmasına ragmen yeni hesap açmak' tarzı bır şeydi ne yapacagım? Insta kullanamayacak mıyım artık?
  8. L

Yakın zamanda attack shark x3 aldım

Öncelikle mouse'dan su anlık memnunum bir sıkıntı yaşamadım. Sorum şu, grip tapeler sanki daha çok el terletiyor ve mouse'u daha kaygan yapıyor gibi geliyor, eskiden boyle bir sorunum yoktu ellerim terlemezdi grip tape de kullanmazdım şimdi meraken kullanmak istedim ve sanki ellerimi...
  9. L

3080 ve ya 3070 satan arıyorum

Konuyu doğru yere açmadıysam özür dilerim, benim garantili 3050 kartım bulunmakta üzerine para verip takas yapabilecegim 3080 veya 3070 arıyorum varsa ilgilenen dm atınız
  10. L

1.Dönem hiç okula gitmeden, 2. dönem açığa geçinilir mi?

Arkadaslar 11.sınıfım, 1.dönem hiç gitmek istemiyorum açık kayıtlarını da kaçırdım. Hiç gitmeden 2.dönem açığa geçebilir miyim? Geçersem 1.dönem gitmedigim icin bir eksiyle karsılasır mıyım? (Uygun konu başlıgı bulamadım varsa uygun konu baslıgı duzeltirseniz sevinirim, gönderiyi silmeyin lütfen.)
Geri