Arama sonuçları: *

• Users: canyrkl
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

Hangi kabloyu nereye takacağım ?

Kendi Montajımi yapmaya çalıştım ama fanlarla ilgili sorun yaşıyorum eksik bir parçam mi var ? 6 adet fanim takılı alttaki LED şerit 1 de warmech kasanın ön kedi bağlı üstteki mavi kasanın LED dugmesine bağlı ortadaki sata kablosuyla PSU ya bağlı soldakini sys fan 1 e bağladım anakartta 1 adet...
  2. C

Kasa Montajına Yardim

Kasa montaj fiyatına 150 TL dedikleri için kendim yapmak istedim anakarta bileşenleri takarım ama kablolamada görüntülü yardım edebilecek birisi olursa çok sevinirim
  3. C

Adana'da Kasa montajima yardım edebilecek biri var mı ??

Arkadaşlar ekran kartsiz apu bı sistem topladım kasam warmech gösterişli bı kasa montajını kendim yapmak istemedim bu işten anlayan kötü görüntü vermeden kablo işlerini halletmeme yardım edecek kimse var mı mavi bulvarda oturuyorum
  4. C

Yardım Ryzen 5600g sisteme sonradan 3060 ti ekleyeceğim hangi anakarti almalıyım

Arkadaşlar sistem topluyorum ekran kartıni 5 6 ay sonra Alicam 5600g apu olarak kullanacam bir süre 2*8 g skill 3600 ramlarim var anakartta çok kararsız kalıyorum overclock isim yok gösteriş RGB seviyorum hangi anakarti almaliyim
Geri