Arama sonuçları: *

• Users: Error Sans
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Error Sans

PC oyun oynarken kapanıyor

Eskiden oyunları sorunsuz oynardım ama son 1 aydır GTA 5, mad Max gibi oyunları oynayamıyorum 10 dakika oynadıktan sonra PC resetleniyor. Sistem. RX 580 8G. i5-9400F 16 GB RAM. Prime H310M-F r2.0 AC 220 400watt PSU.
  2. Error Sans

Xbox Avrupa ve Orta Doğudan çekilecek mi

GamePass abonesi olduğum ve xbox'ın performansı daha iyi olduğu için almayı düşünüyorum ama temmuzda xbox avrupa ve orta doğudan çekilecek haberleri çıkmıştı haber gerçek mi değil mi araştırdım ama temmuz ayı dışında bu haberler konuşulmamış bende xbox almayı düşünüyorum xbox çekilirse konsol...
  3. Error Sans

İlk 5 Transformers filmi hakkında sorularınızı sorun cevaplamaya çalışacağım

Transformers Bayverse filmlerinde cevabını merak ettiğiniz kafanıza şeyleri sorabilirsiniz cevaplamaya çalışacağım
  4. Error Sans

video dosyası oynatılamıyor hata kodu 232011

Dizi izliyordum durduk yere bu hatayı verdi çözümü nedir?
  5. Error Sans

Oyun oynarken işlemci sıcaklığı 94 derece oluyor

İşlemci boşta 40-50 arası dolaşıyor oyun oynarken 60 bir süre sonrada 90 ve üstüne çıkıyor işlemcim i5 9400f
  6. Error Sans

Sizce youtube videom nasıl?

Sizce video nasıl
  7. Error Sans

Yapay ses oluşturma programı önerisi

Ben youtube'da animasyon videoları yapıyorum ama seslendirme sıkıntısı var kaliteli ve ücretsiz bir yapay zeka ses uygulaması bileniniz var mı Mesela bu videodaki sesler nasıl yapılıyor
  8. Error Sans

Bu videodaki sesler hangi uygulama ile yapılıyor?

Gmod ile Fnaf animasyonu yapıyorum sahneler ses efektleri falan tamam ama seslendirme sorun var bu videodaki gibi sesleri hangi uygulama ile yapabilirim?
  9. Error Sans

Rockstar games launcher hakkında ne düşünüyorsunuz

Gta 5 ve rdr2 steamdekinden daha ucuz ama launcher'da binlerce hata var dakka başı bir hata sırf o ***** kodumun launcherı hata veriyor diye 6 aydır gta 5 oynayamıyorum
  10. Error Sans

Gta 5 otomatik oyundan atıyor

Eskiden error 17 hatası çıkıyordu bir şekilde çözdüm oyuna girdim oynadım sonra çıktım tekrar girmeye çalıştığımda play on steam>loading>quitting oyun açılmadan kapanıyor oyuna eylülden beri giremiyorum lütfen yardım edin
  11. Error Sans

i5-3450 9800gt sistem için OBS ayarları nasıl olmalı

9800gt i5-3450 8GB ram için önerilen obs ayarları nedir
  12. Error Sans

Steam Gta5'e Gi̇remi̇yorm

Oyunu 25 saat oynadım sonra rockstar games error 17 kodu çıktı sil yükle yaptım şuan ana menüye bile giremiyoum social club olay for steam e basıyorum quitting diyor oyunu açmıyor
  13. Error Sans

Social Club error code 17 çözümü

Gta 5'e girmeyi deniyorum error code 17 yazısı çıkıyor settings old çözümünü denedim işe yaramadı şuan oyunu baştan yüklüyorum ama bu sorunun yine yaşanacağını düşünüyorum çok az kişinin başına gelen bir sorun o yüzden internette çözümünü bulamamdım
  14. Error Sans

Lisede sınıfta kalma

Lisede sınıfta kalmak için ortalamanın 50nin altında olması ve 3 dersten kalmış olması gerekiyormuş ortalama 50nin üstünde olsa bile 3 zayıf olunca sınıfta kalırmıyım yoksa ikisininde olması zorunlumu?
  15. Error Sans

Gta 5 error 17 hatası alıyorum oyunu başka bir hesapla satın alırsam düzelir mi?

Gta 5 error 17 hatasını alıyorum rockstarın sunduğu çözümleri denedim olmuyor artı oyuna giremiyorum bile oyunu indirim döneminde başka bir social club hesabından satın alsam bu hatayı tekrar alır mıyım?
  16. Error Sans

Çözüldü✓ 12GB ram nasıl elde edilir.

PC toplayacağım 12 gb ram istiyorum nasıl elde edeceğim?
  17. Error Sans

Steam'de oyunlara daha fazla zam gelirmi

Steam dolar kuru 10tl oldu bazı oyunlara zam geldi amaçoğu oyuna zam gelmemiş GTA5,Subnoutica,Dead By Daylight gibi sizce bunlara zam gelir mi?
  18. Error Sans

RX 570 4G,İ3-9100F,Asus Prime H310M-K R2.0 anakart uyumlu mu?

RX570 4gb ve i3- 9100f H310M ile uyumlu mu? pc toplama amacım oyun oynayıp videosunu çekmek bulduğum bir sitede 9100f'nin her oyunda %20-70 arası darboğaz yapar olarak gözüküyordu oynamak istediğim oyunlar GTA5,GTA4,Minecraft,MK11,MKXL,Subnoutica,ARK,Rec room,Cyberpunk,Witcher3,DBD,Friday the 13th.
Geri