Arama sonuçları: *

• Users: Vlour
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. V

FC 25 Fps yüksek olmasına rağmen kasıyor hissiyatı

Merhaba, arkadaşlar bilgisayar özelliklerimi söyleyerek başlıyorum rx6650xt i3 12100f 16 gb ram sistem bu şekilde otomatik ayarlarda aşırı kasıyor hissiyatı veriyordu sonra fps ölçmek için her ayarı fulleyip baktım 150 fpsden aşağı almıyorum yani çok nadir 140lara düştü ancak kasıyor gibi yani...
  2. V

Rx 6650XT i3 12100f sistemde fc25 kasıyor ne yapmalıyım?

az önce oyundan attı yani o derece ama 1 maç çok iyi 1 maç çok kasıyor ne yapmalıyım bileşenlerle alakalı olabilir mi? darboğaz falan birde otomatik ayarlarda oynuyorum 144 hz fps limiti yok şeklinde
  3. V

Aldatıldım ne yapayım

Arkadaşlar yarın sınavım var ama uyuyamıyorum 2 yıllık ilişkim vardı bana son 4 gündür soğuk yapıyordu meğersem birisiyle konusuyormus bana geldi dedi ki 2 yıllık iliskimizden daha iyiydi o 4 gün içim acıyor çok sadık davranmıştım onu hiç üzmedim yani yok gerçekten objektifim bir şey yapmadım...
  4. V

Fc 25'i Ea Play Pro alırsam sınırsız oynayabilir miyim?

arkadaşlar bildiğiniz üzere Ea oyunları oldukça pahalı 90 dolar şuan ve o kadar param yok şuan ea play pro alırsam fc 25i üyeliğim boyunca sınırsız oynayabiliyor muyum?
  5. V

Coil whine sorun mudur

Coil whineli ekran kartı almak sorun mudur uyguna alacağım ondan soruyorum
  6. V

XFX RX 6600xt vs asrock Phantom Gaming(coil whine)

Arkadaşlar sorum bu fiyatlar aynı hangisini alayım phantom daha iyi soğutması varmış birde cw rahatsız etmeyecek duzeydeymis sesini dinledim çok da yok rahatsız etmez yani hangisi sizce
  7. V

Ekran kartı furmark testi sonucu nasıl

Arkadaşlar biraz önce yaptığım testte hem fan çok kullanılıyor hemde rpm yüksekti şimdi AMD ayarlardan sessize aldım sizce şimdi nasil 1725444960 arkadaşlar ürünü onaylayayım mı sizce nasıl değerler?
  8. V

2. El ekran kartı 20dk furmark sonucu

Arkadaşlar ekran kartını 2. Elden aldım daha bugün elime geldi test sonucu böyle onaylayayim mi iyi mi sizce ürün XFX RX 6600 SWİFT 1725441808 Arkadaşlar nedense fotoyu atamıyorum server long falan diyor 1725441910 Bu arkadaşlar sonuç 21 dk
  9. V

2. El ekran kartı alıcam test sonuçları iyi mi

Sizce iyi mi 4200tlye alıyorum ancak 500 TL sahibinden para alıyor 4700 oluyor
  10. V

2. El XFX RX 6600 alınır mı?

Arkadaşlar sorum bu 2. El RX 6600 alacağım modeli XFX(iyi midir)garantisi yok kutusu ve kendisi var param güvende ile alacağım alınır mı?
  11. V

Spora 3 4 gün gitmemenin vereceği zararlar ne olabilir

Arkadaşlar fitness ile uğraşıyorum düzenli yapıyorum 1 yıla yakındır. Sıkıldım bu aralar yani şu son 2 gün modum yok bazı olaylardan 3 4 gün spora gitmesem ne kaybederim? gerçekten çok mental olarak bıkkın hisseditorum yani bir şey kaybeder miyim söyler misiniz rica etsem?
  12. V

Corelli Dusty 1.1 nasıl bir bisiklet

Arkadaşlar bisikleti ailem doğum günümde hediye almıştı 1 2 yıl önce satabilirim belki ondan önce bisiklet iyi bir bisiklet mi diye sormak istedim
  13. V

Corelli dusty 1.1 ön amortisor çok sert

Bisikletin amortisörünü yağlatmama rağmen çok sert yani bir kaldırımdan atlıyorum dağ bisikleti gibi değil yaşım 14 kilom 55 belki de kilom çok yeterli değil bisikleti özenlide kullanıyorum. Anlayan varsa yardım ederse sevinirim. Bir de dusty 1.1 nasıl bir bisiklet ailem 1 2 yıl önce doğum...
Geri