Arama sonuçları: *

• Users: joqhiem34
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. joqhiem34

Yardım 30-40 k arası gaming laptop

Arkadaşlar merhaba, 30-40k arası gaming laptop arıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum dostlar İncelediğim laptoplar; https://www.gaming.gen.tr/urun/515644/lenovo-loq-15arp9-83jc00crtr-amd-ryzen-7-7435hs-12gb-ddr5-1tb-ssd-rtx4050-6gb-15-6-inc-144hz-full-hd-freedos-gaming-laptop/?ref=akakceakakce...
  2. joqhiem34

Yurtdışı evliliği hakkında

Arkadaşlar merhaba, Sevgilim Fransa'da yaşıyor hem Türk hem fransada vatandaşlığı var Türkiye'de nikah kıymak istiyoruz her hangi bir belge gerekiyormu bunun için bilgisi olan varmı ve evlilik sonrası konsolosluktan nasıl randevu alabilirim telefonlara bakmıyorlar
  3. joqhiem34

Öneri 750₺ Gamepad önerisi

Arkadaşlar selam, Logitech F710 almayı planlıyorum almadan önce size bi danışayım dedim. Önerilerinizi bekliyorum...
  4. joqhiem34

Yardım İşlemci değişim sonrası pc tepki vermemesi

Merhaba, AMD ryzen5 2600x işlemci den ryzen5 5600 e geçiş yaptım. Yeni işlemciyi düzgünce taktım pcyi açınca kasadaki her şey tepki veriyor fakat monitör, klavye, mouse tepki vermiyor ışık, rgb vs. formda konu açtım Bios güncel olmadığı kanaatine vardık anakartı söktüm işlemciyle beraber...
  5. joqhiem34

Yardım İşlemci değişimi sonrası ekran mouse klavye tepki vermemesi

Arkadaşlar merhaba ryzen5 2600x işlemcimi satıp ryzen5 5600 aldım ve düzgünce montaj işlemi yaptım. Kasayı çalıştırdığımda sadece kasa işlem görüyor ekran, mouse, klavye her hangi ışık, rgb tepkime yok ne yapmam gerek
  6. joqhiem34

Çözüldü✓ Ryzen5 5600 / 5600x aralarında çok fark varmı help me

Hali hazırda 2600x işlemci kullanmaktayım. Oyunlarda cpu %99 hatası aldığım için yeni işlemci almak istiyorum. 5600,5600x sizce hangisini almalıyım. <3
  7. joqhiem34

Çözüldü✓ R5 2600x den 5600x e geçmek mantıklı mı veya arasında çok fark varmı

Arkadaşlar merhaba, Aşağıda belirtmiş olduğum sistem ile assetto corsa mp oynuyorum. Üstüne bide kayıt almaya çalışınca CPU %99 hatası veriyor ve oyun oynanmıyor kasıyor sorum şu işlemcimi 5600x yapsam kurtarırmı.
  8. joqhiem34

Yardım Assetto corsa Multiplayer replay nasıl yapılır

Arkadaşlar merhaba, Assetto corsa offline da kayıt alabiliyorum fakat multiplayer de tekrar kaydı açmak istediğimde multiplayerde tekrar kaydı yapamazsınız diye hata alıyorum önerisini veya çözümü olan varmı 🙏🏻
Geri