Arama sonuçları: *

• Users: Agrdjent
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

W11 geçtikten sonra internet hızım sınırlandı

Arkadaşlar merhaba, başlıktaki gibi, normalde türknet 1000/1000 mbps internetim var. PC'yi Windows 11'e güncelledikten sonra şuan bağlantım 100/100 gözüküyor. W11'e geçmeden önce hiç bir sorun yoktu, donanımsal hiç bir şey değişmedi pcde. Ağ ayarladımda aşağıdaki bıraktığım görselde de...
  2. A

Windows kurulu HDD'yi windows kurulu başka bir sisteme takabilir miyim?

Merhaba arkadaşlar, Donanım Arşivi'nin yeni fp sistemini aldım. Şİmdi bu sisteme eski sistemimde bulunan hdd'yi takmak istiyorum ancak sıfırlamak istemiyorum. İçindeki dosyalarım kalsın istiyorum. Eski sistemimden windows kurulu hdd'yi direkt yeni sisteme takıp sadece depolama olarak...
  3. A

MSI MAG322CQR vs Gamebooster GB-327LCQ-H

Merhaba arkadaşlar. Monitör alacağım, bulabildiğim en alınabilir iki monitör bunlar. 32 inç ve 2k çözünürlük olması önemli, Hz olarak da minimum 144hz istiyorum. Aralarında 1k fark var, acaba 1klık performans farkları var mı merak ediyorum. Düzgün bir karşılaştırmalarını bulamadım. Monitörleri...
  4. A

i5 12600k için soğutucu önerisi

Dediğim gibi i5 12600k işlemci alacağım, soğutucu önerisi olan var mı? Çok fazla bütçem kalmadığı için kule tipine yönelmeyi düşünüyorum, yeterli olur mu? Eğer ucuz yollu işe yarar sıvı soğutma varsa o da olur
  5. A

Asus tuf 3070 ti almalı mıyım

Beyler 9 Bine 2. El 3070ti buldum 31 ay garantisi var daha 4 ay önce alınmış, almalı mıyım? Buna ne gibi testler yapabilirim almadan önce?
  6. A

Toplayacağım Sisteme Tavsiye

Agalar sistem topluyorum, kafamda her şey neredeyse net sistem konusunda. Siz de bir bakar mısınız, uyumsuz, uymayacak ya da başka türlü olsa daha iyi olacak bir parça var mı. Önerisi olan varsa çok iyi olur. Sistemde çoğunlukla video edit ve render yapılacak. İşlemci: i5 12600kf Anakart: Asus...
  7. A

Power Boost X58rgb-650w 80+ PSU’su nasıldır?

Merhaba arkadaşlar. Yeni sistem diziyorum, kasa konusunda biraz ucuza kapatmak istiyorum bu yüzden psulu bir kasa baktım. Power Boost X58rgb-650w 80+ Nasıldır, PSU’su beni üzer mi, ayrıca anakart olarak ASUS prime b660m-k alacağım, uygun mudur kasaya? Kasanın linki...
  8. A

Asus Prime H610M i5 12600kf için yeterli midir?

Başlıkta da yazdığım gibi, Asus Prime H610M i5 12600kf için yeterli midir? RAM olarak 3200mhz kullanıcam. Ekran kartı rtx 3060 olacak. Varsa öneriniz farklı kartları da değerlendirebilirim bütçe 2.5-3k.
  9. A

İ5 12600k muadili Ryzen işlemci

Merhaba arkadaşlar. Render ve video edit içim sistem topluyorum ancak intel mi toplasam amd mi toplasam kararsız kaldım. Siz ne düşünüyorsunuz? İntel olarak i5 12600k alacaktım, o civarlarda bir amd işlemci öneriniz var mı, varsa amd mi toplamalı yoksa intel mi. Bütçe 6-7k işlemci için
  10. A

Video Edit ve 4K Render için sistem

Merhaba arkadaşlar. Başlıkta da dediğim üzere video edit ve render için bir sistem dizmek istiyorum. Bu sistemle oyun da oynanacak o yüzden ona göre de yorum yapabilirsiniz ancak öncelik edit. Her parçayı akakçeden buldum, linkleri yanında. Aklımdaki sistem şu şekilde: İşlemci: İntel i5 12600k...
Geri