Arama sonuçları: *

• Users: peachez
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. peachez

Yardım Gigabyte M27QX mönitörümde 240hz'de sorun yokken 60hz'de yırtılmalar oluşması.

Merhabalar, PS5 aldığım için 60hz ve kimi oyunlarda 120hz ayarlarda mönitör kendini ayarlıyor ve istisnasız her 60hz olduğunda ekranda dikey yırtılmalar oluşuyor. Denemek için PC de 240hz'den 60'a çektim ve yine bu yırtılmalar oluştu. Mönitör bozuk mudur yoksa bir ayar vs. var mıdır...
  2. peachez

Yardım HDMI kaynağından Display Port'a bir kablo var mıdır?

PS5'e sahibim fakat mönitörümdeki HDMI portlarında bir sorun var ekranda sürekli ışık süzmeleri ve git geller oluyor. PC de display port kullanırken bu sıkıntıyı yaşamıyorum. Bu yüzden HDMI kaynaklı Display port'a dönüşen bir kablo var mıdır? Çoğu yerde Display Port'tan HDMI'a kablo var.
  3. peachez

Yardım PS5'i bağladığım mönitör de böyle bir glitch oluyor

Merhabalar, sahip olduğum gigabyte M27Q X mönitöre PS5 bağladım HDMI yardımı ile, PC display porttan bağlı PS5'te HDMI'dan. Fakat PS5'te menüde duraıym, oyun oynayayım resimde de görmüş olduğunuz üzere görüntü bozulup geri geliyor, sebebini bilen var mıdır? Sürekli olmuyor fakat 1-2 dakikada bir...
  4. peachez

ASUS TUF Gaming VG27AQML1A vs GIGABYTE M27Q X

Merhabalar 2K 240hz bir mönitör almayı planlıyorum bu iki ürün arasında kaldım; https://www.ebrarbilgisayar.com/gigabyte-m27q-x-27-2560x1440-240hz-1ms-hdmi-dp-type-c-hdr-400-ips-gaming-monitor-pmu374366...
  5. peachez

Öneri Müzik / Yayın için mikrofon önerisi

Bütçem 5-6k civarı, hem yayın hem de vokal kayıtları için mikrofon ihtiyacım var şu an. Stüdyo mikrofonu gibi bir şey düşündüm ama Rode, HyperX gibi markaların mikrofonları da iş görür mü bilemedim. Bilgili olup önerisi olan var mıdır acaba?
  6. peachez

Yardım üst kattaki modemi alt kattakine kablosuz olarak bağlamak

Merhaba. Ana modem W9970 Türk Telekom versiyonu alt katta ev sahibim tarafından kullanılıyor. Ben de Xiaomi Wi-Fi extender ile bağlıyım fakat Online oyun oynayan biriyim ve sürekli bağlantım kopuyor. Gidip ASUS DSL-N16 aldım bunu ev sahibimin kapısını çalmadan kendi dairemde kurmak istiyorum...
  7. peachez

Yardım Koreden gelecek olan kargonun gümrük işlemleri?

Merhaba, bir çekiliş kazandığım için bana koreden bir forma tarzı bir şey gönderecekler. Bu sürecin bu ay içinde tamamlanıp elime ulaşacağını söylediler fakat bir tracking number vs. vermediler. Her hangi bir gümrük durumu olursa nasıl haberim olabilir? Telefon numarama mı ulaşırlar yoksa kapıda...
  8. peachez

i7 6700 - RTX 2060 Darboğaz Yapar Mı?

Merhaba, elimde mevcut olarak 1050ti - i7 6700 - 16 GB RAM'lik bir sistem var. Sistemime bir ekran kartı yükseltmesi yapmak istiyorum, forumda gördüğüm konularda RTX 2060 - 2070 - 3060 kartları önerilmiş. 1080p oynayacağım, hangisini almak daha mantıklı olur? Darboğaz yapacağını da tahmin...
Geri